Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zdechłe Pulpety Ceramedowcy95
Moja Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
19% Spel op eigen helft 81%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 20.9
very good Schieten poor
good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Danteng rent richting de bal. Hoài Trung rent richting de bal. Hoài Trung passt de bal met de wreef. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Aszer rent richting de bal. Hoài Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer is nu in balbezit. Aszer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdechłe Pulpety - Ceramedowcy95 1:0

9e minuut.
Teodorczyk rent richting de bal. Mytnik is nu in balbezit. Mytnik geeft een lange en hoge pass. Danteng rent richting de bal. Danteng schiet op doel. Kozdra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdechłe Pulpety - Ceramedowcy95 2:0

10e minuut.
Rozkoszny met een sublieme pass. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk probeert naar een medespeler te passen. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Danteng bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Danteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Danteng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdechłe Pulpety - Ceramedowcy95 3:0

11e minuut.
Horka bereikt de bal nog maar net als eerste. Horka passt de bal met de wreef. Daar is Bożeszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danteng is nu in balbezit. Danteng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kozdra met een harde bal richting middenveld. Hoài Trung met een sublieme pass. Daar is Rozkoszny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aszer onderschept slim de pass. Aszer schiet op doel. Kozdra bokst de bal weg.

18e minuut.
Dyguła geeft een hoge lob. Danteng rent richting de bal. Danteng heeft problemen om de bal te vangen. Danteng schiet op doel. Kozdra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdechłe Pulpety - Ceramedowcy95 4:0

21e minuut.
Bożeszkowski is nu in balbezit. Cardoso da Silva onderschept slim de pass. Cardoso da Silva probeert naar een medespeler te passen. Danteng heeft problemen om de bal te vangen. Danteng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kozdra trapt de bal weg van het doel. Mytnik kopt de bal weg. Aszer rent richting de bal. Danteng rent richting de bal. Danteng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Rozkoszny rent richting de bal. Hoài Trung onderschept slim de pass. Hoài Trung probeert naar een medespeler te passen. Aszer rent richting de bal. Aszer draait met de bal, schiet en ... Kozdra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Mytnik onderschept slim de pass. Mytnik speelt de bal door. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Danteng rent richting de bal. Danteng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Bocheński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardoso da Silva met een snelle inworp. Danteng heeft problemen om de bal te vangen. Danteng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arghirescu neemt de hoekschop. Danteng krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Hoài Trung passt de bal zonder na te denken. Arghirescu speelt de bal door. Danteng is nu in balbezit. Danteng schiet op doel. Kozdra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdechłe Pulpety - Ceramedowcy95 5:0

34e minuut.
Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aszer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aszer haalt uit met een fantastische trap. Kozdra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdechłe Pulpety - Ceramedowcy95 6:0

37e minuut.
Kozdra met een harde bal richting middenveld. Hoài Trung is nu in balbezit. Hoài Trung passt de bal zonder na te denken. Aszer rent richting de bal. Aszer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mytnik rent richting de bal. Mytnik passt de bal met de wreef. Rozkoszny rent richting de bal. Hoài Trung onderschept slim de pass. Hoài Trung geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdechłe Pulpety - Ceramedowcy95 7:0

40e minuut.
Hoài Trung passt de bal in één keer door. Cardoso da Silva probeert naar een medespeler te passen. Mytnik met een sublieme pass. Danteng rent richting de bal. Danteng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bocheński kopt de bal weg. Hoài Trung kan de bal niet met de borst controleren. Hoài Trung met een sublieme pass. Danteng is nu in balbezit. Danteng haalt uit met een fantastische trap. Kozdra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mytnik controleert de bal met de borst. Hoài Trung speelt de bal door. Mytnik probeert naar een medespeler te passen. Danteng is nu in balbezit. Danteng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hoài Trung met een sublieme pass. Aszer is nu in balbezit. Aszer passt de bal zonder na te denken. Danteng is nu in balbezit. Danteng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zdechłe Pulpety 19%, Ceramedowcy95 81%.
Zdechłe Pulpety - Ceramedowcy95 7:0

46e minuut.
Runge komt het veld opgelopen. Dziwak komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Hoài Trung passt de bal in één keer door. Runge rent richting de bal. Runge geeft een lange en hoge pass. Danteng rent richting de bal. Danteng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dziwak met een sublieme pass. Hoài Trung rent richting de bal. Hoài Trung met een sublieme pass. Dziwak is nu in balbezit. Dziwak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mytnik rent richting de bal. Mytnik geeft een lange en hoge pass. Danteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Danteng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zdechłe Pulpety - Ceramedowcy95 8:0

60e minuut.
Sáez komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sáez geeft een hoge lob. Runge kopt de bal weg. Hoài Trung rent richting de bal. Hoài Trung geeft een lange en hoge pass. Danteng krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdechłe Pulpety - Ceramedowcy95 9:0

67e minuut.
Runge onderschept slim de pass. Runge passt de bal met de wreef. Danteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Danteng draait met de bal, schiet en ... Kozdra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Runge verovert de bal door een tackle van achteren. Runge speelt de bal door. Dziwak is nu in balbezit. Dziwak haalt uit met een fantastische trap. Kozdra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdechłe Pulpety - Ceramedowcy95 10:0

71e minuut.
Dziwak is nu in balbezit. Dziwak passt de bal met de wreef. Danteng is nu in balbezit. Danteng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zdechłe Pulpety - Ceramedowcy95 11:0

75e minuut.
Cardoso da Silva rent richting de bal. Ekiert onderschept slim de pass. Ekiert geeft een lange en hoge pass. Mytnik is nu in balbezit. Mytnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Danteng probeert naar een medespeler te passen. Cardoso da Silva rent richting de bal. Cardoso da Silva met een sublieme pass. Danteng heeft problemen om de bal te vangen. Danteng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Horka kopt de bal weg. Demjén rent richting de bal. Demjén geeft een hoge lob. Danteng heeft problemen om de bal te vangen. Danteng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdechłe Pulpety - Ceramedowcy95 12:0

82e minuut.
Bożeszkowski passt de bal zonder na te denken. Inworp. Sáez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cardoso da Silva is nu in balbezit. Cardoso da Silva geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Cardoso da Silva kopt de bal weg. Danteng rent richting de bal. Dziwak rent richting de bal. Dziwak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bocheński de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cardoso da Silva onderschept slim de pass. Cardoso da Silva geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bocheński de bal. Dziwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zdechłe Pulpety 18%, Ceramedowcy95 82%.
Zdechłe Pulpety - Ceramedowcy95 12:0