Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sandecja NS Programmer FC
532 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 22.6
excellent Schieten weak
good Passen poor
excellent Verdedigen poor


4e minuut.
Stanik met een sublieme pass. Sziráki heeft problemen om de bal te vangen. Sziráki passt de bal zonder na te denken. Fellini rent richting de bal. Fellini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Stanik verovert de bal door een tackle van achteren. Fellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellini schiet op doel. Kołodziejewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Programmer FC 1:0

6e minuut.
Kállay geeft een hoge lob. Daar is López Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Gómez speelt de bal door. Sziráki rent richting de bal. Sziráki haalt uit met een fantastische trap. Żaczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
López Gómez is nu in balbezit. López Gómez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stanik de bal. Sziráki rent richting de bal. Sziráki schiet op doel. Żaczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
López Gómez is nu in balbezit. López Gómez speelt de bal door. Fellini rent richting de bal. Fellini haalt uit met een fantastische trap. Żaczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Programmer FC 2:0

11e minuut.
Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki geeft de bal voor. Fellini is nu in balbezit. Fellini draait met de bal, schiet en ... Żaczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Programmer FC 3:0

13e minuut.
Sziráki probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejewski passt de bal met de wreef. Fellini rent richting de bal. Fellini schiet op doel. Żaczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Korynt passt de bal in één keer door. Kołodziejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejewski passt de bal met de wreef. Fellini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malarz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Malarz met een sublieme pass. Fellini is nu in balbezit. Fellini passt de bal in één keer door. Stanik is nu in balbezit. Stanik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Miłkowski kan de bal niet met de borst controleren. Malarz rent richting de bal. Miłkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Miłkowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Malarz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malarz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fellini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kállay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kállay met een sublieme pass. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki draait met de bal, schiet en ... Żaczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Programmer FC 4:0

21e minuut.
Stanik passt de bal zonder na te denken. Sziráki rent richting de bal. Sziráki passt de bal zonder na te denken. Fellini is nu in balbezit. Fellini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Fellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanik passt de bal in één keer door. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
López Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Gómez met een sublieme pass. Fellini rent richting de bal. Fellini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Programmer FC 5:0

26e minuut.
Stanik verovert de bal door een tackle van achteren. Stanik met een sublieme pass. Fellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki rent richting de bal. Sziráki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Programmer FC 6:0

29e minuut.
López Gómez speelt de bal door. Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki passt de bal zonder na te denken. Fellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
López Gómez passt de bal zonder na te denken. Stanik is nu in balbezit. Stanik passt de bal zonder na te denken. Fellini rent richting de bal. Fellini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kállay met een sublieme pass. Fellini rent richting de bal. Fellini passt de bal zonder na te denken. Sziráki rent richting de bal. Sziráki schiet op doel. Żaczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stanik rent richting de bal. Stanik draait met de bal, schiet en ... Żaczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Programmer FC 7:0

37e minuut.
López Gómez is nu in balbezit. López Gómez passt de bal in één keer door. Stanik is nu in balbezit. Sziráki rent richting de bal. Sziráki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Stanik rent richting de bal. Stanik passt de bal in één keer door. Fellini is nu in balbezit. Sziráki rent richting de bal. Sziráki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Stanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanik speelt de bal door. Fellini is nu in balbezit. Fellini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Kołodziejewski kopt de bal weg. Malarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malarz passt de bal in één keer door. Fellini rent richting de bal. Fellini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandecja NS 21%, Programmer FC 79%.
Sandecja NS - Programmer FC 7:0

47e minuut.
Stanik probeert naar een medespeler te passen. Sziráki rent richting de bal. Sziráki passt de bal zonder na te denken. Fellini rent richting de bal. Fellini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Stanik rent richting de bal. Stanik probeert naar een medespeler te passen. Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki onderschept slim de pass. Sziráki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Kołodziejewski geeft een hoge lob. Malarz is nu in balbezit. Malarz passt de bal zonder na te denken. Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Stanik geeft een hoge lob. Bokłaga is nu in balbezit. Sziráki onderschept slim de pass. Sziráki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Programmer FC 8:0

60e minuut.
Kállay speelt de bal door. Daar is Malarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malarz geeft de bal voor. Fellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellini haalt uit met een fantastische trap. Żaczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Programmer FC 9:0

66e minuut.
Kállay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bokłaga de bal. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki schiet op doel. Żaczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Programmer FC 10:0

74e minuut.
Żaczek met een harde bal richting middenveld. Malarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malarz speelt de bal door. Fellini rent richting de bal. Fellini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Szef rent richting de bal. Fellini onderschept slim de pass. Fellini passt de bal met de wreef. Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Fellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fellini passt de bal met de wreef. Daar is Sziráki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanik is nu in balbezit. Stanik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Fellini heeft problemen om de bal te vangen. Szef probeert naar een medespeler te passen. Fellini is nu in balbezit. Fellini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kołodziejewski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, López Gómez zal de hoekschop nemen. Fellini is nu in balbezit. Fellini schiet op doel. Żaczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Malarz is nu in balbezit. Malarz passt de bal zonder na te denken. Kállay met een sublieme pass. Fellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellini draait met de bal, schiet en ... Żaczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sziráki rent richting de bal. Sziráki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Programmer FC 11:0

83e minuut.
López Gómez is nu in balbezit. López Gómez speelt de bal door. Sziráki rent richting de bal. Sziráki geeft de bal voor. Żaczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Programmer FC 12:0

86e minuut.
Stanik geeft de bal voor. Kołodziejewski heeft problemen om de bal te vangen. Fellini rent richting de bal. Fellini draait met de bal, schiet en ... Żaczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - Programmer FC 13:0

89e minuut.
López Gómez is nu in balbezit. López Gómez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pietka de bal. Korynt rent richting de bal. Korynt geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandecja NS 14%, Programmer FC 86%.
Sandecja NS - Programmer FC 13:0