Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silverwind Griffins yassilll;
5-3-2 Def v2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 16.1
solid Schieten weak
good Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Drejan is nu in balbezit. Drejan geeft een hoge lob. Janić is nu in balbezit. Janić haalt uit met een fantastische trap. Lutz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverwind Griffins - yassilll; 1:0

2e minuut.
Horodecki rent richting de bal. Janić onderschept slim de pass. Janić passt de bal met de wreef. Pulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Młocek met een sublieme pass. Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulay verovert de bal door een tackle van achteren. Janić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pulay geeft een lange en hoge pass. Koryciński controleert de bal met de borst. Janić rent richting de bal. Janić haalt uit met een fantastische trap. Lutz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverwind Griffins - yassilll; 2:0

6e minuut.
Wolański passt de bal met de wreef. Janić is nu in balbezit. Janić haalt uit met een fantastische trap. Hulewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Silverwind Griffins - yassilll; 3:0

8e minuut.
Kosecki kopt de bal weg. Bubała rent richting de bal. Horodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulay verovert de bal door een tackle van achteren. Pulay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lutz trapt de bal weg van het doel. Drejan kopt de bal weg. Janić is nu in balbezit. Janić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Drejan onderschept slim de pass. Drejan geeft de bal voor. Janić rent richting de bal. Janić haalt uit met een fantastische trap. Lutz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverwind Griffins - yassilll; 4:0

15e minuut.
Daar is Kraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bubała verovert de bal door een tackle van achteren. Bubała passt de bal zonder na te denken. Pulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Váně is nu in balbezit. Váně geeft een lange en hoge pass. Janić kopt de bal weg. Klungelig pakt Pulay de bal. Pulay schiet op doel. Lutz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drejan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gerets bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerets geeft een lange en hoge pass. Janić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Janić rent richting de bal. Janić met een sublieme pass. Pulay is nu in balbezit. Pulay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silverwind Griffins - yassilll; 5:0

25e minuut.
Váně onderschept slim de pass. Váně met een sublieme pass. Janić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janić draait met de bal, schiet en ... Hulewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverwind Griffins - yassilll; 6:0

30e minuut.
Kosecki is nu in balbezit. Bubała verovert de bal door een tackle van achteren. Váně met een sublieme pass. Daar is Pulay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bubała verovert de bal door een tackle van achteren. Bubała passt de bal in één keer door. Janić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janić draait met de bal, schiet en ... Lutz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverwind Griffins - yassilll; 7:0

38e minuut.
Martinovics met een sublieme pass. Pulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulay heeft problemen om de bal te vangen. Pulay draait met de bal, schiet en ... Lutz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverwind Griffins - yassilll; 8:0

40e minuut.
Pulay verovert de bal door een tackle van achteren. Pulay passt de bal zonder na te denken. Janić rent richting de bal. Janić draait met de bal, schiet en ... Hulewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverwind Griffins - yassilll; 9:0

42e minuut.
Drejan probeert naar een medespeler te passen. Pulay rent richting de bal. Pulay passt de bal zonder na te denken. Janić rent richting de bal. Janić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silverwind Griffins 17%, yassilll; 83%.
Silverwind Griffins - yassilll; 9:0

49e minuut.
Drejan verovert de bal door een tackle van achteren. Drejan geeft een lange en hoge pass. Kosecki is nu in balbezit. Váně onderschept slim de pass. Váně geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Váně heeft problemen om de bal te vangen. Váně geeft een lange en hoge pass. Pulay heeft problemen om de bal te vangen. Janić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janić haalt uit met een fantastische trap. Lutz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Janić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silverwind Griffins - yassilll; 10:0

57e minuut.
Nasolu geeft een lange en hoge pass. Váně rent richting de bal. Váně probeert naar een medespeler te passen. Pulay is nu in balbezit. Pulay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Horodecki rent richting de bal. Janić onderschept slim de pass. Janić speelt de bal door. Pulay is nu in balbezit. Pulay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silverwind Griffins - yassilll; 11:0

64e minuut.
Gerets geeft een hoge lob. Janić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janić speelt de bal door. Pulay is nu in balbezit. Pulay schiet op doel. Lutz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Váně geeft een hoge lob. Janić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janić geeft de bal voor. Pulay geeft de bal voor. Lutz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverwind Griffins - yassilll; 12:0

74e minuut.
Lutz probeert naar een medespeler te passen. Młocek kopt de bal weg. Váně geeft een hoge lob. Janić heeft problemen om de bal te vangen. Janić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lutz trapt de bal weg. Váně kopt de bal weg. Pulay rent richting de bal. Pulay geeft de bal voor. Lutz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Klungelig pakt Váně de bal. Nasolu geeft de bal voor. Janić is nu in balbezit. Janić schiet op doel. Lutz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverwind Griffins - yassilll; 13:0

88e minuut.
Bubała verovert de bal door een tackle van achteren. Bubała geeft een hoge lob. Janić heeft problemen om de bal te vangen. Pulay is nu in balbezit. Pulay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silverwind Griffins - yassilll; 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silverwind Griffins 13%, yassilll; 87%.
Silverwind Griffins - yassilll; 14:0