Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavia Ruda Śląska Laga do przodu
352maro Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 19.8
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


6e minuut.
Inworp. Kulikowski met een snelle inworp. Szaranowicz rent richting de bal. Mosetto verovert de bal door een tackle van achteren. Mosetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Laga do przodu 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Mosetto de bal. Szaranowicz rent richting de bal. Mosetto verovert de bal door een tackle van achteren. Mosetto probeert naar een medespeler te passen. Mariola speelt de bal door. De bal raakt de paal. Benedetich is nu in balbezit. Benedetich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Laga do przodu 2:0

15e minuut.
Szymaniak is nu in balbezit. Chomik onderschept slim de pass. Chomik speelt de bal door. Benedetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedetich schiet op doel. Mączyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Klungelig pakt Pałkus de bal. Mariola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosetto speelt de bal door. Esu is nu in balbezit. Esu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Laga do przodu 3:0

24e minuut.
Chomik kopt de bal weg. Mosetto is nu in balbezit. Mosetto probeert naar een medespeler te passen. Benedetich is nu in balbezit. Benedetich schiet op doel. Paal! Salej onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kulikowski neemt de hoekschop. Szymaniak probeert de bal met de borst te controleren. Benedetich is nu in balbezit. Benedetich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kulikowski geeft de bal voor. Benedetich kopt de bal weg. Daar is Salej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esu is nu in balbezit. Esu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mączyński speelt de bal door. Mosetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosetto met een sublieme pass. Esu heeft problemen om de bal te vangen. Esu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kulikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulikowski probeert naar een medespeler te passen. Chomik met een sublieme pass. Esu is nu in balbezit. Esu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Laga do przodu 4:0

31e minuut.
Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Salej de bal. Benedetich verovert de bal door een tackle van achteren. Benedetich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Laga do przodu 5:0

33e minuut.
Szymaniak heeft problemen om de bal te vangen. Chomik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomik probeert naar een medespeler te passen. Esu bereikt de bal nog maar net als eerste. Esu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mączyński trapt de bal weg van het doel. Chomik rent richting de bal. Chomik geeft een hoge lob. Esu is nu in balbezit. Esu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Laga do przodu 6:0

40e minuut.
Klungelig pakt Esu de bal. Mosetto rent richting de bal. Esu bereikt de bal nog maar net als eerste. Esu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Laga do przodu 7:0

41e minuut.
Chomik geeft een lange en hoge pass. Esu kopt de bal weg. Benedetich heeft problemen om de bal te vangen. Benedetich haalt uit met een fantastische trap. Mączyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Laga do przodu 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Ruda Śląska 45%, Laga do przodu 55%.
Slavia Ruda Śląska - Laga do przodu 8:0

46e minuut.
Pałkus met een sublieme pass. Klungelig pakt Udod de bal. Benedetich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benedetich krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Kulikowski geeft de bal voor. Esu kopt de bal weg. Benedetich rent richting de bal. Benedetich haalt uit met een fantastische trap. Mączyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Laga do przodu 9:0

57e minuut.
Szymaniak onderschept slim de pass. Szymaniak met een sublieme pass. Przybył rent richting de bal. Kulikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulikowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mosetto rent richting de bal. Daar is Esu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esu met een sublieme pass. Benedetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedetich haalt uit met een fantastische trap. Mączyński bokst de bal weg.

62e minuut.
Mariola geeft een hoge lob. Benedetich is nu in balbezit. Gwiżdż legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gwiżdż krijgt een gele kaart. Benedetich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mosetto neemt de penalty, wat een uithaal! Mączyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mosetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Laga do przodu 10:0

64e minuut.
Chomik met de inworp. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosetto begaat een overtreding. Mosetto krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Doeltrap. Mączyński met een harde bal richting middenveld. Szymaniak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mosetto de bal onder controle te krijgen. Mosetto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Woś met een sublieme pass. Kulikowski is nu in balbezit. Kulikowski geeft een lange en hoge pass. Esu is nu in balbezit. Esu haalt uit met een fantastische trap. Mączyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Pałkus is nu in balbezit. Pałkus passt de bal in één keer door. Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Curuś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cortinovis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Pałkus kopt de bal weg. Mosetto is nu in balbezit. Mosetto passt de bal met de wreef. Daar is Esu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Laga do przodu 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Ruda Śląska 27%, Laga do przodu 73%.
Slavia Ruda Śląska - Laga do przodu 11:0