Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skute Psy CF Orlex
egon1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
37 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 18.9
formidable Schieten poor
formidable Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Purús geeft een hoge lob. Kijek kopt de bal weg. Daar is Staniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Inworp. Kasterpalu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kullerkupp is nu in balbezit. Kullerkupp geeft een hoge lob. Stein krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gambirasi speelt de bal door. Klungelig pakt Kasterpalu de bal. Kasterpalu passt de bal in één keer door. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kasterpalu geeft een hoge lob. Kullerkupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp passt de bal zonder na te denken. Stein is nu in balbezit. Stein schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kasterpalu geeft een hoge lob. Muchowski speelt de bal door. Kasterpalu kopt de bal weg. Klungelig pakt Stein de bal. Stein schiet op doel. Muchowski bokst de bal weg.

15e minuut.
Stein draait met de bal, schiet en ... Kijek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kasterpalu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stein krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kullerkupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp passt de bal in één keer door. Daar is Janecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Przybysz is nu in balbezit. Kullerkupp verovert de bal door een tackle van achteren. Kullerkupp speelt de bal door. Stein is nu in balbezit. Stein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - CF Orlex 1:0

29e minuut.
Kullerkupp geeft een hoge lob. Kijek kopt de bal weg. Kasterpalu is nu in balbezit. Stein is nu in balbezit. Stein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Janecki verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Purús met de inworp. Kullerkupp rent richting de bal. Kullerkupp geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janecki heeft problemen om de bal te vangen. Stein is nu in balbezit. Stein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - CF Orlex 2:0

33e minuut.
Kasterpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasterpalu geeft een lange en hoge pass. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein draait met de bal, schiet en ... Muchowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - CF Orlex 3:0

34e minuut.
Katsoulas met een sublieme pass. Kasterpalu rent richting de bal. Kasterpalu passt de bal zonder na te denken. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 35%, CF Orlex 65%.
Skute Psy - CF Orlex 3:0

49e minuut.
Inworp. Purús met een snelle inworp. Kullerkupp geeft een hoge lob. Stein springt en kopt de bal. Muchowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - CF Orlex 4:0

51e minuut.
Koźluk speelt de bal door. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski passt de bal zonder na te denken. Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Jaskółka met een harde bal richting middenveld. Gambirasi kopt de bal weg. Klungelig pakt Kullerkupp de bal. Kullerkupp probeert naar een medespeler te passen. Kasterpalu probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kullerkupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp geeft de bal voor. Naruszewicz rent richting de bal. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Stein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Staniec is nu in balbezit. Gambirasi onderschept slim de pass. Gambirasi passt de bal zonder na te denken. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein draait met de bal, schiet en ... Muchowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús geeft een hoge lob. Janecki heeft problemen om de bal te vangen. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ... Muchowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kasterpalu zal de hoekschop nemen. Kullerkupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Purús met de inworp. Klungelig pakt Kullerkupp de bal. Kullerkupp passt de bal zonder na te denken. Purús geeft een hoge lob. Stein krijgt zijn hoofd ertegen. Muchowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - CF Orlex 5:0

65e minuut.
Purús heeft problemen om de bal te vangen. Gambirasi is nu in balbezit. Gambirasi geeft een hoge lob. Stein probeert de bal met de borst te controleren. Stein draait met de bal, schiet en ... Muchowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Janecki geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Purús neemt de hoekschop. Stein is nu in balbezit. Stein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - CF Orlex 6:0

67e minuut.
Kasterpalu rent richting de bal. Kasterpalu geeft de bal voor. Kijek heeft problemen om de bal te vangen. Stein is nu in balbezit. Stein haalt uit met een fantastische trap. Muchowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - CF Orlex 7:0

71e minuut.
Kasterpalu met een snelle inworp. Kullerkupp rent richting de bal. Kullerkupp geeft een lange en hoge pass. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ... Muchowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Madar probeert naar een medespeler te passen. Kullerkupp is nu in balbezit. Kullerkupp geeft een hoge lob. Stein is nu in balbezit. Stein schiet op doel. Muchowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kijek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Kullerkupp is nu in balbezit. Kullerkupp met een sublieme pass. Janecki is nu in balbezit. Stein onderschept slim de pass. Stein draait met de bal, schiet en ... Paal! Muchowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - CF Orlex 8:0

76e minuut.
Naruszewicz met de inworp. Przybysz heeft problemen om de bal te vangen. Purús probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kullerkupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stein de bal. Stein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - CF Orlex 9:0

81e minuut.
Stein passt de bal met de wreef. Kullerkupp rent richting de bal. Kullerkupp passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stein de bal. Stein draait met de bal, schiet en ... Muchowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 29%, CF Orlex 71%.
Skute Psy - CF Orlex 9:0