Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 00:28
  • Bekerwedstrijd: Mecz barażowy
  • Stadion: Heima
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8782
Sigur Ros-draumur land Sokole Oko CF
derwisz Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
17% Spel op eigen helft 83%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 20.5
formidabel Schieten slecht
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Farnesi is nu in balbezit. Farnesi passt de bal in één keer door. Óskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczyk is nu in balbezit. Jajszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur Ros-draumur land - Sokole Oko CF 1:0

6e minuut.
Kawulok onderschept slim de pass. Kawulok passt de bal met de wreef. Figas heeft problemen om de bal te vangen. Jajszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Ličanin passt de bal in één keer door. Jajszczyk is nu in balbezit. Andrzejewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jajszczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Óskarsson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Padlikowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur Ros-draumur land - Sokole Oko CF 2:0

11e minuut.
Andrzejewski met een sublieme pass. Farnesi rent richting de bal. Farnesi met een sublieme pass. Jajszczyk rent richting de bal. Jajszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur Ros-draumur land - Sokole Oko CF 3:0

13e minuut.
Galego rent richting de bal. Galego passt de bal met de wreef. Jajszczyk rent richting de bal. Jajszczyk draait met de bal, schiet en ... Bajor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bajor met een sublieme pass. Jajszczyk kopt de bal weg. Óskarsson rent richting de bal. Klungelig pakt Óskarsson de bal. Óskarsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Figas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galego zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jajszczyk probeert de bal met de borst te controleren. Jajszczyk schiet op doel. Bajor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kawulok rent richting de bal. Jajszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jajszczyk passt de bal met de wreef. Óskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Óskarsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Figas passt de bal in één keer door. Padlikowski probeert de bal aan de voet te houden. Óskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Óskarsson schiet op doel. Padlikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Galego geeft een hoge lob. Óskarsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Preis de bal. Ličanin is nu in balbezit. Ličanin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Óskarsson passt de bal met de wreef. Farnesi rent richting de bal. Farnesi passt de bal met de wreef. Ličanin rent richting de bal. Ličanin haalt uit met een fantastische trap. Bajor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ličanin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Andrzejewski de bal onder controle te krijgen. Farnesi met een sublieme pass. Ličanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ličanin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Padlikowski geeft een hoge lob. Inworp. Galego met een snelle inworp. Jajszczyk rent richting de bal. Jajszczyk haalt uit met een fantastische trap. Bajor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Óskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Óskarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur Ros-draumur land - Sokole Oko CF 4:0

34e minuut.
Farnesi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jajszczyk de bal. Jajszczyk passt de bal in één keer door. Óskarsson is nu in balbezit. Óskarsson schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Padlikowski geeft de bal voor. Inworp. Galego met de inworp. Jajszczyk controleert de bal met de borst. Jajszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Włusek probeert de bal aan de voet te houden. Ličanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ličanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur Ros-draumur land - Sokole Oko CF 5:0

37e minuut.
Farnesi rent richting de bal. Farnesi passt de bal met de wreef. Jajszczyk rent richting de bal. Jajszczyk schiet op doel. Bajor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur Ros-draumur land - Sokole Oko CF 6:0

37e minuut.
Farnesi is nu in balbezit. Farnesi passt de bal zonder na te denken. Ličanin rent richting de bal. Jajszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Farnesi is nu in balbezit. Farnesi probeert naar een medespeler te passen. Galego probeert naar een medespeler te passen. Óskarsson is nu in balbezit. Óskarsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ličanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ličanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur Ros-draumur land - Sokole Oko CF 7:0

40e minuut.
Jajszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Andrzejewski is nu in balbezit. Jajszczyk onderschept slim de pass. Jajszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur Ros-draumur land - Sokole Oko CF 8:0

45e minuut.
Galego is nu in balbezit. Galego passt de bal in één keer door. Óskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Óskarsson draait met de bal, schiet en ... Bajor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur Ros-draumur land - Sokole Oko CF 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sigur Ros-draumur land 15%, Sokole Oko CF 85%.
Sigur Ros-draumur land - Sokole Oko CF 9:0

50e minuut.
Jajszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włusek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jajszczyk de bal. Ličanin rent richting de bal. Ličanin draait met de bal, schiet en ... Bajor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Andrzejewski is nu in balbezit. Farnesi onderschept slim de pass. Farnesi geeft een hoge lob. Óskarsson heeft problemen om de bal te vangen. Óskarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur Ros-draumur land - Sokole Oko CF 10:0

61e minuut.
Bajor trapt de bal weg. Farnesi heeft problemen om de bal te vangen. Farnesi passt de bal in één keer door. Jajszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczyk haalt uit met een fantastische trap. Bajor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Jajszczyk passt de bal in één keer door. Figas is nu in balbezit. Figas geeft een hoge lob. Farnesi rent richting de bal. Farnesi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kawulok passt de bal in één keer door. Inworp. Galego zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sağlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlık geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Farnesi rent richting de bal. Farnesi passt de bal zonder na te denken. Ličanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ličanin haalt uit met een fantastische trap. Bajor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur Ros-draumur land - Sokole Oko CF 11:0

89e minuut.
Archip geeft een hoge lob. Ličanin rent richting de bal. Jajszczyk is nu in balbezit. Óskarsson is nu in balbezit. Óskarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur Ros-draumur land - Sokole Oko CF 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sigur Ros-draumur land 20%, Sokole Oko CF 80%.
Sigur Ros-draumur land - Sokole Oko CF 12:0