Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Prądniczanka2010 fc odrowążek
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 17.8
very good Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


2e minuut.
Hauke met een snelle inworp. Owens is nu in balbezit. Siarkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Siarkowski krijgt een gele kaart. Owens raakt geblesseerd tijdens het duel. Bajorski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kalemba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - fc odrowążek 1:0

6e minuut.
Hauke geeft de bal voor. Kalemba kan de bal niet met de borst controleren. Wat een zware overtreding van Oleszczuk ... Strafschop! Kalemba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalemba legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - fc odrowążek 2:0

6e minuut.
Kąpała speelt de bal door. Buzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzek passt de bal in één keer door. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - fc odrowążek 3:0

10e minuut.
Fas met een sublieme pass. Hauke speelt de bal door. Daar is Bajorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kalemba de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Kamionek geeft een hoge lob. Szentpéteri kopt de bal weg. Daar is Wawrzkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johanson rent richting de bal. Johanson geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - fc odrowążek 4:0

14e minuut.
Hauke passt de bal in één keer door. Kalemba is nu in balbezit. Fas speelt de bal door. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Appugliese kopt de bal weg. Kalemba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalemba passt de bal met de wreef. Bajorski heeft problemen om de bal te vangen. Bajorski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hauke verovert de bal door een tackle van achteren. Hauke speelt de bal door. Kalemba heeft problemen om de bal te vangen. Bajorski rent richting de bal. Bajorski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Fas is nu in balbezit. Fas passt de bal met de wreef. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba geeft de bal voor. Bajorski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

26e minuut.
Kalemba rent richting de bal. Kalemba passt de bal zonder na te denken. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Michałowicz trapt de bal weg. Fas met een sublieme pass. Johanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johanson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - fc odrowążek 5:0

30e minuut.
Fas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fas passt de bal in één keer door. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - fc odrowążek 6:0

32e minuut.
Wojtyła probeert naar een medespeler te passen. Szentpéteri kopt de bal weg. Goździejewski heeft problemen om de bal te vangen. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hauke met een snelle inworp. Owens is nu in balbezit. Owens passt de bal in één keer door. Fas geeft een lange en hoge pass. Kalemba maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Fas verovert de bal door een tackle van achteren. Fas speelt de bal door. Hauke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauke geeft een lange en hoge pass. Kalemba springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Appugliese met een sublieme pass. Johanson rent richting de bal. Johanson probeert naar een medespeler te passen. Kalemba rent richting de bal. Kalemba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - fc odrowążek 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 17%, fc odrowążek 83%.
KS Prądniczanka2010 - fc odrowążek 7:0

47e minuut.
Hauke is nu in balbezit. Hauke speelt de bal door. Niziołek heeft problemen om de bal te vangen. Niziołek met een sublieme pass. Johanson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bajorski de bal. Michałowicz rent richting de bal. Bajorski onderschept slim de pass. Bajorski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - fc odrowążek 8:0

54e minuut.
Appugliese passt de bal met de wreef. Fas is nu in balbezit. Fas passt de bal in één keer door. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - fc odrowążek 9:0

55e minuut.
Fas probeert naar een medespeler te passen. Johanson rent richting de bal. Johanson speelt de bal door. Daar is Bajorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorski draait met de bal, schiet en ... Wojtyła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Oleszczuk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hauke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski geeft een hoge lob. Wojtyła bokst de bal weg. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - fc odrowążek 10:0

58e minuut.
Bajorski passt de bal zonder na te denken. Wawrzkowicz is nu in balbezit. Kalemba onderschept slim de pass. Kalemba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - fc odrowążek 11:0

60e minuut.
Owens geeft een lange en hoge pass. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba onderschept slim de pass. Kalemba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - fc odrowążek 12:0

63e minuut.
Hauke rent richting de bal. Hauke geeft een lange en hoge pass. Fas kopt de bal weg. Kalemba heeft problemen om de bal te vangen. Kalemba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Szentpéteri geeft de bal voor. Daar is Bajorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorski met een sublieme pass. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Buzek kopt de bal weg. Appugliese met een sublieme pass. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba heeft problemen om de bal te vangen. Kalemba draait met de bal, schiet en ... Wojtyła bokst de bal weg. Daar is Bajorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - fc odrowążek 13:0

72e minuut.
Hauke rent richting de bal. Hauke geeft een hoge lob. Kalemba rent richting de bal. Fas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Wojtyła trapt de bal weg van het doel. Fas kopt de bal weg. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gavranić kopt de bal weg. Appugliese is nu in balbezit. Appugliese geeft de bal voor. Kalemba rent richting de bal. Kalemba schiet op doel. Wojtyła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Hauke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Appugliese is nu in balbezit. Daar is Appugliese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauke geeft de bal voor. Wojtyła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Appugliese kopt de bal weg. Bajorski rent richting de bal. Bajorski passt de bal in één keer door. Kalemba rent richting de bal. Kalemba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Wojtyła trapt de bal weg van het doel. Appugliese kopt de bal weg. Fas rent richting de bal. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski draait met de bal, schiet en ... Wojtyła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - fc odrowążek 14:0

82e minuut.
Kalemba probeert naar een medespeler te passen. Johanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johanson speelt de bal door. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Johanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johanson geeft een hoge lob. Daar is Michałowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Grabiec rent richting de bal. Fas is nu in balbezit. Fas probeert naar een medespeler te passen. Hauke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauke geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Fas geeft een hoge lob. Grabiec probeert de bal aan de voet te houden. Bajorski is nu in balbezit. Bajorski draait met de bal, schiet en ... Wojtyła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - fc odrowążek 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 8%, fc odrowążek 92%.
KS Prądniczanka2010 - fc odrowążek 15:0