Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Targowa Zgierz RKS Bambiki
Narra ... Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 17.2
excellent Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Vahtola is nu in balbezit. Vahtola passt de bal in één keer door. Ince speelt de bal door. Daar is Vahtola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahtola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ouichaoui passt de bal zonder na te denken. Daar is Dani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dani speelt de bal door. Vahtola rent richting de bal. Vahtola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Czartoryski met een harde bal richting middenveld. Pisco speelt de bal door. Ouichaoui rent richting de bal. Ouichaoui schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ouichaoui rent richting de bal. Ouichaoui schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pisco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisco onderschept slim de pass. Pisco geeft een hoge lob. Bajur bokst de bal weg. Bajur met een sublieme pass. Tyburski kopt de bal weg. Pisco speelt de bal door. Ouichaoui heeft problemen om de bal te vangen. Ouichaoui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Targowa Zgierz - RKS Bambiki 1:0

21e minuut.
Czartoryski onderschept slim de pass. Czartoryski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jørstad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Squillaci geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vahtola kan de bal niet met de borst controleren. Ouichaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouichaoui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vahtola bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahtola passt de bal zonder na te denken. Ouichaoui is nu in balbezit. Ouichaoui haalt uit met een fantastische trap. Bajur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targowa Zgierz - RKS Bambiki 2:0

28e minuut.
Daar is Tyburski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ince rent richting de bal. Ince passt de bal in één keer door. Daar is Vahtola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahtola draait met de bal, schiet en ... Bajur bokst de bal weg. Ouichaoui rent richting de bal. Ouichaoui schiet op doel. Bajur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jørstad onderschept slim de pass. Jørstad geeft de bal voor. Czartoryski heeft problemen om de bal te vangen. Ouichaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouichaoui draait met de bal, schiet en ... Bajur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Vahtola heeft problemen om de bal te vangen. Bielecki speelt de bal door. Jørstad speelt de bal door. Ouichaoui is nu in balbezit. Ouichaoui schiet op doel. Bajur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Banek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Targowa Zgierz - RKS Bambiki 3:0

38e minuut.
Squillaci kopt de bal weg. Klungelig pakt Bielecki de bal. Ince met een sublieme pass. Ouichaoui rent richting de bal. Ouichaoui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Dani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dani passt de bal in één keer door. Vahtola is nu in balbezit. Vahtola schiet op doel. Bajur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targowa Zgierz - RKS Bambiki 4:0

44e minuut.
Czartoryski trapt de bal weg van het doel. Pisco kopt de bal weg. Banek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahtola onderschept slim de pass. Vahtola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Targowa Zgierz - RKS Bambiki 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targowa Zgierz 21%, RKS Bambiki 79%.
Targowa Zgierz - RKS Bambiki 5:0

49e minuut.
Banek met een sublieme pass. Czartoryski is nu in balbezit. Czartoryski geeft de bal voor. Jørstad is nu in balbezit. Jørstad geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Squillaci geeft een lange en hoge pass. Bajur met een sublieme pass. Pisco kopt de bal weg. Vahtola bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahtola haalt uit met een fantastische trap. Bajur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Targowa Zgierz - RKS Bambiki 6:0

56e minuut.
Janiec met de inworp. Pisco is nu in balbezit. Pisco speelt de bal door. Vahtola is nu in balbezit. Vahtola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vahtola rent richting de bal. Ince is nu in balbezit. Ince probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ouichaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ouichaoui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Targowa Zgierz - RKS Bambiki 7:0

61e minuut.
Ince passt de bal in één keer door. Banek rent richting de bal. Vahtola verovert de bal door een tackle van achteren. Vahtola schiet op doel. Bajur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targowa Zgierz - RKS Bambiki 8:0

63e minuut.
Cosculluela geeft een lange en hoge pass. Jørstad rent richting de bal. Jørstad passt de bal in één keer door. Ouichaoui is nu in balbezit. Ouichaoui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Targowa Zgierz - RKS Bambiki 9:0

65e minuut.
Tyburski probeert naar een medespeler te passen. Ince probeert naar een medespeler te passen. Vahtola is nu in balbezit. Vahtola draait met de bal, schiet en ... Bajur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targowa Zgierz - RKS Bambiki 10:0

68e minuut.
Bielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ince verovert de bal door een tackle van achteren. Ince speelt de bal door. Vahtola is nu in balbezit. Vahtola draait met de bal, schiet en ... Bajur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Banek geeft een hoge lob. Squillaci rent richting de bal. Squillaci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Banek de bal. Dani geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani geeft een hoge lob. Pracki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ouichaoui rent richting de bal. Ouichaoui draait met de bal, schiet en ... Bajur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Ouichaoui heeft problemen om de bal te vangen. Jørstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Jørstad geeft een hoge lob. Vahtola rent richting de bal. Vahtola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ouichaoui de bal. Ouichaoui schiet op doel. Bajur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targowa Zgierz - RKS Bambiki 11:0

78e minuut.
Czartoryski speelt de bal door. Squillaci speelt de bal door. Ince met een sublieme pass. Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cosculluela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Banek de bal. Vahtola verovert de bal door een tackle van achteren. Ouichaoui rent richting de bal. Ouichaoui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bajur trapt de bal weg. Ince met een sublieme pass. Ouichaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouichaoui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pisco heeft problemen om de bal te vangen. Pisco speelt de bal door. Vahtola is nu in balbezit. Ince rent richting de bal. Ince schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ouichaoui de bal. Ouichaoui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Targowa Zgierz - RKS Bambiki 12:0

87e minuut.
Daar is Tyburski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ouichaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ince speelt de bal door. Vahtola bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahtola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vahtola rent richting de bal. Vahtola schiet op doel. Bajur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Targowa Zgierz - RKS Bambiki 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targowa Zgierz 14%, RKS Bambiki 86%.
Targowa Zgierz - RKS Bambiki 13:0