Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelikany Zabrze Arka Gdynia SSA
Atmosferovic Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 19.5
solid Schieten weak
average Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Partyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamo passt de bal met de wreef. Bodelón rent richting de bal. Bodelón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Arka Gdynia SSA 1:0

4e minuut.
Partyka heeft problemen om de bal te vangen. Garboś rent richting de bal. Bodelón onderschept slim de pass. Değirmenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmenci haalt uit met een fantastische trap. Rozmus bokst de bal weg.

7e minuut.
Kiełkowski kopt de bal weg. Bodelón probeert de bal met de borst te controleren. Materski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bodelón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bodelón neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Arka Gdynia SSA 2:0

9e minuut.
Żurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmenci onderschept slim de pass. Tywralski begaat een overtreding. Tywralski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Değirmenci raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruicēns met een snel genomen vrije trap. Materski kopt de bal weg. Daar is Żurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Değirmenci is nu in balbezit. Değirmenci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Arka Gdynia SSA 3:0

12e minuut.
Değirmenci is nu in balbezit. Żurek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Değirmenci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bodelón zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Arka Gdynia SSA 4:0

15e minuut.
Kiełkowski rent richting de bal. Kiełkowski geeft de bal voor. Bodelón rent richting de bal. Bodelón schiet op doel. Rozmus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Arka Gdynia SSA 5:0

17e minuut.
Garboś rent richting de bal. Húdi verovert de bal door een tackle van achteren. Húdi geeft de bal voor. Bodelón geeft een lange en hoge pass. Değirmenci springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Arka Gdynia SSA 6:0

21e minuut.
Garboś onderschept slim de pass. Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Değirmenci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Değirmenci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kiełkowski heeft problemen om de bal te vangen. Rossini rent richting de bal. Rossini passt de bal zonder na te denken. Bodelón is nu in balbezit. Bodelón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mamo probeert naar een medespeler te passen. Bodelón is nu in balbezit. Bodelón passt de bal met de wreef. Değirmenci rent richting de bal. Değirmenci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Arka Gdynia SSA 7:0

25e minuut.
Partyka speelt de bal door. Daar is Perzanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodelón rent richting de bal. Değirmenci rent richting de bal. Değirmenci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Fernández onderschept slim de pass. Fernández geeft de bal voor. Klungelig pakt Frąckowiak de bal. Bodelón is nu in balbezit. Bodelón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fernández geeft een hoge lob. Bodelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąckowiak is nu in balbezit. Bodelón onderschept slim de pass. Bodelón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Húdi passt de bal zonder na te denken. Materski geeft de bal voor. Mamo kopt de bal weg. Kiełkowski rent richting de bal. Kiełkowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ruicēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruicēns passt de bal met de wreef. Değirmenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmenci schiet op doel. Rozmus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ruicēns met een sublieme pass. Değirmenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurek is nu in balbezit. Değirmenci onderschept slim de pass. Değirmenci schiet op doel. Rozmus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Arka Gdynia SSA 8:0

39e minuut.
Perzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Húdi onderschept slim de pass. Húdi met een sublieme pass. Değirmenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmenci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Arka Gdynia SSA 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelikany Zabrze 15%, Arka Gdynia SSA 85%.
Pelikany Zabrze - Arka Gdynia SSA 9:0

56e minuut.
Değirmenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmenci haalt uit met een fantastische trap. Rozmus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Arka Gdynia SSA 10:0

63e minuut.
Previ rent richting de bal. Previ passt de bal met de wreef. Değirmenci rent richting de bal. Değirmenci draait met de bal, schiet en ... Rozmus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Arka Gdynia SSA 11:0

69e minuut.
Partyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamo is nu in balbezit. Mamo geeft een hoge lob. Değirmenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmenci passt de bal in één keer door. Rozmus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Frąckowiak de bal. Bodelón rent richting de bal. Bodelón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Materski geeft een hoge lob. Inworp. Kiełkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruicēns is nu in balbezit. Ruicēns geeft een lange en hoge pass. Rozmus bokst de bal weg.

77e minuut.
Değirmenci schiet op doel. Żurek speelt de bal door. Frąckowiak probeert de bal aan de voet te houden. Bodelón rent richting de bal. Bodelón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Ruicēns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruicēns probeert naar een medespeler te passen. Değirmenci rent richting de bal. Değirmenci draait met de bal, schiet en ... Rozmus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Arka Gdynia SSA 12:0

84e minuut.
Kiełkowski onderschept slim de pass. Kiełkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bodelón de bal. Bodelón haalt uit met een fantastische trap. Rozmus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Arka Gdynia SSA 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelikany Zabrze 26%, Arka Gdynia SSA 74%.
Pelikany Zabrze - Arka Gdynia SSA 13:0