Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ET Iniaos GENOKOV
To me op Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 19.5
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen zwak


6e minuut.
Półchłopek rent richting de bal. Marčetić verovert de bal door een tackle van achteren. Marčetić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Orliński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - GENOKOV 1:0

10e minuut.
Ostrowski rent richting de bal. Marčetić onderschept slim de pass. Marčetić speelt de bal door. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik draait met de bal, schiet en ... Szalony bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - GENOKOV 2:0

11e minuut.
Marčetić met een sublieme pass. Ruz geeft de bal voor. Aavik is nu in balbezit. Aavik schiet op doel. Szalony werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - GENOKOV 3:0

14e minuut.
Marčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić speelt de bal door. Aavik rent richting de bal. Aavik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - GENOKOV 4:0

14e minuut.
Sajnóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić verovert de bal door een tackle van achteren. Marčetić passt de bal zonder na te denken. Aavik rent richting de bal. Aavik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Marčetić krijgt zijn hoofd ertegen. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik geeft een hoge lob. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - GENOKOV 5:0

22e minuut.
Daar is Ruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostrowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bury wilt de vrije trap nemen. Szalony probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - GENOKOV 6:0

28e minuut.
Mniś onderschept slim de pass. Mniś geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skrypcik de bal. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Marčetić heeft problemen om de bal te vangen. Marčetić passt de bal in één keer door. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik rent richting de bal. Aavik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Marčetić met een sublieme pass. Ruz is nu in balbezit. Ruz passt de bal in één keer door. Aavik is nu in balbezit. Aavik draait met de bal, schiet en ... Szalony bokst de bal weg. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz haalt uit met een fantastische trap. Szalony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aavik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - GENOKOV 7:0

33e minuut.
Półchłopek geeft een lange en hoge pass. Mniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mniś passt de bal in één keer door. Aavik rent richting de bal. Aavik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Półchłopek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mniś met een snelle inworp. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruz geeft de bal voor. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik schiet op doel. Szalony bokst de bal weg.

43e minuut.
Skrypcik probeert naar een medespeler te passen. Półchłopek rent richting de bal. Aavik verovert de bal door een tackle van achteren. Marčetić is nu in balbezit. Marčetić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ET Iniaos 24%, GENOKOV 76%.
ET Iniaos - GENOKOV 7:0

47e minuut.
Aavik probeert de bal met de borst te controleren. Orliński is nu in balbezit. Aavik onderschept slim de pass. Aavik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - GENOKOV 8:0

49e minuut.
Wróblewski passt de bal met de wreef. Wichrowski rent richting de bal. Mniś begaat een overtreding. Mniś krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Półchłopek kopt de bal weg. Bury rent richting de bal. Bury passt de bal zonder na te denken. Ruz is nu in balbezit. Ruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Skrypcik verovert de bal door een tackle van achteren. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury passt de bal in één keer door. Ruz rent richting de bal. Ruz schiet op doel. Szalony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marčetić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - GENOKOV 9:0

59e minuut.
Mniś onderschept slim de pass. Mniś probeert naar een medespeler te passen. Marčetić met een sublieme pass. Ruz is nu in balbezit. Ruz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik schiet op doel. Skrypcik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aavik de bal onder controle te krijgen. Aavik haalt uit met een fantastische trap. Szalony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mniś zal de hoekschop nemen. Daar is Ostrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marčetić is nu in balbezit. Marčetić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ET Iniaos - GENOKOV 10:0

65e minuut.
Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu geeft een hoge lob. Marčetić is nu in balbezit. Marčetić schiet op doel. Szalony probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Orliński geeft de bal voor. Sputnik geeft de bal voor. Skrypcik kopt de bal weg. Aavik is nu in balbezit. Aavik haalt uit met een fantastische trap. Szalony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Skrypcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruz is nu in balbezit. Ruz haalt uit met een fantastische trap. Szalony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Ruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruz probeert naar een medespeler te passen. Marčetić met een sublieme pass. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pochyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić verovert de bal door een tackle van achteren. Marčetić probeert naar een medespeler te passen. Aavik is nu in balbezit. Aavik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Półchłopek rent richting de bal. Marčetić onderschept slim de pass. Marčetić probeert naar een medespeler te passen. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Orliński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mniś met de inworp. Aavik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavik geeft een lange en hoge pass. Szalony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ET Iniaos 17%, GENOKOV 83%.
ET Iniaos - GENOKOV 10:0