Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gorski Szczecin FCBayernFC
442-4dia2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 18.8
good Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kondrot is nu in balbezit. Kondrot passt de bal met de wreef. Majdak is nu in balbezit. Majdak draait met de bal, schiet en ... Domański werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - FCBayernFC 1:0

7e minuut.
Schumann kopt de bal weg. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak geeft een hoge lob. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - FCBayernFC 2:0

10e minuut.
Majdak is nu in balbezit. Kowalówka onderschept slim de pass. Stasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stasiuk geeft de bal voor. Kondrot krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zawisza speelt de bal door. Schumann is nu in balbezit. Schumann passt de bal met de wreef. Zawisza geeft de bal voor. Kondrot krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Domański trapt de bal weg van het doel. Zawisza kopt de bal weg. Stasiuk met een sublieme pass. Kondrot rent richting de bal. Kondrot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza passt de bal met de wreef. Schumann probeert naar een medespeler te passen. Majdak is nu in balbezit. Majdak draait met de bal, schiet en ... Domański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Stróżyk passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Urbanek de bal onder controle te krijgen. Kondrot geeft een hoge lob. Zawisza rent richting de bal. Zawisza geeft een hoge lob. Domański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - FCBayernFC 3:0

22e minuut.
Schumann is nu in balbezit. Schumann passt de bal met de wreef. Stasiuk probeert naar een medespeler te passen. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kondrot de bal. Nędza bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak onderschept slim de pass. Majdak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - FCBayernFC 4:0

26e minuut.
Pałysz met een snelle inworp. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza geeft een hoge lob. Majdak rent richting de bal. Majdak draait met de bal, schiet en ... Domański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nędza heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pałysz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kondrot maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - FCBayernFC 5:0

28e minuut.
Majdak is nu in balbezit. Majdak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Urbanek de bal. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Zawisza probeert naar een medespeler te passen. Kondrot rent richting de bal. Kondrot met een sublieme pass. Majdak is nu in balbezit. Majdak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Marell kopt de bal weg. Warszycki is nu in balbezit. Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza geeft een lange en hoge pass. Kondrot krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Karpiuk rent richting de bal. Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza met een sublieme pass. Kondrot rent richting de bal. Kondrot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nędza rent richting de bal. Nędza geeft de bal voor. Stasiuk probeert naar een medespeler te passen. Kondrot heeft problemen om de bal te vangen. Kondrot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Domański met een harde bal richting middenveld. Zawisza kopt de bal weg. Majdak is nu in balbezit. Majdak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gorski Szczecin 21%, FCBayernFC 79%.
FC Gorski Szczecin - FCBayernFC 5:0

47e minuut.
Kapłański verovert de bal door een tackle van achteren. Stasiuk onderschept slim de pass. Stasiuk probeert naar een medespeler te passen. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pałysz rent richting de bal. Pałysz geeft een hoge lob. Daar is Nędza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak schiet op doel. Domański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szydło komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiuk passt de bal zonder na te denken. Majdak is nu in balbezit. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Domański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - FCBayernFC 6:0

57e minuut.
Zawisza met een sublieme pass. Majdak is nu in balbezit. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Stróżyk onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - FCBayernFC 7:0

60e minuut.
Zawisza passt de bal zonder na te denken. Stasiuk is nu in balbezit. Stasiuk passt de bal met de wreef. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - FCBayernFC 8:0

61e minuut.
Schumann speelt de bal door. Majdak rent richting de bal. Stasiuk speelt de bal door. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Stasiuk is nu in balbezit. Stasiuk geeft een hoge lob. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schumann neemt de hoekschop. Domański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Schumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumann geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bogusz de bal onder controle te krijgen. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - FCBayernFC 9:0

79e minuut.
Stróżyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pałysz met een snelle inworp. Zawisza controleert de bal met de borst. Zawisza geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Domański trapt de bal weg van het doel. Zawisza kopt de bal weg. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiuk is nu in balbezit. Stasiuk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - FCBayernFC 10:0

87e minuut.
Śrutwa speelt de bal door. Pałysz probeert naar een medespeler te passen. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiuk rent richting de bal. Stasiuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Domański met een harde bal richting middenveld. Schumann kopt de bal weg. Majdak rent richting de bal. Majdak speelt de bal door. Domański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kondrot rent richting de bal. Kondrot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - FCBayernFC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gorski Szczecin 21%, FCBayernFC 79%.
FC Gorski Szczecin - FCBayernFC 11:0