Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Border Goli Rolex Team 2021
Normal Tactiek Atak Poczatek
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 20.3
solid Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Dutka onderschept slim de pass. Dutka geeft een hoge lob. Matlak kopt de bal weg. Gic is nu in balbezit. Gic haalt uit met een fantastische trap. Jegliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Idczak rent richting de bal. Matlak is nu in balbezit. Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Rolex Team 2021 1:0

6e minuut.
Arif geeft een hoge lob. Inworp. Odolan met de inworp. Matlak is nu in balbezit. Matlak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Odolan passt de bal in één keer door. Stålbom bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålbom passt de bal met de wreef. Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dutka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic is nu in balbezit. Gic haalt uit met een fantastische trap. Jegliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Rolex Team 2021 2:0

14e minuut.
Stålbom speelt de bal door. Matlak is nu in balbezit. Matlak passt de bal zonder na te denken. Gic is nu in balbezit. Gic haalt uit met een fantastische trap. Jegliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Rolex Team 2021 3:0

24e minuut.
Kordiaczyński rent richting de bal. Dutka rent richting de bal. Dutka passt de bal met de wreef. Matlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlak draait met de bal, schiet en ... Jegliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Dutka speelt de bal door. Gic is nu in balbezit. Brożek rent richting de bal. Gic verovert de bal door een tackle van achteren. Gic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mniś controleert de bal met de borst. Odolan rent richting de bal. Stålbom speelt de bal door. Matlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Rolex Team 2021 4:0

37e minuut.
Gic passt de bal met de wreef. Jaźnicki rent richting de bal. Jaźnicki geeft de bal voor. Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matlak rent richting de bal. Matlak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Rolex Team 2021 5:0

38e minuut.
Gic passt de bal in één keer door. Matlak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rarok. Rarok krijgt een gele kaart. Matlak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stålbom met een snel genomen vrije trap. Gic maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rarok kopt de bal weg. Klungelig pakt Stålbom de bal. Stålbom probeert naar een medespeler te passen. Matlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Rolex Team 2021 6:0

41e minuut.
Klungelig pakt Rarok de bal. Gic onderschept slim de pass. Brożek is nu in balbezit. Gic onderschept slim de pass. Gic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Border Goli 20%, Rolex Team 2021 80%.
Border Goli - Rolex Team 2021 6:0

46e minuut.
Matlak rent richting de bal. Stålbom bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålbom met een sublieme pass. Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Rolex Team 2021 7:0

52e minuut.
Matlak rent richting de bal. Matlak passt de bal met de wreef. Gic rent richting de bal. Gic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Rolex Team 2021 8:0

57e minuut.
Odolan geeft een hoge lob. Jegliński probeert naar een medespeler te passen. Dutka kopt de bal weg. Gic is nu in balbezit. Gic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Rolex Team 2021 9:0

60e minuut.
Mielczarek geeft de bal voor. Daar is Jaźnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matlak rent richting de bal. Stålbom is nu in balbezit. Stålbom geeft een hoge lob. Jegliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Stålbom met een sublieme pass. Matlak rent richting de bal. Dutka is nu in balbezit. Gic rent richting de bal. Gic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mielczarek met een sublieme pass. Zambrecki rent richting de bal. Zambrecki passt de bal met de wreef. Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Stålbom bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålbom probeert naar een medespeler te passen. Dutka rent richting de bal. Gic is nu in balbezit. Gic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Stålbom verovert de bal door een tackle van achteren. Stålbom geeft een hoge lob. Daar is Idczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Stålbom bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålbom geeft de bal voor. Dijk heeft problemen om de bal te vangen. Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Stålbom bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålbom passt de bal in één keer door. Daar is Odolan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stålbom is nu in balbezit. Stålbom geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Border Goli 14%, Rolex Team 2021 86%.
Border Goli - Rolex Team 2021 9:0