Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Korniszon FC Patriots
ooo Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 15
solid Schieten hopeless
good Passen poor
average Verdedigen hopeless


4e minuut.
Klungelig pakt Sczepiński de bal. Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski passt de bal met de wreef. Lill bereikt de bal nog maar net als eerste. Lill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korniszon - FC Patriots 1:0

6e minuut.
Zarosa is nu in balbezit. Theodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Theodorescu passt de bal in één keer door. Lill rent richting de bal. Lill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Lill speelt de bal door. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei passt de bal zonder na te denken. Lill heeft problemen om de bal te vangen. Lill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cisak trapt de bal weg van het doel. Inworp. Theodorescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Permann geeft een hoge lob. Afilipoaiei maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cisak trapt de bal weg. Theodorescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Lill de bal. Lill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korniszon - FC Patriots 2:0

17e minuut.
Lill passt de bal met de wreef. Telejko heeft problemen om de bal te vangen. Buzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lill onderschept slim de pass. Lill geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cisak probeert naar een medespeler te passen. Theodorescu is nu in balbezit. Buzek rent richting de bal. Theodorescu onderschept slim de pass. Theodorescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korniszon - FC Patriots 3:0

20e minuut.
Afilipoaiei onderschept slim de pass. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap. Szwedo geeft een hoge lob. Caps speelt de bal door. Wydra speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cisak met een harde bal richting middenveld. Theodorescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Sczepiński de bal. Lill bereikt de bal nog maar net als eerste. Lill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korniszon - FC Patriots 4:0

30e minuut.
Brzozowski met een sublieme pass. Wydra is nu in balbezit. Wydra passt de bal in één keer door. Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Telejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lill is nu in balbezit. Lill met een sublieme pass. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lill draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Szwedo trapt de bal weg van het doel. Theodorescu heeft problemen om de bal te vangen. Theodorescu geeft de bal voor. Cisak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korniszon 16%, FC Patriots 84%.
Korniszon - FC Patriots 4:0

53e minuut.
Buzek rent richting de bal. Buzek geeft de bal voor. Daar is Permann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korniszon - FC Patriots 5:0

54e minuut.
Kendzia heeft problemen om de bal te vangen. Sczepiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei onderschept slim de pass. Afilipoaiei passt de bal met de wreef. Wydra geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Korniszon - FC Patriots 6:0

62e minuut.
Brzozowski is nu in balbezit. Brzozowski haalt uit met een fantastische trap. Theodorescu probeert de bal aan de voet te houden. Lill is nu in balbezit. Lill haalt uit met een fantastische trap. Cisak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Theodorescu geeft een hoge lob. Kendzia heeft problemen om de bal te vangen. Wydra geeft een hoge lob. Lill rent richting de bal. Lill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cisak probeert naar een medespeler te passen. Theodorescu kopt de bal weg. Telejko probeert de bal met de borst te controleren. Lill is nu in balbezit. Lill draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Brzozowski met een sublieme pass. Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei passt de bal met de wreef. Lill is nu in balbezit. Lill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korniszon - FC Patriots 7:0

76e minuut.
Wydra passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Caps de bal. Caps geeft een hoge lob. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Telejko kopt de bal weg. Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski passt de bal in één keer door. Lill rent richting de bal. Lill schiet op doel. Cisak bokst de bal weg. Lill is nu in balbezit. Lill schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lill rent richting de bal. Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski met een sublieme pass. Afilipoaiei heeft problemen om de bal te vangen. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sczepiński is nu in balbezit. Brzozowski onderschept slim de pass. Brzozowski met een sublieme pass. Lill bereikt de bal nog maar net als eerste. Lill geeft een hoge lob. Cisak bokst de bal weg.

83e minuut.
Szwedo rent richting de bal. Szwedo geeft de bal voor. Theodorescu kopt de bal weg. Lill is nu in balbezit. Lill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korniszon 15%, FC Patriots 85%.
Korniszon - FC Patriots 7:0