Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC REAL BOGUSZÓW GORCE ganjaman
451 Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
17% Spel op eigen helft 83%
31 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 18.6
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


6e minuut.
Wernli passt de bal in één keer door. Vodopić is nu in balbezit. Vodopić geeft een hoge lob. Szubartowski is nu in balbezit. Szubartowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Vodopić geeft de bal voor. Rammelsberg speelt de bal door. Szubartowski rent richting de bal. Szubartowski draait met de bal, schiet en ... Biskupek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL BOGUSZÓW GORCE - ganjaman 1:0

9e minuut.
Rammelsberg met een sublieme pass. Wernli is nu in balbezit. Wernli met een sublieme pass. Szubartowski rent richting de bal. Szubartowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vodopić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodopić passt de bal zonder na te denken. Bajda rent richting de bal. Szubartowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szubartowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Szymiczek heeft problemen om de bal te vangen. Wernli speelt de bal door. Szubartowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szubartowski haalt uit met een fantastische trap. Biskupek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL BOGUSZÓW GORCE - ganjaman 2:0

17e minuut.
Rammelsberg verovert de bal door een tackle van achteren. Rammelsberg geeft de bal voor. Bajda is nu in balbezit. Szubartowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szubartowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL BOGUSZÓW GORCE - ganjaman 3:0

21e minuut.
Tejeda passt de bal met de wreef. Wernli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wernli passt de bal in één keer door. Szubartowski is nu in balbezit. Szubartowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Szymiczek rent richting de bal. Wernli verovert de bal door een tackle van achteren. Wernli passt de bal in één keer door. Szubartowski rent richting de bal. Szubartowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Szubartowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szubartowski met een sublieme pass. Wernli bereikt de bal nog maar net als eerste. Szubartowski is nu in balbezit. Szubartowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Wernli rent richting de bal. Klungelig pakt Vodopić de bal. Vodopić met een sublieme pass. Szubartowski rent richting de bal. Szubartowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu geeft een lange en hoge pass. Wilczan onderschept slim de pass. Szubartowski rent richting de bal. Szubartowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL BOGUSZÓW GORCE 20%, ganjaman 80%.
FC REAL BOGUSZÓW GORCE - ganjaman 3:0

46e minuut.
Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu met een sublieme pass. Szubartowski is nu in balbezit. Szubartowski schiet op doel. Gaszyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vodopić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szubartowski is nu in balbezit. Szubartowski schiet op doel. Biskupek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tejeda speelt de bal door. Rammelsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Szubartowski is nu in balbezit. Szubartowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Tejeda rent richting de bal. Tejeda met een sublieme pass. Vodopić rent richting de bal. Vodopić probeert naar een medespeler te passen. Szubartowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL BOGUSZÓW GORCE - ganjaman 4:0

69e minuut.
Wernli passt de bal met de wreef. Rammelsberg heeft problemen om de bal te vangen. Rammelsberg probeert naar een medespeler te passen. Szubartowski is nu in balbezit. Szubartowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Vodopić passt de bal in één keer door. Wernli is nu in balbezit. Wernli met een sublieme pass. Szubartowski rent richting de bal. Szubartowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vodopić rent richting de bal. Vodopić met een sublieme pass. Wernli met een sublieme pass. Szubartowski heeft problemen om de bal te vangen. Szubartowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rammelsberg met een sublieme pass. Stamatoiu heeft problemen om de bal te vangen. Stamatoiu met een sublieme pass. Szubartowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szubartowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Radocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Radocha geeft een hoge lob. Szubartowski rent richting de bal. Wernli is nu in balbezit. Wernli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL BOGUSZÓW GORCE 15%, ganjaman 85%.
FC REAL BOGUSZÓW GORCE - ganjaman 4:0