Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.K.S KŁos Chełm Cork City F.C.
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
18 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 17.8
adequate Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Beltrame heeft problemen om de bal te vangen. Beltrame geeft een lange en hoge pass. Camacho Barnola heeft problemen om de bal te vangen. Camacho Barnola draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kudzia de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S KŁos Chełm - Cork City F.C. 1:0

5e minuut.
Tinglong geeft een hoge lob. Daar is Kudzia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camacho Barnola rent richting de bal. Camacho Barnola haalt uit met een fantastische trap. Kudzia probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bùi Cường is nu in balbezit. Bùi Cường geeft een lange en hoge pass. Camacho Barnola heeft problemen om de bal te vangen. Camacho Barnola schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kudzia de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vander Elst neemt de hoekschop. Pędzich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Górny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinglong is nu in balbezit. Tinglong geeft een lange en hoge pass. Ferlin heeft problemen om de bal te vangen. Ferlin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Inworp. Beltrame met een snelle inworp. Ferlin is nu in balbezit. Ferlin schiet op doel. Pędzich probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

11e minuut.
Ebbing rent richting de bal. Ebbing geeft de bal voor. Łatuszyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camacho Barnola rent richting de bal. Camacho Barnola haalt uit met een fantastische trap. Pędzich bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S KŁos Chełm - Cork City F.C. 2:0

22e minuut.
Vander Elst met een sublieme pass. Tinglong speelt de bal door. Beltrame geeft een hoge lob. Camacho Barnola krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S KŁos Chełm - Cork City F.C. 3:0

33e minuut.
Ebbing met een sublieme pass. Vander Elst geeft een hoge lob. Ferlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlin draait met de bal, schiet en ... Pędzich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S KŁos Chełm - Cork City F.C. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.K.S KŁos Chełm 20%, Cork City F.C. 80%.
G.K.S KŁos Chełm - Cork City F.C. 4:0

49e minuut.
Pędzich met een sublieme pass. Deleanu speelt de bal door. Tinglong speelt de bal door. Vander Elst is nu in balbezit. Vander Elst geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Jędrysik is nu in balbezit. Tinglong onderschept slim de pass. Tinglong geeft de bal voor. Ferlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ferlin speelt de bal door. Beltrame is nu in balbezit. Beltrame met een sublieme pass. Camacho Barnola bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho Barnola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S KŁos Chełm - Cork City F.C. 5:0

67e minuut.
Araldo geeft de bal voor. Klungelig pakt Ferlin de bal. Ferlin passt de bal zonder na te denken. Camacho Barnola is nu in balbezit. Camacho Barnola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pędzich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Salachna bereikt de bal nog maar net als eerste. Salachna geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebbing met een snelle inworp. Vander Elst geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferlin is nu in balbezit. Ferlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S KŁos Chełm - Cork City F.C. 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.K.S KŁos Chełm 23%, Cork City F.C. 77%.
G.K.S KŁos Chełm - Cork City F.C. 6:0