Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WRT Kakaowi Żołnierze
532---442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
42 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 19.6
very good Schieten unsatisfactory
solid Passen weak
good Verdedigen weak


3e minuut.
Weisz geeft een hoge lob. Gos rent richting de bal. Lezano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Kakaowi Żołnierze 1:0

8e minuut.
Palm verovert de bal door een tackle van achteren. Palm geeft de bal voor. Klungelig pakt Gos de bal. Lezano rent richting de bal. Lezano draait met de bal, schiet en ... Mazgaj bokst de bal weg. Kapeć kopt de bal weg. Klungelig pakt Spychalski de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stathakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lezano heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Kakaowi Żołnierze 2:0

13e minuut.
Gos verovert de bal door een tackle van achteren. Woitexem onderschept slim de pass. Woitexem heeft problemen om de bal te vangen. Woitexem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Kakaowi Żołnierze 3:0

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kapeć trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Świderek de bal onder controle te krijgen. Gamer is nu in balbezit. Gamer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kukuła rent richting de bal. Palm verovert de bal door een tackle van achteren. Palm geeft de bal voor. Woitexem springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Kakaowi Żołnierze 4:0

23e minuut.
Świderek met de inworp. Palm is nu in balbezit. Palm geeft een lange en hoge pass. Woitexem is nu in balbezit. Woitexem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Palm passt de bal met de wreef. Kapeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Woitexem onderschept slim de pass. Woitexem haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Kakaowi Żołnierze 5:0

28e minuut.
Palm speelt de bal door. Lezano is nu in balbezit. Lezano passt de bal in één keer door. Woitexem bereikt de bal nog maar net als eerste. Woitexem draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Woitexem is nu in balbezit. Woitexem draait met de bal, schiet en ... Mazgaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Kakaowi Żołnierze 6:0

30e minuut.
Stathakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palm met een sublieme pass. Woitexem bereikt de bal nog maar net als eerste. Woitexem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Kakaowi Żołnierze 7:0

31e minuut.
Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz met een sublieme pass. Gos speelt de bal door. Daar is Lezano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Palm passt de bal zonder na te denken. Lezano rent richting de bal. Lezano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gos de bal onder controle te krijgen. Woitexem krijgt zijn hoofd ertegen. Mazgaj bokst de bal weg.

35e minuut.
Palm heeft problemen om de bal te vangen. Palm probeert naar een medespeler te passen. Woitexem rent richting de bal. Woitexem draait met de bal, schiet en ... Mazgaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Kakaowi Żołnierze 8:0

36e minuut.
Lezano is nu in balbezit. Dworczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lezano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weisz met een snel genomen vrije trap. Lezano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Stathakis passt de bal met de wreef. Palm geeft de bal voor. Kapeć heeft problemen om de bal te vangen. Woitexem is nu in balbezit. Woitexem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Kakaowi Żołnierze 9:0

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Rzeźniczek de bal onder controle te krijgen. Świderek geeft een lange en hoge pass. Gos heeft problemen om de bal te vangen. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Mazgaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Kapeć kopt de bal weg. Stathakis is nu in balbezit. Stathakis passt de bal in één keer door. Woitexem rent richting de bal. Woitexem haalt uit met een fantastische trap. Mazgaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Palm probeert naar een medespeler te passen. Woitexem rent richting de bal. Woitexem passt de bal zonder na te denken. Lezano is nu in balbezit. Lezano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Kakaowi Żołnierze 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRT 23%, Kakaowi Żołnierze 77%.
WRT - Kakaowi Żołnierze 10:0

46e minuut.
Lezano onderschept slim de pass. Lezano probeert naar een medespeler te passen. Kukuła rent richting de bal. Woitexem verovert de bal door een tackle van achteren. Woitexem haalt uit met een fantastische trap. Mazgaj bokst de bal weg. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Kakaowi Żołnierze 11:0

49e minuut.
Mazgaj speelt de bal door. Świderek kopt de bal weg. Klungelig pakt Palm de bal. Palm geeft de bal voor. Lezano krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Świderek met een snelle inworp. Palm heeft problemen om de bal te vangen. Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palm onderschept slim de pass. Palm geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lezano rent richting de bal. Lezano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Woitexem heeft problemen om de bal te vangen. Woitexem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Kakaowi Żołnierze 12:0

57e minuut.
Woitexem passt de bal met de wreef. Stathakis rent richting de bal. Stathakis met een sublieme pass. Lezano rent richting de bal. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Mazgaj bokst de bal weg.

58e minuut.
Świderek kopt de bal weg. Palm geeft een lange en hoge pass. Gos heeft problemen om de bal te vangen. Lezano rent richting de bal. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Mazgaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Gos met een harde bal richting middenveld. Gamer rent richting de bal. Weisz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Weisz krijgt een gele kaart. Gamer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gamer kan niet meer verder spelen. Kołakowski komt het veld opgelopen. Wirtek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Megahid is nu in balbezit. Megahid geeft de bal voor. Woitexem bereikt de bal nog maar net als eerste. Woitexem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Dworczak probeert de bal met de borst te controleren. Palm met een sublieme pass. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano draait met de bal, schiet en ... Mazgaj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Woitexem is nu in balbezit. Woitexem passt de bal in één keer door. Lezano rent richting de bal. Lezano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Kakaowi Żołnierze 13:0

68e minuut.
Spychalski is nu in balbezit. Stathakis verovert de bal door een tackle van achteren. Stathakis met een sublieme pass. Woitexem is nu in balbezit. Woitexem draait met de bal, schiet en ... Mazgaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano draait met de bal, schiet en ... Mazgaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Minorczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kapeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano onderschept slim de pass. Woitexem is nu in balbezit. Woitexem draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Kakaowi Żołnierze 14:0

72e minuut.
Kapeć geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stathakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Palm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palm geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Palm geeft een lange en hoge pass. Lezano kopt de bal weg. Woitexem rent richting de bal. Lezano rent richting de bal. Lezano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Kakaowi Żołnierze 15:0

74e minuut.
Inworp. Świderek met de inworp. Palm met een sublieme pass. Woitexem rent richting de bal. Woitexem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kapeć met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Stathakis de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dworczak. Dworczak krijgt een gele kaart. Stathakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Weisz met een snel genomen vrije trap. Mazgaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Woitexem is nu in balbezit. Woitexem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Kakaowi Żołnierze 16:0

81e minuut.
Woitexem bereikt de bal nog maar net als eerste. Woitexem passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lezano de bal. Lezano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Palm met een sublieme pass. Woitexem is nu in balbezit. Spychalski is nu in balbezit. Woitexem onderschept slim de pass. Woitexem draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mazgaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Daar is Lezano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezano probeert naar een medespeler te passen. Woitexem is nu in balbezit. Woitexem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Kakaowi Żołnierze 17:0

89e minuut.
Rzeźniczek met een sublieme pass. Daar is Dworczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dworczak probeert naar een medespeler te passen. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Kakaowi Żołnierze 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRT 25%, Kakaowi Żołnierze 75%.
WRT - Kakaowi Żołnierze 18:0
WRT