Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TeamGirl FC Drevniak
4-1-2-1-2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
11% Spel op eigen helft 89%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 18.1
zeer goed Schieten slecht
uitstekend Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Valencia probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Sarantidis de bal onder controle te krijgen. Wilchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosperi verovert de bal door een tackle van achteren. Prosperi draait met de bal, schiet en ... Pielesiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Prosperi rent richting de bal. Isbrandt is nu in balbezit. Sarantidis onderschept slim de pass. Sarantidis haalt uit met een fantastische trap. Iwanek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - FC Drevniak 1:0

5e minuut.
Sarantidis verovert de bal door een tackle van achteren. Sarantidis passt de bal zonder na te denken. Daar is Valencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia geeft de bal voor. Buscan maakt een snoekduik en kopt de bal. Pielesiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Orczyk de bal onder controle te krijgen. Buscan rent richting de bal. Buscan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - FC Drevniak 2:0

9e minuut.
Valencia passt de bal met de wreef. Sarantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantidis met een sublieme pass. Buscan is nu in balbezit. Buscan draait met de bal, schiet en ... Pielesiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zakrzyński is nu in balbezit. Gerault is nu in balbezit. Gerault passt de bal zonder na te denken. Prosperi is nu in balbezit. Prosperi geeft een hoge lob. Pielesiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Sarantidis is nu in balbezit. Sarantidis haalt uit met een fantastische trap. Iwanek probeert de bal aan de voet te houden. Gerault geeft de bal voor. Buscan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gerault passt de bal in één keer door. Bohl rent richting de bal. Bohl geeft een lange en hoge pass. Buscan rent richting de bal. Buscan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - FC Drevniak 3:0

17e minuut.
Buscan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valencia de bal. Valencia passt de bal met de wreef. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Iwanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia rent richting de bal. Orczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orczyk krijgt een gele kaart. Valencia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prosperi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - FC Drevniak 4:0

22e minuut.
Pielesiak probeert naar een medespeler te passen. Prosperi kopt de bal weg. Daar is Iwanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscan rent richting de bal. Buscan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Isbrandt de bal onder controle te krijgen. Bohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohl met een sublieme pass. Buscan heeft problemen om de bal te vangen. Buscan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pielesiak trapt de bal weg van het doel. Valencia kopt de bal weg. Sarantidis rent richting de bal. Sarantidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Valencia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gerault de bal. Gerault passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Prosperi de bal. Prosperi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - FC Drevniak 5:0

31e minuut.
Zakrzyński heeft problemen om de bal te vangen. Bohl is nu in balbezit. Bohl passt de bal in één keer door. Gerault is nu in balbezit. Gerault geeft de bal voor. Pielesiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Wilchowski met een sublieme pass. Prosperi is nu in balbezit. Prosperi passt de bal in één keer door. Sarantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantidis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Buscan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - FC Drevniak 6:0

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Buscan de bal onder controle te krijgen. Prosperi is nu in balbezit. Isbrandt rent richting de bal. Prosperi onderschept slim de pass. Prosperi passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Busse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gerault neemt de hoekschop. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - FC Drevniak 7:0

44e minuut.
Prosperi rent richting de bal. Prosperi met een sublieme pass. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan schiet op doel. Pielesiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - FC Drevniak 8:0

44e minuut.
Isbrandt passt de bal zonder na te denken. Valencia rent richting de bal. Valencia passt de bal met de wreef. Buscan is nu in balbezit. Buscan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - FC Drevniak 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamGirl 11%, FC Drevniak 89%.
TeamGirl - FC Drevniak 9:0

46e minuut.
Sarantidis met een sublieme pass. Wilchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan onderschept slim de pass. Prosperi rent richting de bal. Prosperi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pielesiak met een harde bal richting middenveld. Sarantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantidis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pielesiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pielesiak probeert naar een medespeler te passen. Bohl kopt de bal weg. Buscan is nu in balbezit. Buscan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Pielesiak trapt de bal weg. Valencia kopt de bal weg. Klungelig pakt Sarantidis de bal. Sarantidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - FC Drevniak 10:0

54e minuut.
Wilchowski geeft een lange en hoge pass. Valencia kopt de bal weg. Bohl heeft problemen om de bal te vangen. Turtă geeft een hoge lob. Buscan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Prosperi met een sublieme pass. Valencia rent richting de bal. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Buscan rent richting de bal. Buscan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - FC Drevniak 11:0

58e minuut.
Buscan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Busse de bal onder controle te krijgen. Sarantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - FC Drevniak 12:0

61e minuut.
Buscan krijgt zijn hoofd ertegen. Valencia is nu in balbezit. Valencia geeft een lange en hoge pass. Buscan krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buscan is nu in balbezit. Buscan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - FC Drevniak 13:0

63e minuut.
Prosperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosperi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buscan de bal. Buscan draait met de bal, schiet en ... Pielesiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - FC Drevniak 14:0

64e minuut.
Nalbandyan geeft een lange en hoge pass. Busse kopt de bal weg. Daar is Isbrandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bohl passt de bal in één keer door. Prosperi is nu in balbezit. Sarantidis is nu in balbezit. Sarantidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - FC Drevniak 15:0

69e minuut.
Orczyk geeft een lange en hoge pass. Mały kopt de bal weg. Nalbandyan probeert naar een medespeler te passen. Gerault heeft problemen om de bal te vangen. Bohl geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Prosperi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sarantidis de bal. Isbrandt is nu in balbezit. Sarantidis verovert de bal door een tackle van achteren. Sarantidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - FC Drevniak 16:0

72e minuut.
Sokerov komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Orczyk is nu in balbezit. Sarantidis onderschept slim de pass. Sarantidis speelt de bal door. Buscan is nu in balbezit. Buscan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pielesiak met een sublieme pass. Valencia rent richting de bal. Valencia geeft de bal voor. Klungelig pakt Buscan de bal. Buscan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Sarantidis rent richting de bal. Sarantidis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Prosperi de bal. Sarantidis is nu in balbezit. Sarantidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pielesiak met een sublieme pass. Turtă kopt de bal weg. Prosperi met een sublieme pass. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - FC Drevniak 17:0

86e minuut.
Sarantidis geeft een lange en hoge pass. Wąsowicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Prosperi de bal onder controle te krijgen. Sarantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Prosperi geeft een hoge lob. Daar is Iwanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamGirl 12%, FC Drevniak 88%.
TeamGirl - FC Drevniak 17:0