Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kryry Kozaki233333
próba 3 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
16% Spel op eigen helft 84%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 18.9
outstanding Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Cyrulik speelt de bal door. Voutiritsas heeft problemen om de bal te vangen. Voutiritsas passt de bal zonder na te denken. Rothschild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothschild schiet op doel. Salej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Drabik rent richting de bal. Sanches verovert de bal door een tackle van achteren. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Rothschild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothschild schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Salej met een harde bal richting middenveld. Sanches heeft problemen om de bal te vangen. Sanches geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - Kozaki233333 1:0

8e minuut.
Mientus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches verovert de bal door een tackle van achteren. Sanches passt de bal zonder na te denken. Voutiritsas is nu in balbezit. Voutiritsas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hlaváč kopt de bal weg. Cyrulik heeft problemen om de bal te vangen. Zabraniak geeft een hoge lob. Voutiritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voutiritsas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Malarski met een harde bal richting middenveld. Cyrulik kopt de bal weg. Sanches geeft de bal voor. Rothschild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothschild schiet op doel. Salej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Daar is Rudecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyrulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrulik geeft een lange en hoge pass. Rothschild is nu in balbezit. Rothschild draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zabraniak kopt de bal weg. Sanches rent richting de bal. Sanches passt de bal zonder na te denken. Rothschild heeft problemen om de bal te vangen. Rothschild draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - Kozaki233333 2:0

14e minuut.
Rothschild verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urbaś. Rothschild is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sanches zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rothschild krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - Kozaki233333 3:0

15e minuut.
Malarski trapt de bal weg van het doel. Zabraniak kopt de bal weg. Sanches is nu in balbezit. Sanches geeft een lange en hoge pass. Voutiritsas springt en kopt de bal. Salej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Cyrulik verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrulik speelt de bal door. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches geeft een hoge lob. Voutiritsas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sanches rent richting de bal. Sanches geeft de bal voor. Daar is Urbaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voutiritsas rent richting de bal. Voutiritsas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Turczyniak trapt de bal weg. Cyrulik kopt de bal weg. Rothschild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothschild schiet op doel. Salej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - Kozaki233333 4:0

26e minuut.
Cassis verovert de bal door een tackle van achteren. Cassis geeft een hoge lob. Inworp. Buchner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaskólski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mientus heeft problemen om de bal te vangen. Sanches rent richting de bal. Sanches passt de bal zonder na te denken. Rothschild rent richting de bal. Rothschild draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - Kozaki233333 5:0

28e minuut.
Voutiritsas speelt de bal door. Rothschild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothschild passt de bal in één keer door. Voutiritsas is nu in balbezit. Voutiritsas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sanches is nu in balbezit. Sanches passt de bal in één keer door. Rothschild is nu in balbezit. Rothschild haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - Kozaki233333 6:0

33e minuut.
Rothschild is nu in balbezit. Rothschild speelt de bal door. Voutiritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voutiritsas draait met de bal, schiet en ... Salej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - Kozaki233333 7:0

36e minuut.
Cyrulik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches geeft de bal voor. Rothschild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothschild haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mientus rent richting de bal. Sanches verovert de bal door een tackle van achteren. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rothschild, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rothschild schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Daar is Sanches, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rothschild is nu in balbezit. Rothschild passt de bal in één keer door. Voutiritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voutiritsas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - Kozaki233333 8:0

43e minuut.
Zabraniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabraniak geeft de bal voor. Rothschild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothschild haalt uit met een fantastische trap. Salej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - Kozaki233333 9:0

45e minuut.
Cyrulik geeft een hoge lob. Salej speelt de bal door. Zabraniak kopt de bal weg. Cyrulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrulik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kryry 18%, Kozaki233333 82%.
FC Kryry - Kozaki233333 9:0

46e minuut.
Buchner met een snelle inworp. Osowski rent richting de bal. Osowski geeft de bal voor. Rothschild is nu in balbezit. Rothschild haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - Kozaki233333 10:0

49e minuut.
Miastkowski kopt de bal weg. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches passt de bal in één keer door. Voutiritsas is nu in balbezit. Voutiritsas draait met de bal, schiet en ... Salej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Klungelig pakt Mientus de bal. Voutiritsas is nu in balbezit. Voutiritsas passt de bal zonder na te denken. Rothschild is nu in balbezit. Rothschild haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Rothschild onderschept slim de pass. Rothschild geeft de bal voor. Daar is Drabik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rothschild rent richting de bal. Rothschild schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Malarski de bal. Voutiritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voutiritsas schiet op doel. Malarski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski geeft een hoge lob. Zabraniak kopt de bal weg. Sanches rent richting de bal. Sanches geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sanches speelt de bal door. Voutiritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voutiritsas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Malarski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - Kozaki233333 11:0

62e minuut.
Buitenspel voor Rudecki. Goede buitenspelval van de verdediging. Osowski neemt vlug de vrije trap. Voutiritsas kopt de bal weg. Klungelig pakt Rothschild de bal. Rothschild draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sanches rent richting de bal. Sanches passt de bal met de wreef. Üçok rent richting de bal. Üçok geeft de bal voor. Rothschild springt en kopt de bal. Salej bokst de bal weg. Voutiritsas is nu in balbezit. Voutiritsas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - Kozaki233333 12:0

65e minuut.
Buchner verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrulik verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrulik speelt de bal door. Voutiritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voutiritsas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - Kozaki233333 13:0

69e minuut.
Sanches geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Voutiritsas de bal onder controle te krijgen. Rothschild is nu in balbezit. Rothschild haalt uit met een fantastische trap. Salej probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Voutiritsas rent richting de bal. Voutiritsas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - Kozaki233333 14:0

72e minuut.
Malarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches passt de bal in één keer door. Rothschild is nu in balbezit. Rothschild haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zabraniak met de inworp. Sanches rent richting de bal. Sanches geeft de bal voor. Voutiritsas is nu in balbezit. Voutiritsas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Jaskólski kopt de bal weg. Osowski is nu in balbezit. Osowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Voutiritsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voutiritsas passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - Kozaki233333 15:0

81e minuut.
Jaskólski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothschild is nu in balbezit. Jaskólski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaskólski krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Cyrulik met de inworp. Sanches heeft problemen om de bal te vangen. Jaskólski rent richting de bal. Zabraniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabraniak geeft een lange en hoge pass. Salej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Zabraniak rent richting de bal. Zabraniak geeft een hoge lob. Voutiritsas is nu in balbezit. Voutiritsas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - Kozaki233333 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kryry 14%, Kozaki233333 86%.
FC Kryry - Kozaki233333 16:0