Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Godiks RKS Rakòw Czwa
próba Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
12% Spel op eigen helft 88%
59 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 17.7
excellent Schieten poor
formidable Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Hacıyev heeft problemen om de bal te vangen. Hacıyev passt de bal zonder na te denken. Pécout rent richting de bal. Pécout geeft de bal voor. bin Md Noh krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Pécout rent richting de bal. Pécout geeft een lange en hoge pass. Hacıyev rent richting de bal. Hacıyev draait met de bal, schiet en ... Trynkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Godiks - RKS Rakòw Czwa 1:0

4e minuut.
bin Md Noh is nu in balbezit. Hacıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Noh rent richting de bal. Hacıyev is nu in balbezit. Hacıyev schiet op doel. Trynkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Inworp. Rebizzi met de inworp. Stachyra geeft de bal voor. Hacıyev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Godiks - RKS Rakòw Czwa 2:0

8e minuut.
Rebizzi kopt de bal weg. bin Md Noh controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubot. Kubot krijgt een gele kaart. bin Md Noh raakt geblesseerd tijdens het duel. Bartus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hacıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıyev draait met de bal, schiet en ... Trynkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Godiks - RKS Rakòw Czwa 3:0

10e minuut.
Bartus onderschept slim de pass. Bartus probeert naar een medespeler te passen. Pécout speelt de bal door. Hacıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
bin Md Noh kopt de bal weg. Daar is Gwiżdż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra geeft een lange en hoge pass. bin Md Noh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Trynkiewicz trapt de bal weg van het doel. Scalat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gniadek krijgt een gele kaart. Scalat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scalat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hacıyev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
bin Md Noh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Noh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıyev is nu in balbezit. Hacıyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Godiks - RKS Rakòw Czwa 4:0

20e minuut.
Ančupāns speelt de bal door. Pécout bereikt de bal nog maar net als eerste. Pécout probeert naar een medespeler te passen. Hacıyev rent richting de bal. Hacıyev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Daar is Kubot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Md Noh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartus probeert naar een medespeler te passen. Hacıyev is nu in balbezit. Hacıyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stachyra passt de bal in één keer door. bin Md Noh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Noh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hacıyev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Krawężnik de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stachyra zal de hoekschop nemen. bin Md Noh krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Trynkiewicz trapt de bal weg van het doel. Bartus kopt de bal weg. Hacıyev rent richting de bal. Hacıyev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Pécout heeft problemen om de bal te vangen. Komoda is nu in balbezit. Komoda geeft een lange en hoge pass. Pécout geeft de bal voor. Hacıyev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Godiks - RKS Rakòw Czwa 5:0

33e minuut.
Kubot geeft een hoge lob. Inworp. Stachyra met de inworp. Hacıyev rent richting de bal. Hacıyev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trynkiewicz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Md Noh maakt een snoekduik en kopt de bal. Trynkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Doeltrap. Trynkiewicz met een harde bal richting middenveld. Scalat kopt de bal weg. Daar is Hacıyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacıyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Godiks - RKS Rakòw Czwa 6:0

41e minuut.
Hacıyev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Polanowski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pécout neemt de hoekschop. Hacıyev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
bin Md Noh is nu in balbezit. Bartus is nu in balbezit. Bartus passt de bal in één keer door. Hacıyev rent richting de bal. Hacıyev schiet op doel. Trynkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Bartus rent richting de bal. Bartus passt de bal zonder na te denken. Hacıyev rent richting de bal. Hacıyev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Krawężnik de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
bin Md Noh speelt de bal door. Bartus is nu in balbezit. Bartus met een sublieme pass. Hacıyev is nu in balbezit. Hacıyev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Polanowski kopt de bal weg. Hacıyev probeert de bal met de borst te controleren. Hacıyev schiet op doel. Trynkiewicz bokst de bal weg. Polanowski rent richting de bal. bin Md Noh onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Godiks 12%, RKS Rakòw Czwa 88%.
FC Godiks - RKS Rakòw Czwa 6:0

51e minuut.
Pécout probeert naar een medespeler te passen. Stachyra probeert naar een medespeler te passen. Hacıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıyev draait met de bal, schiet en ... Trynkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Godiks - RKS Rakòw Czwa 7:0

55e minuut.
Stachyra neemt de hoekschop. Hacıyev springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Krawężnik de bal onder controle te krijgen. bin Md Noh rent richting de bal. bin Md Noh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Tomala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Md Noh is nu in balbezit. Tomala speelt de bal door. bin Md Noh rent richting de bal. bin Md Noh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Trynkiewicz met een harde bal richting middenveld. Komoda speelt de bal door. Klungelig pakt bin Md Noh de bal. bin Md Noh draait met de bal, schiet en ... Trynkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Godiks - RKS Rakòw Czwa 8:0

67e minuut.
Stachyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stachyra passt de bal met de wreef. Hacıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıyev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Polanowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Godiks - RKS Rakòw Czwa 9:0

69e minuut.
Rebizzi passt de bal met de wreef. Bartus rent richting de bal. Bartus geeft de bal voor. Hacıyev rent richting de bal. Hacıyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Godiks - RKS Rakòw Czwa 10:0

71e minuut.
Daar is Hacıyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacıyev probeert naar een medespeler te passen. Polanowski met een sublieme pass. bin Md Noh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Noh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Godiks - RKS Rakòw Czwa 11:0

73e minuut.
Rebizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebizzi met een sublieme pass. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra geeft een hoge lob. Hacıyev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Trynkiewicz trapt de bal weg. Stachyra kopt de bal weg. Daar is Krawężnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacıyev rent richting de bal. Hacıyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pécout kopt de bal weg. Daar is bin Md Noh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartus rent richting de bal. Bartus schiet op doel. Trynkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Stachyra geeft een hoge lob. Trynkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ančupāns kopt de bal weg. Hacıyev is nu in balbezit. Hacıyev geeft een hoge lob. Trynkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin Md Noh is nu in balbezit. bin Md Noh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Godiks - RKS Rakòw Czwa 12:0

80e minuut.
Doeltrap. Trynkiewicz trapt de bal weg. Stachyra kopt de bal weg. Hacıyev heeft problemen om de bal te vangen. Hacıyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Godiks - RKS Rakòw Czwa 13:0

82e minuut.
Stachyra rent richting de bal. Stachyra passt de bal in één keer door. Daar is Hacıyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Md Noh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Noh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
bin Md Noh passt de bal in één keer door. Daar is Bartus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartus met een sublieme pass. Hacıyev rent richting de bal. Hacıyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bartus speelt de bal door. Daar is Pécout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pécout geeft de bal voor. Hacıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Godiks - RKS Rakòw Czwa 14:0

88e minuut.
Bartus probeert naar een medespeler te passen. Hacıyev rent richting de bal. Hacıyev geeft een lange en hoge pass. bin Md Noh is nu in balbezit. bin Md Noh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Godiks - RKS Rakòw Czwa 15:0

89e minuut.
Rebizzi rent richting de bal. Bartus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartus speelt de bal door. bin Md Noh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Noh draait met de bal, schiet en ... Trynkiewicz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Godiks 13%, RKS Rakòw Czwa 87%.
FC Godiks - RKS Rakòw Czwa 15:0