Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Policjanci i Panewki TeamTeamC
now Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 20.2
goed Schieten zwak
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Orma schiet op doel. Makowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coşerea zal de hoekschop nemen. Orma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjanci i Panewki - TeamTeamC 1:0

7e minuut.
Atamańczuk probeert de bal met de borst te controleren. Atamańczuk passt de bal met de wreef. Coşerea rent richting de bal. Coşerea geeft de bal voor. Orma springt en kopt de bal. Wydra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pietarla is nu in balbezit. Pietarla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Policjanci i Panewki - TeamTeamC 2:0

10e minuut.
Moliński met de inworp. Koczy probeert de bal met de borst te controleren. Guerrero met een sublieme pass. Orma bereikt de bal nog maar net als eerste. Orma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Coşerea probeert naar een medespeler te passen. Pietarla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietarla passt de bal met de wreef. Orma rent richting de bal. Orma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjanci i Panewki - TeamTeamC 3:0

15e minuut.
Piwowar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwowar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Coşerea met een snelle inworp. Guerrero geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Orma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjanci i Panewki - TeamTeamC 4:0

17e minuut.
Wydra trapt de bal weg. Koczy kopt de bal weg. Coşerea speelt de bal door. Orma rent richting de bal. Orma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pietarla geeft de bal voor. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orma onderschept slim de pass. Orma draait met de bal, schiet en ... Wydra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjanci i Panewki - TeamTeamC 5:0

24e minuut.
Masłowski rent richting de bal. Atamańczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Atamańczuk probeert naar een medespeler te passen. Pietarla is nu in balbezit. Pietarla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjanci i Panewki - TeamTeamC 6:0

31e minuut.
Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Coşerea heeft problemen om de bal te vangen. Coşerea passt de bal met de wreef. Pietarla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietarla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Bajda de bal. Coşerea rent richting de bal. Coşerea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Orma de bal. Orma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjanci i Panewki - TeamTeamC 7:0

36e minuut.
Pietarla probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sýs de bal. Sýs probeert naar een medespeler te passen. Orma bereikt de bal nog maar net als eerste. Orma haalt uit met een fantastische trap. Wydra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Coşerea is nu in balbezit. Coşerea probeert naar een medespeler te passen. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orma onderschept slim de pass. Orma draait met de bal, schiet en ... Wydra bokst de bal weg.

41e minuut.
Coşerea met een sublieme pass. Orma rent richting de bal. Orma passt de bal zonder na te denken. Pietarla is nu in balbezit. Pietarla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Atamańczuk is nu in balbezit. Atamańczuk geeft een lange en hoge pass. Ostafiński kopt de bal weg. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Makowski de bal. Orma rent richting de bal. Orma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policjanci i Panewki 19%, TeamTeamC 81%.
Policjanci i Panewki - TeamTeamC 7:0

51e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Orma rent richting de bal. Orma schiet op doel. Wydra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjanci i Panewki - TeamTeamC 8:0

52e minuut.
Coşerea verovert de bal door een tackle van achteren. Coşerea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Masłowski de bal. Orma rent richting de bal. Orma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Guerrero met een sublieme pass. Pietarla rent richting de bal. Pietarla passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Orma de bal. Orma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Guerrero passt de bal in één keer door. Atamańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamańczuk passt de bal met de wreef. Orma bereikt de bal nog maar net als eerste. Orma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Pietarla met een sublieme pass. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orma onderschept slim de pass. Orma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjanci i Panewki - TeamTeamC 9:0

63e minuut.
Hayoun met een sublieme pass. Pietarla rent richting de bal. Pietarla passt de bal in één keer door. Orma is nu in balbezit. Orma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjanci i Panewki - TeamTeamC 10:0

76e minuut.
Piwowar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nyczko komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Atamańczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Atamańczuk geeft een lange en hoge pass. Nyczko heeft problemen om de bal te vangen. Pietarla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietarla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjanci i Panewki - TeamTeamC 11:0

79e minuut.
Bajda passt de bal zonder na te denken. Pietarla is nu in balbezit. Pietarla passt de bal met de wreef. Orma rent richting de bal. Orma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjanci i Panewki - TeamTeamC 12:0

83e minuut.
Klungelig pakt Coşerea de bal. Coşerea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gubiec de bal. Orma bereikt de bal nog maar net als eerste. Orma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gubiec passt de bal zonder na te denken. Pietarla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietarla passt de bal in één keer door. Orma is nu in balbezit. Orma schiet op doel. Wydra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pietarla rent richting de bal. Pietarla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjanci i Panewki - TeamTeamC 13:0

90e minuut.
Argeri met een snelle inworp. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea passt de bal in één keer door. Orma bereikt de bal nog maar net als eerste. Orma schiet op doel. Wydra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policjanci i Panewki 21%, TeamTeamC 79%.
Policjanci i Panewki - TeamTeamC 13:0