Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leszcze Lechia Gd
moja Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
38 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 18.9
very good Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Myszka is nu in balbezit. Maniello verovert de bal door een tackle van achteren. Maniello passt de bal zonder na te denken. Sap is nu in balbezit. Sap draait met de bal, schiet en ... Antczak bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Łachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc passt de bal met de wreef. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Szałucha de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pincho neemt de hoekschop. Klungelig pakt Sap de bal. Sap schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leszcze - Lechia Gd 1:0

14e minuut.
Pincho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pincho geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gorzkowicz de bal. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ... Antczak bokst de bal weg.

22e minuut.
Sap is nu in balbezit. Sap haalt uit met een fantastische trap. Myszka heeft problemen om de bal te vangen. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Maniello speelt de bal door. Nyc is nu in balbezit. Nyc passt de bal met de wreef. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Nyc heeft problemen om de bal te vangen. Nyc geeft een lange en hoge pass. Wojnecki controleert de bal met de borst. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sap passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kłosiński de bal. Kłosiński speelt de bal door. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nyc kopt de bal weg. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński passt de bal met de wreef. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Sap haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
leszcze - Lechia Gd 2:0

36e minuut.
Maniello met een sublieme pass. Pincho rent richting de bal. Pincho passt de bal in één keer door. Daar is Sap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sap haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gorzkowicz geeft een lange en hoge pass. Pincho speelt de bal door. Nyc speelt de bal door. Sap is nu in balbezit. Sap draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Daar is Kuchczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyc rent richting de bal. Nyc passt de bal in één keer door. Sap rent richting de bal. Sap draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leszcze 28%, Lechia Gd 72%.
leszcze - Lechia Gd 2:0

49e minuut.
Maniello rent richting de bal. Maniello passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kuchczyński de bal. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ... Antczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
leszcze - Lechia Gd 3:0

53e minuut.
Maniello passt de bal met de wreef. Pincho rent richting de bal. Pincho passt de bal zonder na te denken. Sap is nu in balbezit. Sap speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Doeltrap. Schafranek komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Pincho geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nyc de bal onder controle te krijgen. Nyc met een sublieme pass. Schafranek rent richting de bal. Schafranek schiet op doel. Antczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Łachowski de bal. Sap is nu in balbezit. Sap haalt uit met een fantastische trap. Wojnecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schafranek rent richting de bal. Schafranek draait met de bal, schiet en ... Antczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Grzmot geeft een lange en hoge pass. Turek controleert de bal met de borst. Sap rent richting de bal. Daar is Nyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyc schiet op doel. Antczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Maniello kopt de bal weg. Klungelig pakt Schafranek de bal. Wojnecki is nu in balbezit. Schafranek onderschept slim de pass. Schafranek draait met de bal, schiet en ... Antczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Antczak speelt de bal door. Maniello kopt de bal weg. Daar is Sap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sap schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Antczak trapt de bal weg van het doel. Maniello met een sublieme pass. Klungelig pakt Wojnecki de bal. Sap rent richting de bal. Sap draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Schafranek is nu in balbezit. Nyc geeft de bal voor. Sap is nu in balbezit. Sap schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leszcze - Lechia Gd 4:0

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rawlings met een harde bal richting middenveld. Nyc kopt de bal weg. Sap probeert de bal met de borst te controleren. Sap haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Turek geeft een hoge lob. Inworp. Kłosiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pincho geeft de bal voor. Schafranek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
leszcze - Lechia Gd 5:0

83e minuut.
Maniello passt de bal zonder na te denken. Nyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc speelt de bal door. Sap rent richting de bal. Sap haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
leszcze - Lechia Gd 6:0

90e minuut.
Pincho rent richting de bal. Pincho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sap de bal. Sap haalt uit met een fantastische trap. Antczak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leszcze 17%, Lechia Gd 83%.
leszcze - Lechia Gd 6:0