Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Impiccherranno Nieporęt Drink Team
impi Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 30.3
excellent Schieten average
average Passen poor
good Verdedigen average


2e minuut.
Domalíp met een sublieme pass. Canuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo onderschept slim de pass. Aguayo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Nieporęt Drink Team 1:0

5e minuut.
Việt Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Anh geeft een lange en hoge pass. Bellettini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asilefe is nu in balbezit. Asilefe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vega probeert naar een medespeler te passen. Việt Anh is nu in balbezit. Việt Anh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aguayo de bal. Aguayo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Żurowski met de inworp. Asilefe is nu in balbezit. Asilefe geeft een lange en hoge pass. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Nieporęt Drink Team 2:0

9e minuut.
Żurowski passt de bal in één keer door. Grumezea rent richting de bal. Grumezea passt de bal in één keer door. Asilefe is nu in balbezit. Asilefe draait met de bal, schiet en ... Myszkowski bokst de bal weg.

11e minuut.
Aguayo passt de bal zonder na te denken. Grumezea is nu in balbezit. Asilefe is nu in balbezit. Asilefe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Nieporęt Drink Team 3:0

14e minuut.
Vega passt de bal in één keer door. Daar is Asilefe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Funda rent richting de bal. Asilefe onderschept slim de pass. Asilefe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żurowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domalíp geeft de bal voor. Klungelig pakt Asilefe de bal. Asilefe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Myszkowski rent richting de bal. Myszkowski geeft een hoge lob. Domalíp kopt de bal weg. Asilefe geeft een lange en hoge pass. Aguayo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Nieporęt Drink Team 4:0

24e minuut.
Domalíp passt de bal zonder na te denken. Boniek heeft problemen om de bal te vangen. Aguayo is nu in balbezit. Aguayo schiet op doel. Myszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Nieporęt Drink Team 5:0

27e minuut.
Vega passt de bal met de wreef. Biesik geeft de bal voor. Daar is Funda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguayo is nu in balbezit. Aguayo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Nieporęt Drink Team 6:0

34e minuut.
Malano met een snelle inworp. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea passt de bal zonder na te denken. Aguayo rent richting de bal. Aguayo haalt uit met een fantastische trap. Myszkowski bokst de bal weg.

41e minuut.
Inworp. Việt Anh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Nieporęt Drink Team 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Impiccherranno 28%, Nieporęt Drink Team 72%.
Impiccherranno - Nieporęt Drink Team 7:0

49e minuut.
Malano bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea verovert de bal door een tackle van achteren. Grumezea probeert naar een medespeler te passen. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Grumezea passt de bal zonder na te denken. Việt Anh is nu in balbezit. Việt Anh met een sublieme pass. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Nieporęt Drink Team 8:0

55e minuut.
Żurowski geeft een lange en hoge pass. Asilefe kopt de bal weg. Klungelig pakt Boniek de bal. Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Słomowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cisło met een snelle inworp. Boniek geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Grumezea is nu in balbezit. Grumezea passt de bal zonder na te denken. Canuzzi probeert de bal aan de voet te houden. Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Domalíp bereikt de bal nog maar net als eerste. Domalíp geeft een lange en hoge pass. Asilefe met een sublieme pass. Daar is Aguayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguayo schiet op doel. Myszkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Domalíp is nu in balbezit. Domalíp speelt de bal door. Aguayo rent richting de bal. Aguayo schiet op doel. Myszkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Nieporęt Drink Team 9:0

70e minuut.
Grumezea onderschept slim de pass. Aguayo is nu in balbezit. Aguayo met een sublieme pass. Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Myszkowski trapt de bal weg. Domalíp kopt de bal weg. Canuzzi is nu in balbezit. Aguayo is nu in balbezit. Aguayo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Grumezea geeft een lange en hoge pass. Myszkowski probeert naar een medespeler te passen. Domalíp kopt de bal weg. Asilefe is nu in balbezit. Asilefe haalt uit met een fantastische trap. Paal! Na een snelle pass probeert Funda de bal onder controle te krijgen. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Việt Anh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguayo is nu in balbezit. Bellettini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bellettini krijgt een gele kaart. Aguayo raakt geblesseerd tijdens het duel. Grumezea legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Myszkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Nieporęt Drink Team 10:0

82e minuut.
Việt Anh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguayo is nu in balbezit. Aguayo geeft een lange en hoge pass. Asilefe rent richting de bal. Asilefe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Nieporęt Drink Team 11:0

82e minuut.
Dudziński probeert naar een medespeler te passen. Štoppl is nu in balbezit. Asilefe onderschept slim de pass. Asilefe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Vega met een sublieme pass. Grumezea probeert naar een medespeler te passen. Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe haalt uit met een fantastische trap. Myszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Nieporęt Drink Team 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Impiccherranno 23%, Nieporęt Drink Team 77%.
Impiccherranno - Nieporęt Drink Team 12:0