Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zieloni Rusko Hoży Doktorzy FC
B1 Tactiek norm def fix
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 17
zeer goed Schieten waardeloos
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Falkowski geeft een hoge lob. Banahene rent richting de bal. Banahene schiet op doel. Raszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Banahene heeft problemen om de bal te vangen. Kręcioł is nu in balbezit. Banahene onderschept slim de pass. Banahene draait met de bal, schiet en ... Raszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Hoży Doktorzy FC 1:0

8e minuut.
Rădoi rent richting de bal. Rădoi geeft de bal voor. Banahene bereikt de bal nog maar net als eerste. Banahene draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Polkowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Banahene passt de bal zonder na te denken. Daar is Rosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Banahene de bal. Banahene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Falkowski met een sublieme pass. Rădoi rent richting de bal. Rădoi passt de bal zonder na te denken. Banahene is nu in balbezit. Banahene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Hoży Doktorzy FC 2:0

19e minuut.
Miliša is nu in balbezit. Miliša passt de bal zonder na te denken. Trentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trentini haalt uit met een fantastische trap. Folta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rădoi neemt de hoekschop. Klungelig pakt Trentini de bal. Trentini draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Zyguła de bal. Miliša rent richting de bal. Miliša passt de bal zonder na te denken. Banahene bereikt de bal nog maar net als eerste. Banahene schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Polkowski geeft de bal voor. Falkowski speelt de bal door. Rosta speelt de bal door. Banahene is nu in balbezit. Banahene haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Rădoi geeft een hoge lob. Raszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Rădoi kopt de bal weg. Daar is Trentini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trentini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bajon is nu in balbezit. Trentini onderschept slim de pass. Trentini speelt de bal door. Banahene heeft problemen om de bal te vangen. Banahene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Hoży Doktorzy FC 3:0

33e minuut.
Rădoi kopt de bal weg. Daar is Trentini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rădoi geeft een hoge lob. Banahene bereikt de bal nog maar net als eerste. Banahene draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Folta kopt de bal weg. Trentini rent richting de bal. Trentini geeft een hoge lob. Banahene springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Hoży Doktorzy FC 4:0

35e minuut.
Klungelig pakt Kręcioł de bal. Trentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Banahene bereikt de bal nog maar net als eerste. Banahene schiet op doel. Raszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Hoży Doktorzy FC 5:0

36e minuut.
Klungelig pakt Kopacki de bal. Kopacki passt de bal in één keer door. Bajon heeft problemen om de bal te vangen. Trentini rent richting de bal. Trentini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Hoży Doktorzy FC 6:0

40e minuut.
Rosta probeert naar een medespeler te passen. Van De Zande probeert naar een medespeler te passen. Bajon rent richting de bal. Trentini verovert de bal door een tackle van achteren. Trentini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Polkowski heeft problemen om de bal te vangen. Banahene bereikt de bal nog maar net als eerste. Banahene draait met de bal, schiet en ... Raszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Hoży Doktorzy FC 7:0

43e minuut.
Van De Zande is nu in balbezit. Van De Zande met een sublieme pass. Trentini is nu in balbezit. Banahene rent richting de bal. Banahene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Van De Zande kopt de bal weg. Rădoi speelt de bal door. Bajon heeft problemen om de bal te vangen. Trentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trentini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zieloni Rusko 19%, Hoży Doktorzy FC 81%.
Zieloni Rusko - Hoży Doktorzy FC 7:0

49e minuut.
Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Van De Zande met een sublieme pass. Rosta probeert naar een medespeler te passen. Banahene is nu in balbezit. Banahene haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Giampalmo passt de bal zonder na te denken. Rosta heeft problemen om de bal te vangen. Rosta passt de bal zonder na te denken. Banahene rent richting de bal. Banahene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Inworp. Rădoi met de inworp. Trentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trentini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Hoży Doktorzy FC 8:0

55e minuut.
Rosta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miliša is nu in balbezit. Miliša passt de bal in één keer door. Banahene heeft problemen om de bal te vangen. Banahene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bajon geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pilip de bal onder controle te krijgen. Rădoi speelt de bal door. Trentini is nu in balbezit. Trentini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Pilip rent richting de bal. Pilip passt de bal zonder na te denken. Zyguła probeert de bal aan de voet te houden. Banahene bereikt de bal nog maar net als eerste. Banahene haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rosta rent richting de bal. Rosta passt de bal met de wreef. Giampalmo speelt de bal door. Banahene is nu in balbezit. Banahene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Burzań bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta onderschept slim de pass. Rosta met een sublieme pass. Banahene is nu in balbezit. Banahene draait met de bal, schiet en ... Raszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Burzań geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Banahene de bal onder controle te krijgen. Pilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădoi onderschept slim de pass. Rădoi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rosta heeft problemen om de bal te vangen. Rosta geeft een lange en hoge pass. Daar is Rădoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rădoi geeft een lange en hoge pass. Rosta kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Hoży Doktorzy FC 9:0

72e minuut.
Rosta passt de bal met de wreef. Miliša is nu in balbezit. Miliša passt de bal in één keer door. Daar is Banahene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banahene draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Miliša rent richting de bal. Miliša geeft een hoge lob. Daar is Polkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banahene is nu in balbezit. Banahene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Hoży Doktorzy FC 10:0

79e minuut.
Raszkiewicz trapt de bal weg. Miliša met een sublieme pass. Rădoi met een sublieme pass. Daar is Banahene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banahene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Raszkiewicz trapt de bal weg van het doel. Folta kopt de bal weg. Banahene rent richting de bal. Banahene haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Folta geeft een hoge lob. Inworp. Rădoi met een snelle inworp. Trentini kan de bal niet met de borst controleren. Trentini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Polkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rădoi met de inworp. Trentini is nu in balbezit. Trentini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rădoi kopt de bal weg. Daar is Trentini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trentini probeert naar een medespeler te passen. Banahene is nu in balbezit. Banahene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni Rusko - Hoży Doktorzy FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zieloni Rusko 15%, Hoży Doktorzy FC 85%.
Zieloni Rusko - Hoży Doktorzy FC 11:0