Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 00:26
  • Bekerwedstrijd: Mecz barażowy
  • Stadion: KOKOSZKI
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6337
F.C. KURAK Lechia :D xD
miodek Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39 gemiddelde waardering 15.1
very good Schieten poor
adequate Passen hopeless
good Verdedigen poor


10e minuut.
Musiałek kopt de bal weg. Walburg rent richting de bal. Ardelean onderschept slim de pass. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. Pyrka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Lechia :D xD 1:0

15e minuut.
Pyrka trapt de bal weg van het doel. Alves Félix kopt de bal weg. Musiałek probeert naar een medespeler te passen. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pyrka trapt de bal weg van het doel. Archutowski kopt de bal weg. Daar is Ardelean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardelean schiet op doel. Pyrka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Lechia :D xD 2:0

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Kwasigroch de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brychczy. Kwasigroch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Archutowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pragacz is nu in balbezit. Pragacz geeft de bal voor. Walburg kopt de bal weg. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pyrka trapt de bal weg van het doel. Kwasigroch kopt de bal weg. Klungelig pakt Rogal de bal. Ardelean rent richting de bal. Ardelean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Szmit geeft een lange en hoge pass. Alves Félix speelt de bal door. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Igloński de bal onder controle te krijgen. Pyrka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pyrka trapt de bal weg. Musiałek kopt de bal weg. Kasprzycki heeft problemen om de bal te vangen. Ardelean rent richting de bal. Ardelean draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Archutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Archutowski probeert naar een medespeler te passen. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch passt de bal zonder na te denken. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Archutowski kan de bal niet met de borst controleren. Musiałek geeft een hoge lob. Alves Félix is nu in balbezit. Alves Félix geeft de bal voor. Ardelean springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pyrka met een harde bal richting middenveld. Musiałek kopt de bal weg. Klungelig pakt Pragacz de bal. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. Pyrka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Alves Félix verovert de bal door een tackle van achteren. Alves Félix speelt de bal door. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. Pyrka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Lechia :D xD 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. KURAK 17%, Lechia :D xD 83%.
F.C. KURAK - Lechia :D xD 3:0

46e minuut.
Rogoziński speelt de bal door. Klungelig pakt Giernatowski de bal. Giernatowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Ardelean de bal. Ardelean schiet op doel. Pyrka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Lechia :D xD 4:0

50e minuut.
Rogal rent richting de bal. Musiałek onderschept slim de pass. Musiałek passt de bal met de wreef. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kasprzycki heeft problemen om de bal te vangen. Pragacz speelt de bal door. Archutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Słowik rent richting de bal. Słowik geeft de bal voor. Igloński probeert de bal aan de voet te houden. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean schiet op doel. Pyrka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Walburg met een sublieme pass. Klungelig pakt Archutowski de bal. Archutowski passt de bal zonder na te denken. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Brychczy is nu in balbezit. Brychczy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ardelean de bal. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Lechia :D xD 5:0

71e minuut.
Alves Félix is nu in balbezit. Alves Félix geeft een lange en hoge pass. Igloński controleert de bal met de borst. Kasprzycki rent richting de bal. Ardelean onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Lechia :D xD 6:0

73e minuut.
Archutowski is nu in balbezit. Archutowski passt de bal zonder na te denken. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean schiet op doel. Pyrka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Lechia :D xD 7:0

77e minuut.
Łakomy is nu in balbezit. Łakomy geeft een hoge lob. Ardelean rent richting de bal. Ardelean schiet op doel. Pyrka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Lechia :D xD 8:0

80e minuut.
Alves Félix bereikt de bal nog maar net als eerste. Pragacz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alves Félix met de inworp. Musiałek geeft een lange en hoge pass. Pyrka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Lechia :D xD 9:0

82e minuut.
Pragacz met een sublieme pass. Alves Félix is nu in balbezit. Alves Félix passt de bal in één keer door. Ardelean heeft problemen om de bal te vangen. Ardelean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Buitenspel voor Rogoziński. Goede buitenspelval van de verdediging. Frygier neemt vlug de vrije trap. Ardelean rent richting de bal. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. KURAK - Lechia :D xD 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. KURAK 20%, Lechia :D xD 80%.
F.C. KURAK - Lechia :D xD 10:0