Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NWW GANG kozaki
Mekelele Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 17.7
very good Schieten weak
very good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Viiger onderschept slim de pass. Czwonka rent richting de bal. Viiger verovert de bal door een tackle van achteren. Luxin rent richting de bal. Luxin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Toran verovert de bal door een tackle van achteren. Toran speelt de bal door. Daar is Kołpaczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołpaczyński haalt uit met een fantastische trap. Dembski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NWW GANG - kozaki 1:0

10e minuut.
Pintilie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potrzebny met de inworp. Arceusz is nu in balbezit. Arceusz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Maričić speelt de bal door. Luxin heeft problemen om de bal te vangen. Czwonka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Czwonka krijgt een gele kaart. Luxin raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Luxin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Viiger met de inworp. Maričić is nu in balbezit. Maričić geeft een lange en hoge pass. Kołpaczyński springt en kopt de bal. Dembski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szyszka heeft problemen om de bal te vangen. Szyszka geeft de bal voor. Warda kopt de bal weg. Daar is Kołpaczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołpaczyński schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Toran rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dragon. Toran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Luxin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dembski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NWW GANG - kozaki 2:0

43e minuut.
Klungelig pakt Luxin de bal. Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka geeft een hoge lob. Maričić rent richting de bal. Maričić geeft een lange en hoge pass. Dembski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NWW GANG 28%, kozaki 72%.
NWW GANG - kozaki 2:0

47e minuut.
Gutarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxin onderschept slim de pass. Luxin passt de bal in één keer door. Kołpaczyński rent richting de bal. Kołpaczyński schiet op doel. Dembski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NWW GANG - kozaki 3:0

64e minuut.
Daar is Czwonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luxin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołpaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołpaczyński draait met de bal, schiet en ... Dembski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NWW GANG - kozaki 4:0

68e minuut.
Warda passt de bal met de wreef. Maričić speelt de bal door. Daar is Kołpaczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luxin is nu in balbezit. Luxin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Toran met een snelle inworp. Luxin rent richting de bal. Gutarowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gutarowski krijgt een gele kaart. Luxin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kołpaczyński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dembski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NWW GANG - kozaki 5:0

70e minuut.
Kruszczyński rent richting de bal. Kruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołpaczyński rent richting de bal. Kołpaczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kuciel geeft een lange en hoge pass. Maričić is nu in balbezit. Maričić passt de bal zonder na te denken. Luxin is nu in balbezit. Luxin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NWW GANG - kozaki 6:0

75e minuut.
Czwonka met een sublieme pass. Luxin rent richting de bal. Luxin passt de bal zonder na te denken. Kołpaczyński rent richting de bal. Kołpaczyński schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Toran verovert de bal door een tackle van achteren. Dragon verovert de bal door een tackle van achteren. Dragon speelt de bal door. Luxin rent richting de bal. Luxin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NWW GANG 29%, kozaki 71%.
NWW GANG - kozaki 6:0