Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zarzew Łódź hfghgh
nAST Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
16% Spel op eigen helft 84%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 16.1
goed Schieten slecht
solide Passen waardeloos
goed Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Mäeorg passt de bal met de wreef. Redlewski is nu in balbezit. Konowalczyk onderschept slim de pass. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ... Rudawski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Radevich probeert naar een medespeler te passen. Mäeorg rent richting de bal. Mäeorg passt de bal zonder na te denken. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kochev kopt de bal weg. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny passt de bal met de wreef. Konowalczyk is nu in balbezit. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zarzew Łódź - hfghgh 1:0

13e minuut.
Gumienny passt de bal zonder na te denken. Konowalczyk is nu in balbezit. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny schiet op doel. Rudawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mrkša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkša passt de bal in één keer door. Mäeorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäeorg heeft problemen om de bal te vangen. Mäeorg geeft een hoge lob. Rudawski bokst de bal weg. Konowalczyk rent richting de bal. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zarzew Łódź - hfghgh 2:0

17e minuut.
Gumienny probeert naar een medespeler te passen. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkša verovert de bal door een tackle van achteren. Konowalczyk rent richting de bal. Konowalczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Covaci kopt de bal weg. Klungelig pakt Maszkiewicz de bal. Konowalczyk rent richting de bal. Konowalczyk heeft problemen om de bal te vangen. Konowalczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kochev passt de bal in één keer door. Gumienny is nu in balbezit. Gumienny passt de bal zonder na te denken. Konowalczyk is nu in balbezit. Konowalczyk haalt uit met een fantastische trap. Rudawski bokst de bal weg. Maszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bukowiec is nu in balbezit. Konowalczyk onderschept slim de pass. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ... Rudawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zarzew Łódź - hfghgh 3:0

29e minuut.
Gumienny probeert naar een medespeler te passen. Kochev heeft problemen om de bal te vangen. Kochev passt de bal in één keer door. Konowalczyk rent richting de bal. Konowalczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bukowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny verovert de bal door een tackle van achteren. Gumienny passt de bal met de wreef. Konowalczyk rent richting de bal. Konowalczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zarzew Łódź - hfghgh 4:0

35e minuut.
Gumienny met een sublieme pass. Klungelig pakt Konowalczyk de bal. Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Konowalczyk schiet op doel. Rudawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zarzew Łódź - hfghgh 5:0

40e minuut.
Konowalczyk probeert naar een medespeler te passen. Mrkša is nu in balbezit. Mrkša passt de bal zonder na te denken. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gumienny passt de bal zonder na te denken. Kochev rent richting de bal. Kochev geeft de bal voor. Klungelig pakt Konowalczyk de bal. Konowalczyk haalt uit met een fantastische trap. Rudawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Konowalczyk probeert de bal met de borst te controleren. Rudawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Konowalczyk probeert de bal met de borst te controleren. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zarzew Łódź - hfghgh 6:0

44e minuut.
Konowalczyk heeft problemen om de bal te vangen. Mrkša is nu in balbezit. Konowalczyk is nu in balbezit. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ... Rudawski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zarzew Łódź 12%, hfghgh 88%.
FC Zarzew Łódź - hfghgh 6:0

58e minuut.
Rudawski met een sublieme pass. Mrkša heeft problemen om de bal te vangen. Mrkša kopt de bal weg. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kochev probeert naar een medespeler te passen. Gumienny rent richting de bal. Gumienny probeert naar een medespeler te passen. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zarzew Łódź - hfghgh 7:0

65e minuut.
Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kochev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gumienny geeft de bal voor. Rudawski bokst de bal weg. Konowalczyk rent richting de bal. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zarzew Łódź - hfghgh 8:0

66e minuut.
Kochev rent richting de bal. Kochev geeft een lange en hoge pass. Daar is Trybała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konowalczyk is nu in balbezit. Konowalczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Trybała passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boucard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg geeft een lange en hoge pass. Rudawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zarzew Łódź - hfghgh 9:0

70e minuut.
Kochev probeert naar een medespeler te passen. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny rent richting de bal. Gumienny draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Redlewski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zarzew Łódź - hfghgh 10:0

73e minuut.
Covaci speelt de bal door. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny haalt uit met een fantastische trap. Konowalczyk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zarzew Łódź - hfghgh 11:0

75e minuut.
Kochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochev probeert naar een medespeler te passen. Gumienny speelt de bal door. Konowalczyk is nu in balbezit. Konowalczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Maszkiewicz controleert de bal met de borst. Gumienny is nu in balbezit. Gumienny passt de bal met de wreef. Konowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zarzew Łódź 19%, hfghgh 81%.
FC Zarzew Łódź - hfghgh 11:0