Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 00:30
  • Bekerwedstrijd: Mecz barażowy
  • Stadion: BombaY
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11204
Ts Wisła Radwanowice ealanrogerio19
Odpowiednia Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
10% Spel op eigen helft 90%
51 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 19.7
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Hrbek rent richting de bal. Hrbek passt de bal in één keer door. Deaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaker draait met de bal, schiet en ... Cackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ts Wisła Radwanowice - ealanrogerio19 1:0

9e minuut.
Kulhavý schiet op doel. Tyrka probeert de bal aan de voet te houden. Fallas geeft de bal voor. Daar is Kulhavý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulhavý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ts Wisła Radwanowice - ealanrogerio19 2:0

10e minuut.
Tromp speelt de bal door. Tylki is nu in balbezit. Tylki probeert naar een medespeler te passen. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Inworp. Hrbek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tromp rent richting de bal. Tromp geeft een hoge lob. Deaker krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tromp passt de bal met de wreef. Kontuziński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deaker. Deaker krijgt een gele kaart. Kontuziński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kontuziński kan niet meer verder spelen. Melon komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Obara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fallas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deaker is nu in balbezit. Deaker haalt uit met een fantastische trap. Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Rioboo heeft problemen om de bal te vangen. Rioboo geeft de bal voor. Deaker kopt de bal weg. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Trogu geeft de bal voor. Hrbek rent richting de bal. Hrbek geeft de bal voor. Deaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ts Wisła Radwanowice - ealanrogerio19 3:0

28e minuut.
Hrbek rent richting de bal. Hrbek geeft een hoge lob. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap. Cackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kulhavý passt de bal zonder na te denken. Melon rent richting de bal. Tromp verovert de bal door een tackle van achteren. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ts Wisła Radwanowice - ealanrogerio19 4:0

32e minuut.
Deaker passt de bal in één keer door. Tromp rent richting de bal. Tromp passt de bal zonder na te denken. Kulhavý heeft problemen om de bal te vangen. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ts Wisła Radwanowice - ealanrogerio19 5:0

33e minuut.
Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp passt de bal met de wreef. Deaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaker haalt uit met een fantastische trap. Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ts Wisła Radwanowice - ealanrogerio19 6:0

38e minuut.
Fallas passt de bal in één keer door. Deaker rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fallas neemt de hoekschop. Hrbek kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Tromp kopt de bal weg. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrka verovert de bal door een tackle van achteren. Deaker is nu in balbezit. Deaker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deaker is nu in balbezit. Deaker haalt uit met een fantastische trap. Cackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Obara probeert naar een medespeler te passen. Tylki rent richting de bal. Tylki geeft een lange en hoge pass. Deaker is nu in balbezit. Deaker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ts Wisła Radwanowice 13%, ealanrogerio19 87%.
Ts Wisła Radwanowice - ealanrogerio19 6:0

46e minuut.
Koziara met een sublieme pass. Hrbek is nu in balbezit. Hrbek speelt de bal door. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cackowski met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onuţ met een snelle inworp. Hrbek geeft een lange en hoge pass. Cackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ts Wisła Radwanowice - ealanrogerio19 7:0

47e minuut.
Folc met een sublieme pass. Koziara heeft problemen om de bal te vangen. Deaker rent richting de bal. Deaker haalt uit met een fantastische trap. Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ts Wisła Radwanowice - ealanrogerio19 8:0

49e minuut.
Kulhavý heeft problemen om de bal te vangen. Deaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaker passt de bal zonder na te denken. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ts Wisła Radwanowice - ealanrogerio19 9:0

50e minuut.
Wojski is nu in balbezit. Wojski geeft een lange en hoge pass. Fallas kopt de bal weg. Deaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaker draait met de bal, schiet en ... Cackowski bokst de bal weg. Klungelig pakt Tyrka de bal. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý draait met de bal, schiet en ... Cackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Obara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fallas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deaker rent richting de bal. Deaker haalt uit met een fantastische trap. Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Tromp met een sublieme pass. Daar is Deaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deaker passt de bal met de wreef. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý draait met de bal, schiet en ... Cackowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ts Wisła Radwanowice - ealanrogerio19 10:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meliţer komt het veld opgelopen. Hrbek met de inworp. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fallas probeert naar een medespeler te passen. Tromp rent richting de bal. Tromp speelt de bal door. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tromp is nu in balbezit. Tromp geeft een lange en hoge pass. Obara heeft problemen om de bal te vangen. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ts Wisła Radwanowice - ealanrogerio19 11:0

67e minuut.
Kulhavý verovert de bal door een tackle van achteren. Kulhavý geeft een lange en hoge pass. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Meliţer onderschept slim de pass. Meliţer haalt uit met een fantastische trap. Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tyrka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý schiet op doel. Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ts Wisła Radwanowice - ealanrogerio19 12:0

69e minuut.
Kulhavý rent richting de bal. Klungelig pakt Meliţer de bal. Tromp speelt de bal door. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Tromp de bal onder controle te krijgen. Kulhavý rent richting de bal. Kulhavý passt de bal in één keer door. Meliţer is nu in balbezit. Meliţer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hrbek met de inworp. Kulhavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý geeft de bal voor. Meliţer is nu in balbezit. Meliţer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tyrka geeft de bal voor. Inworp. Onuţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrbek geeft de bal voor. Meliţer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ts Wisła Radwanowice - ealanrogerio19 13:0

80e minuut.
Bojarski rent richting de bal. Fallas onderschept slim de pass. Fallas speelt de bal door. Meliţer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meliţer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Fallas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tyrka de bal. Obara rent richting de bal. Meliţer verovert de bal door een tackle van achteren. Meliţer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meliţer is nu in balbezit. Meliţer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ts Wisła Radwanowice - ealanrogerio19 14:0

84e minuut.
Kulhavý passt de bal in één keer door. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp passt de bal met de wreef. Meliţer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meliţer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tromp kopt de bal weg. Daar is Kulhavý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szefler is nu in balbezit. Kulhavý onderschept slim de pass. Kulhavý draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kulhavý heeft problemen om de bal te vangen. Meliţer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhavý is nu in balbezit. Kulhavý draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Obara de bal onder controle te krijgen. Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ts Wisła Radwanowice 6%, ealanrogerio19 94%.
Ts Wisła Radwanowice - ealanrogerio19 14:0