Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bizmar Gniezno Silent Lege
Bizonowa Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
34.4 gemiddelde waardering 15
average Schieten poor
weak Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Słomiński met een sublieme pass. Binasco is nu in balbezit. Binasco passt de bal zonder na te denken. Affini bereikt de bal nog maar net als eerste. Affini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bajt rent richting de bal. Bajt passt de bal zonder na te denken. Affini heeft problemen om de bal te vangen. Affini schiet op doel. Pokrzywa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizmar Gniezno - Silent Lege 1:0

8e minuut.
Binasco geeft de bal voor. Doeltrap. Pokrzywa met een harde bal richting middenveld. Binasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Binasco geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Gendre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajera rent richting de bal. Pérez Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Gómez geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Porwaniecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Binasco met de inworp. Słomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomiński probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gendre rent richting de bal. Gendre passt de bal in één keer door. Bajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajt geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pokrzywa met een harde bal richting middenveld. Bajt kopt de bal weg. Klungelig pakt Pochyła de bal. Affini bereikt de bal nog maar net als eerste. Affini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Słomiński geeft de bal voor. Bajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilonkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ilonkowski krijgt een gele kaart. Bajt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Affini neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bizmar Gniezno - Silent Lege 2:0

35e minuut.
Łatuszyński rent richting de bal. Bajt is nu in balbezit. Met opzet legt Łatuszyński zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Łatuszyński naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Binasco geeft de bal voor. Bajt kopt de bal weg. Affini bereikt de bal nog maar net als eerste. Affini haalt uit met een fantastische trap. Mićko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Clostermann rent richting de bal. Słomiński rent richting de bal. Słomiński speelt de bal door. Affini bereikt de bal nog maar net als eerste. Affini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bizmar Gniezno 17%, Silent Lege 83%.
Bizmar Gniezno - Silent Lege 2:0

61e minuut.
Gendre bereikt de bal nog maar net als eerste. Gendre passt de bal zonder na te denken. Affini is nu in balbezit. Affini draait met de bal, schiet en ... Pokrzywa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizmar Gniezno - Silent Lege 3:0

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Certowicz niet meer kan verder spelen. Wyciszkiewicz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Słomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomiński passt de bal met de wreef. Affini rent richting de bal. Bajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajt schiet op doel. Pokrzywa bokst de bal weg.

70e minuut.
Pochyła is nu in balbezit. Pochyła geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gendre met de inworp. Bajt geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Szymkowiak geeft een lange en hoge pass. Gendre rent richting de bal. Owsianka begaat een overtreding. Gendre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Affini met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizmar Gniezno - Silent Lege 4:0

90e minuut.
Bajt passt de bal zonder na te denken. Binasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Binasco passt de bal zonder na te denken. Affini is nu in balbezit. Affini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizmar Gniezno - Silent Lege 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bizmar Gniezno 21%, Silent Lege 79%.
Bizmar Gniezno - Silent Lege 5:0