Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
***** *** RKS Lechia
Podstawowa_1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 19.8
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Valavanis draait met de bal, schiet en ... Szlachcikowski probeert de bal aan de voet te houden. Hernández geeft een hoge lob. Zawada is nu in balbezit. Zawada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
***** *** - RKS Lechia 1:0

7e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Hernández met een sublieme pass. Papierkowski rent richting de bal. Zawada verovert de bal door een tackle van achteren. Zawada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Amerini heeft problemen om de bal te vangen. Amerini probeert naar een medespeler te passen. Zawada heeft problemen om de bal te vangen. Zawada draait met de bal, schiet en ... Mumowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
***** *** - RKS Lechia 2:0

14e minuut.
Hernández geeft een lange en hoge pass. Valavanis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kurzak de bal onder controle te krijgen. Zawada rent richting de bal. Zawada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Popecki geeft een lange en hoge pass. Formenoy met een sublieme pass. Klungelig pakt Amerini de bal. Amerini speelt de bal door. Hernández geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pimek rent richting de bal. Valavanis verovert de bal door een tackle van achteren. Valavanis probeert naar een medespeler te passen. Zawada is nu in balbezit. Zawada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Günileri met een sublieme pass. Zawada is nu in balbezit. Zawada met een sublieme pass. Valavanis rent richting de bal. Valavanis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Popecki geeft een hoge lob. Formenoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Formenoy met een sublieme pass. Hernández is nu in balbezit. Hernández geeft de bal voor. Mumowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Zawada krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Bryła de bal onder controle te krijgen. Valavanis is nu in balbezit. Valavanis schiet op doel. Szlachcikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Formenoy met een sublieme pass. Hernández met een sublieme pass. Papierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawada onderschept slim de pass. Zawada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
***** *** - RKS Lechia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***** *** 31%, RKS Lechia 69%.
***** *** - RKS Lechia 3:0

46e minuut.
Günileri probeert naar een medespeler te passen. Zawada is nu in balbezit. Amerini probeert naar een medespeler te passen. Valavanis rent richting de bal. Valavanis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
***** *** - RKS Lechia 4:0

54e minuut.
Günileri bereikt de bal nog maar net als eerste. Günileri passt de bal met de wreef. Amerini probeert naar een medespeler te passen. Valavanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valavanis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rołka kopt de bal weg. Klungelig pakt Valavanis de bal. Popecki rent richting de bal. Valavanis verovert de bal door een tackle van achteren. Valavanis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Namora heeft problemen om de bal te vangen. Selke bereikt de bal nog maar net als eerste. Namora onderschept slim de pass. Namora geeft de bal voor. Valavanis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Amerini de bal. Amerini geeft een lange en hoge pass. Valavanis rent richting de bal. Valavanis haalt uit met een fantastische trap. Mumowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Szlachcikowski trapt de bal weg van het doel. Amerini kopt de bal weg. Valavanis is nu in balbezit. Valavanis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Amerini controleert de bal met de borst. Amerini met een sublieme pass. Zawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Valavanis is nu in balbezit. Valavanis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Amerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerini geeft een hoge lob. Hernández geeft een lange en hoge pass. Amerini rent richting de bal. Amerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
***** *** - RKS Lechia 5:0

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Papierkowski de bal onder controle te krijgen. Günileri rent richting de bal. Günileri passt de bal zonder na te denken. Zawada is nu in balbezit. Zawada draait met de bal, schiet en ... Mumowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Rołka rent richting de bal. Honl verovert de bal door een tackle van achteren. Honl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Amerini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amerini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***** *** 16%, RKS Lechia 84%.
***** *** - RKS Lechia 5:0