Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Amator Jesionka Madman team
Attack Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
15% Spel op eigen helft 85%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 19
very good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
De Schrijver geeft een lange en hoge pass. Daar is Hypsior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kojo is nu in balbezit. Kojo haalt uit met een fantastische trap. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Lai rent richting de bal. Link onderschept slim de pass. Link geeft een lange en hoge pass. Abdelmajid heeft problemen om de bal te vangen. Abdelmajid geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Lai passt de bal in één keer door. Komornicki is nu in balbezit. Komornicki geeft een lange en hoge pass. Schot rent richting de bal. Schot draait met de bal, schiet en ... Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Madman team 1:0

20e minuut.
Grzebinoga onderschept slim de pass. Grzebinoga heeft problemen om de bal te vangen. Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga is nu in balbezit. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Butlewski met een harde bal richting middenveld. Komornicki kopt de bal weg. Kojo rent richting de bal. Kojo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zaloga geeft een hoge lob. Link kopt de bal weg. Komornicki probeert naar een medespeler te passen. Kojo rent richting de bal. Kojo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hypsior heeft problemen om de bal te vangen. Lai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai met een sublieme pass. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Madman team 2:0

26e minuut.
Grzebinoga onderschept slim de pass. Grzebinoga speelt de bal door. Schot rent richting de bal. Schot geeft een lange en hoge pass. Kojo springt en kopt de bal. Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Łoszek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schot met een snelle inworp. Arnaudov rent richting de bal. Arnaudov geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Łoszek geeft de bal voor. Klungelig pakt De Schrijver de bal. De Schrijver passt de bal in één keer door. Kojo rent richting de bal. Kojo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łoszek kopt de bal weg. De Schrijver geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Grzebinoga rent richting de bal. Komornicki is nu in balbezit. Komornicki passt de bal in één keer door. Kojo is nu in balbezit. Kojo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Madman team 3:0

38e minuut.
Łoszek probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schot zal de hoekschop nemen. Grzebinoga maakt een snoekduik en kopt de bal. Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Madman team 4:0

41e minuut.
Schot geeft de bal voor. Kojo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hypsior ... Strafschop! Kojo raakt geblesseerd tijdens het duel. Arnaudov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Abdelmajid heeft problemen om de bal te vangen. Abdelmajid probeert naar een medespeler te passen. Link is nu in balbezit. Kojo verovert de bal door een tackle van achteren. Kojo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 18%, Madman team 82%.
K.S Amator Jesionka - Madman team 4:0

47e minuut.
Inworp. Hegedüs met een snelle inworp. De Schrijver rent richting de bal. De Schrijver geeft de bal voor. Grzebinoga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Abdelmajid passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grzebinoga de bal. Grzebinoga passt de bal zonder na te denken. Kojo is nu in balbezit. Kojo schiet op doel. Butlewski bokst de bal weg.

51e minuut.
De Schrijver probeert naar een medespeler te passen. Daar is Komornicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komornicki speelt de bal door. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lai kopt de bal weg. Kojo is nu in balbezit. Hypsior legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hypsior krijgt een gele kaart. Kojo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arnaudov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Łoszek de bal. Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Teska is nu in balbezit. Komornicki onderschept slim de pass. Komornicki passt de bal met de wreef. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga schiet op doel. Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Hypsior heeft problemen om de bal te vangen. Butlewski probeert naar een medespeler te passen. Arnaudov kopt de bal weg. Klungelig pakt Grzebinoga de bal. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Madman team 5:0

64e minuut.
Hypsior met een sublieme pass. Lai rent richting de bal. Lai speelt de bal door. Kojo is nu in balbezit. Kojo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Link geeft de bal voor. Inworp. Lai met een snelle inworp. Kojo probeert de bal met de borst te controleren. Kojo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Madman team 6:0

67e minuut.
Komornicki is nu in balbezit. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki probeert naar een medespeler te passen. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Madman team 7:0

69e minuut.
Komornicki heeft problemen om de bal te vangen. Komornicki met een sublieme pass. Kojo is nu in balbezit. Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bråkenhielm komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Lai kopt de bal weg. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojo geeft een hoge lob. Komornicki kopt de bal weg. Bråkenhielm is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Madman team 8:0

80e minuut.
Butlewski met een sublieme pass. Arnaudov kopt de bal weg. Klungelig pakt Bråkenhielm de bal. Bråkenhielm haalt uit met een fantastische trap. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Madman team 9:0

85e minuut.
Lai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bråkenhielm de bal. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojo draait met de bal, schiet en ... Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Madman team 10:0

87e minuut.
Bråkenhielm draait met de bal, schiet en ... Daar is Korodowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kojo is nu in balbezit. Kojo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Madman team 11:0

88e minuut.
Lai speelt de bal door. De Schrijver is nu in balbezit. De Schrijver geeft een hoge lob. Kojo krijgt zijn hoofd ertegen. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Madman team 12:0

90e minuut.
Hypsior geeft een hoge lob. Arnaudov kopt de bal weg. Klungelig pakt Kojo de bal. Lai is nu in balbezit. Lai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Madman team 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 12%, Madman team 88%.
K.S Amator Jesionka - Madman team 13:0