Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Żychlin Potion Drinkers
sokker Tactiek ses
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 26.3
excellent Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Piątkowski passt de bal zonder na te denken. Shipkov is nu in balbezit. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Šámal is nu in balbezit. Šámal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cheşnoiu passt de bal in één keer door. Melegatti heeft problemen om de bal te vangen. Melegatti geeft de bal voor. Šámal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šámal schiet op doel. Ravanelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Melegatti met een snelle inworp. Janocha is nu in balbezit. Cheşnoiu onderschept slim de pass. Cheşnoiu geeft een hoge lob. Secăreanu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski passt de bal in één keer door. Šámal is nu in balbezit. Šámal schiet op doel. Ravanelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - Potion Drinkers 1:0

24e minuut.
Šámal rent richting de bal. Šámal passt de bal in één keer door. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Ravanelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Piątkowski passt de bal in één keer door. Šámal is nu in balbezit. Šámal met een sublieme pass. Haraldsson is nu in balbezit. Haraldsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Janocha kan de bal niet met de borst controleren. Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Secăreanu de bal. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pisati onderschept slim de pass. Pisati probeert naar een medespeler te passen. Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldsson verovert de bal door een tackle van achteren. Haraldsson draait met de bal, schiet en ... Ravanelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - Potion Drinkers 2:0

36e minuut.
Kul is nu in balbezit. Jurvanen verovert de bal door een tackle van achteren. Jurvanen speelt de bal door. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Haraldsson geeft een lange en hoge pass. Šámal is nu in balbezit. Šámal passt de bal in één keer door. Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski draait met de bal, schiet en ... Ravanelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Secăreanu is nu in balbezit. Shipkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu onderschept slim de pass. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Ravanelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - Potion Drinkers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żychlin 21%, Potion Drinkers 79%.
MKS Żychlin - Potion Drinkers 3:0

46e minuut.
Piątkowski geeft de bal voor. Haraldsson kopt de bal weg. Secăreanu rent richting de bal. Haraldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema geeft de bal voor. Melegatti heeft problemen om de bal te vangen. Melegatti speelt de bal door. Šámal is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - Potion Drinkers 4:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piątkowski met een snelle inworp. Cheşnoiu met een sublieme pass. Melegatti is nu in balbezit. Melegatti draait met de bal, schiet en ... Ravanelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Rodríguez Costa geeft een hoge lob. Šámal rent richting de bal. Šámal passt de bal zonder na te denken. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Piątkowski met de inworp. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu passt de bal in één keer door. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Ravanelli bokst de bal weg.

60e minuut.
Šámal passt de bal met de wreef. Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert de Ipanema de bal onder controle te krijgen. Haraldsson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Piątkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheşnoiu met een sublieme pass. Melegatti is nu in balbezit. Melegatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - Potion Drinkers 5:0

67e minuut.
Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski geeft een lange en hoge pass. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu schiet op doel. Ravanelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - Potion Drinkers 6:0

69e minuut.
Šámal passt de bal in één keer door. Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Secăreanu de bal. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ravanelli bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Quiroz de bal. Haraldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraldsson passt de bal in één keer door. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Piątkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piątkowski speelt de bal door. Šámal geeft een hoge lob. Secăreanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Pisati de bal. Ravanelli bokst de bal weg.

75e minuut.
Ravanelli met een sublieme pass. Melegatti controleert de bal met de borst. Melegatti passt de bal zonder na te denken. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
de Ipanema heeft problemen om de bal te vangen. Piątkowski onderschept slim de pass. Piątkowski probeert naar een medespeler te passen. Šámal rent richting de bal. Šámal geeft een hoge lob. Ravanelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - Potion Drinkers 7:0

80e minuut.
de Ipanema kopt de bal weg. Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Secăreanu de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Piątkowski kopt de bal weg. Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti passt de bal in één keer door. Haraldsson rent richting de bal. Haraldsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żychlin 15%, Potion Drinkers 85%.
MKS Żychlin - Potion Drinkers 7:0