Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nooks biczen baczen
442-w Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 17
good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alui-Gheorghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inciarte is nu in balbezit. Inciarte geeft een hoge lob. Judele maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nooks - biczen baczen 1:0

4e minuut.
Banjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Efir is nu in balbezit. Banjac onderschept slim de pass. Banjac geeft een hoge lob. Judele maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nooks - biczen baczen 2:0

5e minuut.
Cebula met een sublieme pass. Ostręga heeft problemen om de bal te vangen. Judele rent richting de bal. Judele draait met de bal, schiet en ... Toporny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nooks - biczen baczen 3:0

8e minuut.
Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb probeert naar een medespeler te passen. Banjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Banjac draait met de bal, schiet en ... Toporny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nooks - biczen baczen 4:0

10e minuut.
Inciarte geeft een hoge lob. Judele is nu in balbezit. Judele probeert naar een medespeler te passen. Banjac is nu in balbezit. Banjac haalt uit met een fantastische trap. Toporny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Alui-Gheorghe onderschept slim de pass. Alui-Gheorghe met een sublieme pass. Judele is nu in balbezit. Judele schiet op doel. Toporny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nooks - biczen baczen 5:0

21e minuut.
Alui-Gheorghe geeft een lange en hoge pass. Banjac kopt de bal weg. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gromadzki de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Judele is nu in balbezit. Judele schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alui-Gheorghe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Efir verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Judele de bal. Judele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nooks - biczen baczen 6:0

24e minuut.
Alui-Gheorghe geeft een hoge lob. Banjac is nu in balbezit. Banjac passt de bal zonder na te denken. Judele rent richting de bal. Judele draait met de bal, schiet en ... Toporny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Soboń trapt de bal weg van het doel. Wiater probeert de bal met de borst te controleren. Inciarte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Inciarte krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Banjac onderschept slim de pass. Plumb is nu in balbezit. Plumb speelt de bal door. Judele rent richting de bal. Judele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gromadzki met een harde bal richting middenveld. Inciarte kopt de bal weg. Klungelig pakt Banjac de bal. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inciarte kopt de bal weg. Klungelig pakt Stańkowski de bal. Banjac speelt de bal door. Judele rent richting de bal. Judele haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Horoszkiewicz is nu in balbezit. Alui-Gheorghe verovert de bal door een tackle van achteren. Alui-Gheorghe speelt de bal door. Merdivenci rent richting de bal. Merdivenci geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nooks 16%, biczen baczen 84%.
Fc Nooks - biczen baczen 6:0

55e minuut.
Toporny met een harde bal richting middenveld. Inworp. Inciarte met een snelle inworp. Alui-Gheorghe rent richting de bal. Alui-Gheorghe geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Judele is nu in balbezit. Judele met een sublieme pass. Inciarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb rent richting de bal. Plumb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Merdivenci is nu in balbezit. Merdivenci geeft een lange en hoge pass. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele draait met de bal, schiet en ... Toporny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nooks - biczen baczen 7:0

67e minuut.
Plumb rent richting de bal. Plumb met een sublieme pass. Judele rent richting de bal. Banjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Banjac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Soboń geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inciarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Alui-Gheorghe speelt de bal door. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Inciarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Inciarte geeft de bal voor. Alui-Gheorghe kopt de bal weg. Banjac rent richting de bal. Banjac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Merdivenci met een sublieme pass. Plumb is nu in balbezit. Efir rent richting de bal. Plumb onderschept slim de pass. Plumb geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nooks - biczen baczen 8:0

88e minuut.
Stańkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inciarte met een snelle inworp. Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Alui-Gheorghe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gromadzki geeft een hoge lob. Inworp. Alui-Gheorghe met een snelle inworp. Inciarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Inciarte geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nooks - biczen baczen 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nooks 19%, biczen baczen 81%.
Fc Nooks - biczen baczen 9:0