Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ZAKRZOW WROCLAW Surowe Pączki
liga mistrzow Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 21.3
good Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen poor


5e minuut.
Filippou is nu in balbezit. Filippou geeft de bal voor. Rinaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaudi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Surowe Pączki 1:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filippou met een snelle inworp. Castellano is nu in balbezit. Castellano geeft een hoge lob. Rinaudi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Loikkanen geeft een hoge lob. Rinaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Świerszcz zijn tegenspeler op de grond. Świerszcz krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Gniadkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ołtarzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rafael rent richting de bal. Rafael geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rafael geeft een hoge lob. Rinaudi kopt de bal weg. Klungelig pakt Strzyga de bal. Filippou rent richting de bal. Filippou schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Filippou met de inworp. Castellano is nu in balbezit. Castellano geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Surowe Pączki 2:0

26e minuut.
Klungelig pakt Tyma de bal. Perliński is nu in balbezit. Perliński speelt de bal door. Filippou rent richting de bal. Filippou geeft een hoge lob. Gdeszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rinaudi is nu in balbezit. Rinaudi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Surowe Pączki 3:0

32e minuut.
Filippou geeft een lange en hoge pass. Gdeszyński met een sublieme pass. Rafael probeert naar een medespeler te passen. Rinaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaudi draait met de bal, schiet en ... Gdeszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Surowe Pączki 4:0

36e minuut.
Syper heeft problemen om de bal te vangen. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano passt de bal met de wreef. Rinaudi rent richting de bal. Rinaudi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Filippou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castellano geeft de bal voor. Rinaudi maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Sejud de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Świerszcz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filippou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castellano is nu in balbezit. Castellano haalt uit met een fantastische trap. Gdeszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rinaudi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano schiet op doel. Rinaudi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gdeszyński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Surowe Pączki 5:0

43e minuut.
Rafael bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafael passt de bal in één keer door. Castellano met een sublieme pass. Rinaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaudi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZAKRZOW WROCLAW 20%, Surowe Pączki 80%.
FC ZAKRZOW WROCLAW - Surowe Pączki 5:0

49e minuut.
Rafael heeft problemen om de bal te vangen. Rafael geeft de bal voor. Filippou bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippou geeft een lange en hoge pass. Rinaudi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Surowe Pączki 6:0

52e minuut.
Cizmă rent richting de bal. Cizmă speelt de bal door. Filippou rent richting de bal. Filippou geeft de bal voor. Rinaudi springt en kopt de bal. Gdeszyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Surowe Pączki 7:0

54e minuut.
Castellano geeft de bal voor. Sejud verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Filippou zal de hoekschop nemen. Rinaudi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sejud kopt de bal weg. Strzyga heeft problemen om de bal te vangen. Castellano probeert naar een medespeler te passen. Rinaudi rent richting de bal. Rinaudi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Castellano passt de bal met de wreef. Daar is Rinaudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaudi verovert de bal door een tackle van achteren. Rinaudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Surowe Pączki 8:0

61e minuut.
Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano met een sublieme pass. Rinaudi is nu in balbezit. Rinaudi schiet op doel. Gdeszyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Castellano rent richting de bal. Castellano geeft een hoge lob. Sejud heeft problemen om de bal te vangen. Rinaudi onderschept slim de pass. Rinaudi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Meio Kilo kopt de bal weg. Daar is Strzyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cizmă probeert naar een medespeler te passen. Filippou is nu in balbezit. Filippou geeft een lange en hoge pass. Gdeszyński bokst de bal weg.

71e minuut.
Moussaoui met de inworp. Filippou is nu in balbezit. Filippou passt de bal met de wreef. Rinaudi rent richting de bal. Rinaudi draait met de bal, schiet en ... Gdeszyński bokst de bal weg. Rafael is nu in balbezit. Rafael haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Surowe Pączki 9:0

73e minuut.
Grzędzicki met de inworp. Syper is nu in balbezit. Filippou onderschept slim de pass. Castellano is nu in balbezit. Castellano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Bartus komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Świerszcz geeft een hoge lob. Inworp. Bartus met een snelle inworp. Castellano geeft een lange en hoge pass. Rinaudi krijgt zijn hoofd ertegen. Gdeszyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Surowe Pączki 10:0

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Byrdy komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bartus is nu in balbezit. Bartus haalt uit met een fantastische trap. Świerszcz probeert de bal aan de voet te houden. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Surowe Pączki 11:0

85e minuut.
Gdeszyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filippou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castellano rent richting de bal. Castellano draait met de bal, schiet en ... Gdeszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Świerszcz de bal. Bartus rent richting de bal. Bartus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Surowe Pączki 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZAKRZOW WROCLAW 17%, Surowe Pączki 83%.
FC ZAKRZOW WROCLAW - Surowe Pączki 12:0