Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.K.S. Victoria Szczawa FC Porto
ALL-IN 2K22.3 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
15% Spel op eigen helft 85%
51 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 23.4
excellent Schieten average
very good Passen weak
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Purcaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vošický geeft een lange en hoge pass. Żabski kopt de bal weg. Lepouras rent richting de bal. Lepouras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Izdebski kopt de bal weg. Inworp. Purcaru met een snelle inworp. Służewski geeft de bal voor. Lepouras springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Żabski rent richting de bal. Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras draait met de bal, schiet en ... Niestępski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Szczerbal probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - FC Porto 1:0

7e minuut.
Gnat heeft problemen om de bal te vangen. Gruszecki is nu in balbezit. Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Lepouras is nu in balbezit. Lepouras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Purcaru kopt de bal weg. Izdebski rent richting de bal. Trybuła onderschept slim de pass. Trybuła geeft de bal voor. Lepouras maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Szczerbal probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Służewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lepouras springt en kopt de bal. Niestępski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - FC Porto 2:0

13e minuut.
Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Vošický is nu in balbezit. Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - FC Porto 3:0

21e minuut.
Łoskot met een sublieme pass. Gruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vošický tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vošický krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bologna kopt de bal weg. Pomorski rent richting de bal. Pomorski passt de bal zonder na te denken. Żabski heeft problemen om de bal te vangen. Żabski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Deli probeert naar een medespeler te passen. Pomorski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szczerbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepouras rent richting de bal. Lepouras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Służewski rent richting de bal. Służewski geeft de bal voor. Daar is Żabski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepouras is nu in balbezit. Lepouras haalt uit met een fantastische trap. Niestępski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Trochimiuk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Służewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lepouras is nu in balbezit. Lepouras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dominikowski trapt de bal weg. Vošický is nu in balbezit. Vošický geeft de bal voor. Lepouras is nu in balbezit. Lepouras geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Niestępski trapt de bal weg. Klungelig pakt Hapka de bal. Vošický is nu in balbezit. Vošický geeft een lange en hoge pass. Lepouras maakt een snoekduik en kopt de bal. Niestępski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - FC Porto 4:0

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żabski neemt de hoekschop. Pomorski is nu in balbezit. Lepouras is nu in balbezit. Lepouras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - FC Porto 5:0

40e minuut.
Pomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomorski geeft de bal voor. Dominikowski is nu in balbezit. Pomorski geeft een lange en hoge pass. Lepouras krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Służewski kopt de bal weg. Izdebski heeft problemen om de bal te vangen. Vošický probeert naar een medespeler te passen. Lepouras rent richting de bal. Lepouras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niestępski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łoskot met de inworp. Deli geeft een hoge lob. Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras draait met de bal, schiet en ... Niestępski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - FC Porto 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.K.S. Victoria Szczawa 20%, FC Porto 80%.
K.K.S. Victoria Szczawa - FC Porto 6:0

48e minuut.
Pomorski onderschept slim de pass. Pomorski speelt de bal door. Vošický bereikt de bal nog maar net als eerste. Vošický geeft een hoge lob. Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Purcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Purcaru geeft een lange en hoge pass. Szczerbal heeft problemen om de bal te vangen. Lepouras verovert de bal door een tackle van achteren. Lepouras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Żabski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepouras rent richting de bal. Lepouras haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Dominikowski de bal. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski geeft een hoge lob. Reks heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - FC Porto 7:0

52e minuut.
Izdebski probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Służewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lepouras is nu in balbezit. Lepouras schiet op doel. Niestępski bokst de bal weg.

54e minuut.
Łoskot kan de bal niet met de borst controleren. Purcaru rent richting de bal. Purcaru geeft de bal voor. Lepouras rent richting de bal. Lepouras haalt uit met een fantastische trap. Niestępski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Reks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruszecki rent richting de bal. Vošický geeft de bal voor. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - FC Porto 8:0

61e minuut.
Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski speelt de bal door. Vošický met een sublieme pass. Żabski is nu in balbezit. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vošický is nu in balbezit. Vošický passt de bal zonder na te denken. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Niestępski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - FC Porto 9:0

62e minuut.
Trochimiuk geeft een hoge lob. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Lepouras de bal. Lepouras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vošický geeft een lange en hoge pass. Daar is Reks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski schiet op doel. Niestępski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - FC Porto 10:0

65e minuut.
Pomorski met een snelle inworp. Vošický is nu in balbezit. Vošický geeft de bal voor. Żabski maakt een snoekduik en kopt de bal. Niestępski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - FC Porto 11:0

67e minuut.
Szczerbal is nu in balbezit. Służewski verovert de bal door een tackle van achteren. Służewski geeft de bal voor. Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Szczerbal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Służewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vošický is nu in balbezit. Vošický geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Purcaru met een snelle inworp. Vošický rent richting de bal. Vošický geeft een hoge lob. Dominikowski speelt de bal door. Vošický geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - FC Porto 12:0

73e minuut.
Reks geeft een lange en hoge pass. Inworp. Deli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vošický is nu in balbezit. Vošický geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski passt de bal met de wreef. Lepouras heeft problemen om de bal te vangen. Lepouras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - FC Porto 13:0

78e minuut.
Wars rent richting de bal. Vošický onderschept slim de pass. Vošický met een sublieme pass. Lepouras rent richting de bal. Lepouras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Wars passt de bal zonder na te denken. Vošický rent richting de bal. Vošický passt de bal met de wreef. Lepouras is nu in balbezit. Lepouras schiet op doel. Niestępski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Niestępski probeert naar een medespeler te passen. Służewski is nu in balbezit. Służewski geeft de bal voor. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ... Niestępski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szczerbal heeft problemen om de bal te vangen. Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szczerbal heeft problemen om de bal te vangen. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - FC Porto 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.K.S. Victoria Szczawa 11%, FC Porto 89%.
K.K.S. Victoria Szczawa - FC Porto 14:0