Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krzyze POMORZANIE
24,03 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 18.9
adequate Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Kielar is nu in balbezit. Bajčetić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajčetić met een sublieme pass. Dusinský rent richting de bal. Dusinský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krzyze - POMORZANIE 1:0

6e minuut.
Di Martino kopt de bal weg. Daar is Calabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calabi passt de bal zonder na te denken. Hajducki is nu in balbezit. Hajducki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dusinský rent richting de bal. Piekorz verovert de bal door een tackle van achteren. Piekorz passt de bal in één keer door. Calabi is nu in balbezit. Calabi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Krtička passt de bal in één keer door. Świst rent richting de bal. Świst passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dusinský de bal. Dusinský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hajducki heeft problemen om de bal te vangen. Hajducki geeft een hoge lob. Daar is Bajčetić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusinský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krzyze - POMORZANIE 2:0

17e minuut.
Horwat met een sublieme pass. Krtička geeft de bal voor. Klungelig pakt Garboń de bal. Dusinský onderschept slim de pass. Dusinský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Wypyszczak heeft problemen om de bal te vangen. Calabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekorz rent richting de bal. Calabi onderschept slim de pass. Calabi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Niedziela met een harde bal richting middenveld. Krtička is nu in balbezit. Krtička met een sublieme pass. Dusinský rent richting de bal. Dusinský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Waleński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krzyze - POMORZANIE 3:0

25e minuut.
Beclea rent richting de bal. Krtička rent richting de bal. Krtička passt de bal zonder na te denken. Calabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabi haalt uit met een fantastische trap. Niedziela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krzyze - POMORZANIE 4:0

34e minuut.
Bajčetić rent richting de bal. Laska tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajčetić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krtička met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Waleński de bal. Niedziela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Hajducki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piekorz rent richting de bal. Calabi verovert de bal door een tackle van achteren. Calabi geeft de bal voor. Waleński kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dusinský is nu in balbezit. Dusinský draait met de bal, schiet en ... Niedziela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krzyze - POMORZANIE 5:0

42e minuut.
Hejmej met de inworp. Laska rent richting de bal. Bajčetić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajčetić krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bajčetić passt de bal in één keer door. Świst is nu in balbezit. Świst passt de bal met de wreef. Dusinský rent richting de bal. Dusinský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krzyze 28%, POMORZANIE 72%.
FC Krzyze - POMORZANIE 5:0

51e minuut.
Calabi is nu in balbezit. Calabi passt de bal zonder na te denken. Dusinský is nu in balbezit. Dusinský draait met de bal, schiet en ... Waleński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dusinský is nu in balbezit. Kielar rent richting de bal. Kielar speelt de bal door. Calabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabi schiet op doel. Niedziela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Kielar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balicki komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świst met de inworp. Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčetić onderschept slim de pass. Bajčetić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krzyze - POMORZANIE 6:0

78e minuut.
Świst is nu in balbezit. Świst geeft een lange en hoge pass. Czyż is nu in balbezit. Calabi verovert de bal door een tackle van achteren. Calabi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Czyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajducki rent richting de bal. Hajducki passt de bal met de wreef. Dusinský rent richting de bal. Dusinský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krzyze - POMORZANIE 7:0

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Waleński trapt de bal weg van het doel. Krtička kopt de bal weg. Calabi rent richting de bal. Calabi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krzyze 21%, POMORZANIE 79%.
FC Krzyze - POMORZANIE 7:0