Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC OPĘTANI BOGACZEWO Jankowice FC
hhhhuj Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 19.3
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Donadelli speelt de bal door. Fabjański rent richting de bal. Palikot begaat een overtreding. Palikot krijgt een gele kaart. Fabjański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fabjański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Banasik rent richting de bal. Banasik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Żak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Słomiński is nu in balbezit. Słomiński geeft een hoge lob. Fabjański rent richting de bal. Fabjański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC OPĘTANI BOGACZEWO - Jankowice FC 1:0

8e minuut.
Donadelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rooseniit is nu in balbezit. Rooseniit geeft een lange en hoge pass. Fabjański rent richting de bal. Fabjański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OPĘTANI BOGACZEWO - Jankowice FC 2:0

9e minuut.
Kotwicz met een sublieme pass. Żak rent richting de bal. Żak speelt de bal door. Banasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Banasik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OPĘTANI BOGACZEWO - Jankowice FC 3:0

15e minuut.
Słomiński is nu in balbezit. Słomiński passt de bal zonder na te denken. Żak geeft de bal voor. Fabjański is nu in balbezit. Fabjański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Słomiński speelt de bal door. Żak rent richting de bal. Żak passt de bal met de wreef. Fabjański heeft problemen om de bal te vangen. Fabjański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Kasta onderschept slim de pass. Kasta probeert naar een medespeler te passen. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądlak verovert de bal door een tackle van achteren. Żądlak draait met de bal, schiet en ... Valbjörnsson bokst de bal weg.

26e minuut.
Żak passt de bal in één keer door. Waśków is nu in balbezit. Waśków passt de bal in één keer door. Banasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Banasik draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Żak is nu in balbezit. Żak geeft de bal voor. Fabjański probeert naar een medespeler te passen. Daar is Banasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banasik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kotwicz met de inworp. Waśków is nu in balbezit. Waśków met een sublieme pass. Fabjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabjański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rooseniit met een sublieme pass. Banasik rent richting de bal. Banasik passt de bal zonder na te denken. Fabjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabjański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Banasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Banasik probeert naar een medespeler te passen. Fabjański rent richting de bal. Fabjański draait met de bal, schiet en ... Pakos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OPĘTANI BOGACZEWO - Jankowice FC 4:0

40e minuut.
Donadelli rent richting de bal. Donadelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Wachaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banasik is nu in balbezit. Banasik haalt uit met een fantastische trap. Pakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OPĘTANI BOGACZEWO - Jankowice FC 5:0

41e minuut.
Żądlak probeert naar een medespeler te passen. Kasta heeft problemen om de bal te vangen. Kasta passt de bal zonder na te denken. Banasik controleert de bal met de borst. Banasik draait met de bal, schiet en ... Pakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OPĘTANI BOGACZEWO - Jankowice FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OPĘTANI BOGACZEWO 25%, Jankowice FC 75%.
FC OPĘTANI BOGACZEWO - Jankowice FC 6:0

48e minuut.
Inworp. Kotwicz met de inworp. Rooseniit met een sublieme pass. Banasik is nu in balbezit. Banasik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC OPĘTANI BOGACZEWO - Jankowice FC 7:0

52e minuut.
Żak probeert de bal aan de voet te houden. Żak probeert naar een medespeler te passen. Banasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Banasik schiet op doel. Bułajewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bułajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabjański verovert de bal door een tackle van achteren. Fabjański passt de bal in één keer door. Banasik rent richting de bal. Banasik schiet op doel. Pakos bokst de bal weg.

61e minuut.
Terlecki met een sublieme pass. Fabjański probeert de bal aan de voet te houden. Banasik speelt de bal door. Fabjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabjański haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC OPĘTANI BOGACZEWO - Jankowice FC 8:0

63e minuut.
Żak neemt de hoekschop. Banasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Banasik geeft een hoge lob. Waśków heeft problemen om de bal te vangen. Waśków haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rooseniit met een sublieme pass. Fabjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabjański geeft een hoge lob. Banasik is nu in balbezit. Banasik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rooseniit is nu in balbezit. Rooseniit met een sublieme pass. Fabjański rent richting de bal. Fabjański haalt uit met een fantastische trap. Terlecki probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pakos speelt de bal door. Szczurowski kopt de bal weg. Banasik rent richting de bal. Banasik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Banasik is nu in balbezit. Banasik geeft een lange en hoge pass. Fabjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabjański draait met de bal, schiet en ... Pakos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OPĘTANI BOGACZEWO - Jankowice FC 9:0

79e minuut.
Banasik speelt de bal door. Szczurowski is nu in balbezit. Żak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczurowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szczurowski kan niet meer verder spelen. Stuligłowa komt het veld opgelopen. Aslanov komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zdun komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Waśków kopt de bal weg. Żak probeert naar een medespeler te passen. Aslanov probeert de bal aan de voet te houden. Fabjański is nu in balbezit. Fabjański schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OPĘTANI BOGACZEWO 20%, Jankowice FC 80%.
FC OPĘTANI BOGACZEWO - Jankowice FC 9:0