Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśnik Kliniska Silesia Moose
atak Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 19.1
formidable Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Perl rent richting de bal. Perl speelt de bal door. Lyngmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyngmo geeft een lange en hoge pass. Huenuman springt en kopt de bal. Waleski bokst de bal weg.

6e minuut.
Drewniak probeert naar een medespeler te passen. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Huenuman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huenuman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Perl is nu in balbezit. Perl passt de bal met de wreef. Lyngmo probeert naar een medespeler te passen. Huenuman is nu in balbezit. Huenuman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Silesia Moose 1:0

10e minuut.
Kisielewski is nu in balbezit. Kisielewski passt de bal in één keer door. Stręt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huenuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenuman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Silesia Moose 2:0

11e minuut.
Łudzik probeert naar een medespeler te passen. Lewkowicz rent richting de bal. Lewkowicz speelt de bal door. Huenuman rent richting de bal. Huenuman draait met de bal, schiet en ... Waleski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Żuczkowski kopt de bal weg. Huenuman heeft problemen om de bal te vangen. Huenuman probeert naar een medespeler te passen. Kisielewski rent richting de bal. Kisielewski schiet op doel. Waleski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Pacocha met de inworp. Kisielewski speelt de bal door. Huenuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenuman haalt uit met een fantastische trap. Waleski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Silesia Moose 3:0

17e minuut.
Perl probeert naar een medespeler te passen. Pacocha heeft problemen om de bal te vangen. Pacocha passt de bal zonder na te denken. Huenuman rent richting de bal. Huenuman haalt uit met een fantastische trap. Waleski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Huenuman heeft problemen om de bal te vangen. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski speelt de bal door. Kisielewski is nu in balbezit. Kisielewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lyngmo rent richting de bal. Lyngmo speelt de bal door. Żuczkowski met een sublieme pass. Huenuman is nu in balbezit. Huenuman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Silesia Moose 4:0

24e minuut.
Drewniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewniak passt de bal zonder na te denken. Huenuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenuman draait met de bal, schiet en ... Waleski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Silesia Moose 5:0

27e minuut.
Łudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kisielewski probeert naar een medespeler te passen. Huenuman is nu in balbezit. Huenuman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Silesia Moose 6:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drewniak met de inworp. Lyngmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyngmo geeft de bal voor. Musio heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lyngmo zal de hoekschop nemen. Huenuman heeft problemen om de bal te vangen. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski draait met de bal, schiet en ... Waleski bokst de bal weg.

34e minuut.
Klungelig pakt Łudzik de bal. Drewniak is nu in balbezit. Łudzik begaat een overtreding. Łudzik krijgt een gele kaart. Drewniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Perl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Huenuman krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Drewniak heeft problemen om de bal te vangen. Lyngmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyngmo geeft een hoge lob. Kisielewski is nu in balbezit. Kisielewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski passt de bal zonder na te denken. Huenuman heeft problemen om de bal te vangen. Huenuman haalt uit met een fantastische trap. Waleski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Silesia Moose 7:0

41e minuut.
Łudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewniak verovert de bal door een tackle van achteren. Drewniak geeft een lange en hoge pass. Huenuman is nu in balbezit. Huenuman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Silesia Moose 8:0

43e minuut.
Kisielewski passt de bal met de wreef. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski passt de bal zonder na te denken. Huenuman is nu in balbezit. Huenuman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Silesia Moose 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 30%, Silesia Moose 70%.
Leśnik Kliniska - Silesia Moose 9:0

47e minuut.
Drewniak is nu in balbezit. Drewniak passt de bal zonder na te denken. Kisielewski is nu in balbezit. Kisielewski geeft een hoge lob. Drewniak krijgt zijn hoofd ertegen. Waleski bokst de bal weg. Huenuman rent richting de bal. Huenuman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Silesia Moose 10:0

48e minuut.
Lewkowicz geeft een hoge lob. Inworp. Lyngmo met een snelle inworp. Drewniak is nu in balbezit. Drewniak geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huenuman is nu in balbezit. Huenuman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Silesia Moose 11:0

53e minuut.
Lewkowicz geeft de bal voor. Pacocha kopt de bal weg. Żuczkowski kan de bal niet met de borst controleren. Huenuman is nu in balbezit. Huenuman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Huenuman is nu in balbezit. Łeptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisielewski onderschept slim de pass. Kisielewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Waleski speelt de bal door. Perl kopt de bal weg. Drewniak heeft problemen om de bal te vangen. Huenuman is nu in balbezit. Huenuman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kisielewski rent richting de bal. Kisielewski schiet op doel. Waleski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

76e minuut.
Zawiślak probeert naar een medespeler te passen. Lenk rent richting de bal. Perl onderschept slim de pass. Brygoła verovert de bal door een tackle van achteren. Brygoła schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Perl geeft een lange en hoge pass. Żuczkowski met een sublieme pass. Łeptuch heeft problemen om de bal te vangen. Huenuman is nu in balbezit. Huenuman schiet op doel. Waleski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Drewniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyngmo is nu in balbezit. Lyngmo geeft een hoge lob. Kisielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Silesia Moose 12:0

87e minuut.
Lewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Żuczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuczkowski passt de bal met de wreef. Huenuman rent richting de bal. Huenuman draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Waleski trapt de bal weg van het doel. Żuczkowski met een sublieme pass. Huenuman rent richting de bal. Huenuman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - Silesia Moose 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 26%, Silesia Moose 74%.
Leśnik Kliniska - Silesia Moose 13:0