Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Speed Matrix852
5-5 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 19
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Nawrocik probeert de bal aan de voet te houden. Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrocik rent richting de bal. Berbecel onderschept slim de pass. Berbecel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Speed - Matrix852 1:0

6e minuut.
Cichos passt de bal met de wreef. Kieliński is nu in balbezit. Kieliński passt de bal met de wreef. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giermek met de inworp. Berbecel rent richting de bal. Berbecel schiet op doel. Blachowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kaliciński speelt de bal door. Giermek bereikt de bal nog maar net als eerste. Giermek met een sublieme pass. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zarycki geeft een hoge lob. Cichos rent richting de bal. Met opzet legt Szala zijn tegenspeler op de grond. Szala krijgt een gele kaart. Cichos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cichos kan niet meer verder spelen. Przybyłowski komt het veld opgelopen. Kieliński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giermek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sasin. Sasin krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Silvestro kopt de bal weg. Giermek is nu in balbezit. Giermek passt de bal zonder na te denken. Berbecel rent richting de bal. Berbecel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Marcano onderschept slim de pass. Marcano geeft de bal voor. Klungelig pakt Nawrocik de bal. Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliński haalt uit met een fantastische trap. Bryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bryński probeert naar een medespeler te passen. Zarycki kopt de bal weg. Kościuk rent richting de bal. Berbecel verovert de bal door een tackle van achteren. Berbecel haalt uit met een fantastische trap. Bryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Speed - Matrix852 2:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przybyłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blachowski rent richting de bal. Kieliński onderschept slim de pass. Kieliński haalt uit met een fantastische trap. Bryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Inworp. Giermek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berbecel probeert naar een medespeler te passen. Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Giermek bereikt de bal nog maar net als eerste. Giermek geeft een hoge lob. Daar is Franczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecel schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Szala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kieliński heeft problemen om de bal te vangen. Blachowski is nu in balbezit. Zarycki met een sublieme pass. Berbecel is nu in balbezit. Berbecel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Speed 25%, Matrix852 75%.
AFC Speed - Matrix852 2:0

49e minuut.
Przybyłowski rent richting de bal. Przybyłowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Kościuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kieliński onderschept slim de pass. Kieliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Giermek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giermek speelt de bal door. Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecel verovert de bal door een tackle van achteren. Berbecel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zarycki geeft een lange en hoge pass. Nawrocik controleert de bal met de borst. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliński is nu in balbezit. Kieliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Szala geeft een hoge lob. Kaliciński probeert de bal met de borst te controleren. Zarycki is nu in balbezit. Berbecel is nu in balbezit. Berbecel draait met de bal, schiet en ... Bryński bokst de bal weg.

83e minuut.
Silvestro geeft de bal voor. Berbecel kopt de bal weg. Daar is Szala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kieliński is nu in balbezit. Kieliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Nawrocik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przybyłowski met de inworp. Kieliński heeft problemen om de bal te vangen. Kieliński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Speed 23%, Matrix852 77%.
AFC Speed - Matrix852 2:0