Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WidzeW Lodz Planeta Kurvix
RTS Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
22% Spel op eigen helft 78%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 16.9
solid Schieten poor
adequate Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu passt de bal in één keer door. Baranga is nu in balbezit. Baranga geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Berescu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zawisza de bal. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zawisza heeft problemen om de bal te vangen. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos met een sublieme pass. Berescu is nu in balbezit. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - Planeta Kurvix 1:0

9e minuut.
Zelek heeft problemen om de bal te vangen. Zelek passt de bal in één keer door. Siepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu is nu in balbezit. Berescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos passt de bal zonder na te denken. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Maluśki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - Planeta Kurvix 2:0

11e minuut.
Pszczołowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zelek de bal. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Miadzielec geeft een hoge lob. Łapiński heeft problemen om de bal te vangen. Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga draait met de bal, schiet en ... Maluśki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - Planeta Kurvix 3:0

18e minuut.
Baranga passt de bal zonder na te denken. Berescu rent richting de bal. Berescu probeert naar een medespeler te passen. Vugrinec is nu in balbezit. Vugrinec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - Planeta Kurvix 4:0

20e minuut.
Vugrinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vugrinec passt de bal met de wreef. Berescu is nu in balbezit. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Maluśki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - Planeta Kurvix 5:0

21e minuut.
Berescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Benek de bal. Benek passt de bal in één keer door. Vugrinec rent richting de bal. Vugrinec met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - Planeta Kurvix 6:0

24e minuut.
Kos speelt de bal door. Vugrinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vugrinec met een sublieme pass. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Łapiński probeert naar een medespeler te passen. Kos heeft problemen om de bal te vangen. Kos met een sublieme pass. Berescu rent richting de bal. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Berescu de bal. Berescu draait met de bal, schiet en ... Maluśki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - Planeta Kurvix 7:0

44e minuut.
Berescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WidzeW Lodz 23%, Planeta Kurvix 77%.
WidzeW Lodz - Planeta Kurvix 7:0

60e minuut.
Kieszek geeft een lange en hoge pass. Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga speelt de bal door. Vugrinec rent richting de bal. Vugrinec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Baranga geeft de bal voor. Kos probeert naar een medespeler te passen. Vugrinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vugrinec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - Planeta Kurvix 8:0

69e minuut.
Kos probeert naar een medespeler te passen. Kieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszek met een sublieme pass. Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kos passt de bal zonder na te denken. Vugrinec is nu in balbezit. Vugrinec draait met de bal, schiet en ... Wichary probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzeW Lodz - Planeta Kurvix 9:0

84e minuut.
Baranga passt de bal in één keer door. Kieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszek geeft een lange en hoge pass. Vugrinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vugrinec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Miadzielec rent richting de bal. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos passt de bal zonder na te denken. Vugrinec is nu in balbezit. Vugrinec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WidzeW Lodz 20%, Planeta Kurvix 80%.
WidzeW Lodz - Planeta Kurvix 9:0