Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Żory Albatros FC
pierwsza Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 18.7
solid Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Guevara is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holewiński. Guevara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dachtera met een snel genomen vrije trap. Gębicki springt en kopt de bal. Czekański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Zeţu rent richting de bal. Pilszak is nu in balbezit. Zeţu verovert de bal door een tackle van achteren. Gębicki rent richting de bal. Gębicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gębicki is nu in balbezit. Chuliang rent richting de bal. Gębicki is nu in balbezit. Gębicki haalt uit met een fantastische trap. Marincea maakt een snoekduik en kopt de bal. Czekański bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żory - Albatros FC 1:0

15e minuut.
Chuliang rent richting de bal. Chuliang passt de bal zonder na te denken. Gębicki is nu in balbezit. Gębicki draait met de bal, schiet en ... Czekański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Guevara met een sublieme pass. Klungelig pakt Marincea de bal. Guevara met een sublieme pass. Gębicki heeft problemen om de bal te vangen. Gębicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zeţu kopt de bal weg. Holewiński rent richting de bal. Gębicki onderschept slim de pass. Gębicki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bombielewicz de bal onder controle te krijgen. Czekański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Daar is Pilszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuliang is nu in balbezit. Chuliang speelt de bal door. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Konopski rent richting de bal. Marincea verovert de bal door een tackle van achteren. Marincea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gębicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gębicki schiet op doel. Czekański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kobeszko rent richting de bal. Pierścionek verovert de bal door een tackle van achteren. Pierścionek passt de bal met de wreef. Marincea is nu in balbezit. Marincea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żory 23%, Albatros FC 77%.
MKS Żory - Albatros FC 1:0

48e minuut.
Holewiński rent richting de bal. Marincea onderschept slim de pass. Chuliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea schiet op doel. Czekański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żory - Albatros FC 2:0

50e minuut.
Zeţu speelt de bal door. Gębicki rent richting de bal. Gębicki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marincea de bal. Marincea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Marincea rent richting de bal. Marincea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gębicki de bal. Gębicki draait met de bal, schiet en ... Bombielewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Czekański trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dachtera met de inworp. Guevara heeft problemen om de bal te vangen. Guevara geeft de bal voor. Czekański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Bombielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombielewicz geeft een hoge lob. Guevara kopt de bal weg. Marincea rent richting de bal. Marincea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Konopski is nu in balbezit. Marincea onderschept slim de pass. Marincea passt de bal zonder na te denken. Gębicki is nu in balbezit. Gębicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Marincea geeft een hoge lob. Chuliang heeft problemen om de bal te vangen. Gębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żory - Albatros FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żory 20%, Albatros FC 80%.
MKS Żory - Albatros FC 3:0