Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS.Wola Morawicka Rogaty Kasztel
gks2 Tactiek lekko-inaczej
69% Balbezit 31%
13% Spel op eigen helft 87%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.7 gemiddelde waardering 19.8
good Schieten average
solid Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt Łyko de bal. Szleter rent richting de bal. Wańdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Wańdoch de bal. Wańdoch draait met de bal, schiet en ... Przyszlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Saksa speelt de bal door. Milczarek is nu in balbezit. Milczarek met een sublieme pass. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Milczarek met een sublieme pass. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Soporek rent richting de bal. Łyko verovert de bal door een tackle van achteren. Łyko haalt uit met een fantastische trap. Przyszlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS.Wola Morawicka - Rogaty Kasztel 1:0

24e minuut.
Tymianek met een sublieme pass. Klungelig pakt Bryła de bal. Łyko rent richting de bal. Łyko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Soporek de bal. Capek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mumowski schiet op doel. Przyszlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS.Wola Morawicka - Rogaty Kasztel 2:0

32e minuut.
Wańdoch geeft een lange en hoge pass. Rozhukaniec kopt de bal weg. Raspollini rent richting de bal. Raspollini geeft een lange en hoge pass. Łyko is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Soporek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wańdoch met een snelle inworp. Łyko rent richting de bal. Łyko geeft de bal voor. Przyszlak bokst de bal weg. Mumowski is nu in balbezit. Mumowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS.Wola Morawicka - Rogaty Kasztel 3:0

34e minuut.
Bryła passt de bal met de wreef. Wańdoch rent richting de bal. Wańdoch probeert naar een medespeler te passen. Milczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Milczarek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rickertsen geeft een lange en hoge pass. Capek heeft problemen om de bal te vangen. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS.Wola Morawicka - Rogaty Kasztel 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS.Wola Morawicka 11%, Rogaty Kasztel 89%.
GKS.Wola Morawicka - Rogaty Kasztel 4:0

48e minuut.
Skuczyński met een sublieme pass. Wańdoch is nu in balbezit. Wańdoch met een sublieme pass. Milczarek rent richting de bal. Milczarek schiet op doel. Przyszlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wańdoch neemt de hoekschop. Klungelig pakt Mumowski de bal. Mumowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS.Wola Morawicka - Rogaty Kasztel 5:0

54e minuut.
Milczarek passt de bal in één keer door. Betlejewski probeert naar een medespeler te passen. Rozhukaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski onderschept slim de pass. Mumowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Santana geeft de bal voor. Milczarek kopt de bal weg. Daar is Czamaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mumowski is nu in balbezit. Mumowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Wańdoch probeert naar een medespeler te passen. Betlejewski speelt de bal door. Łyko heeft problemen om de bal te vangen. Łyko draait met de bal, schiet en ... Przyszlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS.Wola Morawicka - Rogaty Kasztel 6:0

66e minuut.
Persoons komt het veld opgelopen. Owsianka komt het veld opgelopen. Gic komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Wańdoch geeft een hoge lob. Persoons kopt de bal weg. Wańdoch rent richting de bal. Łyko is nu in balbezit. Łyko geeft een hoge lob. Przyszlak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS.Wola Morawicka - Rogaty Kasztel 7:0

83e minuut.
Skuczyński speelt de bal door. Wańdoch rent richting de bal. Wańdoch geeft een hoge lob. Gic is nu in balbezit. Gic draait met de bal, schiet en ... Przyszlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS.Wola Morawicka - Rogaty Kasztel 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS.Wola Morawicka 15%, Rogaty Kasztel 85%.
GKS.Wola Morawicka - Rogaty Kasztel 8:0