Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalowe United FC Molwity
4-1-3-2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten waardeloos
matig Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Kiertszewicz controleert de bal met de borst. Badev geeft een lange en hoge pass. van Lent probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dowgiałło trapt de bal weg van het doel. van Lent kopt de bal weg. Daar is Ciemski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svědínek is nu in balbezit. Svědínek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dowgiałło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Mannino geeft de bal voor. van Lent probeert naar een medespeler te passen. Maliniak heeft problemen om de bal te vangen. Svědínek rent richting de bal. Svědínek haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dowgiałło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Pajka speelt de bal door. Martmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Martmaa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Svědínek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svědínek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Badev is nu in balbezit. Badev geeft een lange en hoge pass. van Lent kopt de bal weg. Svědínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Svědínek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowe United - FC Molwity 1:0

37e minuut.
van Lent met een sublieme pass. Masztajer is nu in balbezit. Svědínek onderschept slim de pass. Svědínek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mannino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannino passt de bal met de wreef. Svědínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Svědínek draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Maliniak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowe United - FC Molwity 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalowe United 22%, FC Molwity 78%.
Stalowe United - FC Molwity 2:0

47e minuut.
Mannino rent richting de bal. Sobiech begaat een overtreding. Mannino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciemski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mannino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Svědínek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mannino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filipiak rent richting de bal. Svědínek verovert de bal door een tackle van achteren. Svědínek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowe United - FC Molwity 3:0

55e minuut.
Mannino verovert de bal door een tackle van achteren. Mannino passt de bal met de wreef. Daar is Badev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciemski rent richting de bal. Ciemski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
van Lent met een sublieme pass. Ciemski is nu in balbezit. Ciemski passt de bal in één keer door. Svědínek rent richting de bal. Svědínek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
van Lent probeert naar een medespeler te passen. Brownhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannino is nu in balbezit. Mannino geeft de bal voor. Ciemski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
van Lent rent richting de bal. van Lent passt de bal met de wreef. Ciemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowe United - FC Molwity 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalowe United 16%, FC Molwity 84%.
Stalowe United - FC Molwity 4:0