Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaszaloty Fc Korona Kielce
ATAK Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 18.7
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Teplička passt de bal zonder na te denken. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek geeft een hoge lob. Öztel is nu in balbezit. Öztel schiet op doel. Biernat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parisio neemt de hoekschop. Öztel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rutkowski speelt de bal door. Teplička bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplička passt de bal zonder na te denken. Öztel rent richting de bal. Öztel haalt uit met een fantastische trap. Biernat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - Fc Korona Kielce 1:0

24e minuut.
Teplička rent richting de bal. Teplička geeft een lange en hoge pass. Tywczyński heeft problemen om de bal te vangen. Öztel rent richting de bal. Öztel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - Fc Korona Kielce 2:0

25e minuut.
Wiatrak onderschept slim de pass. Łobodzki is nu in balbezit. Łobodzki passt de bal zonder na te denken. Öztel is nu in balbezit. Öztel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - Fc Korona Kielce 3:0

31e minuut.
Teplička geeft de bal voor. Tywczyński kan de bal niet met de borst controleren. Öztel rent richting de bal. Öztel draait met de bal, schiet en ... Biernat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - Fc Korona Kielce 4:0

32e minuut.
Żmijewski met een sublieme pass. Parisio heeft problemen om de bal te vangen. Kuroś met een sublieme pass. Öztel rent richting de bal. Öztel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Parisio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - Fc Korona Kielce 5:0

45e minuut.
Herezjatyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muziek geeft de bal voor. Parisio rent richting de bal. Öztel rent richting de bal. Öztel schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaszaloty 33%, Fc Korona Kielce 67%.
Kaszaloty - Fc Korona Kielce 5:0

56e minuut.
Łobodzki geeft een lange en hoge pass. Parisio rent richting de bal. Parisio passt de bal met de wreef. Öztel is nu in balbezit. Öztel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - Fc Korona Kielce 6:0

62e minuut.
Teplička met een sublieme pass. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel passt de bal zonder na te denken. Muziek rent richting de bal. Muziek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Teplička rent richting de bal. Teplička met een sublieme pass. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel haalt uit met een fantastische trap. Biernat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - Fc Korona Kielce 7:0

70e minuut.
Daar is Rutkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rutkowski geeft een lange en hoge pass. Herezjatyk heeft problemen om de bal te vangen. Öztel rent richting de bal. Öztel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Łobodzki geeft de bal voor. Tywczyński kopt de bal weg. Herezjatyk heeft problemen om de bal te vangen. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mierzwiński komt het veld opgelopen. Wodzyński komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Daar is Pajęcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski passt de bal zonder na te denken. Öztel is nu in balbezit. Öztel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Teplička probeert naar een medespeler te passen. Daar is Öztel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusideł bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel onderschept slim de pass. Öztel draait met de bal, schiet en ... Biernat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Witos komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Łobodzki kopt de bal weg. Teplička probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maleńczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witos is nu in balbezit. Witos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Teplička verovert de bal door een tackle van achteren. Teplička passt de bal zonder na te denken. Witos rent richting de bal. Witos schiet op doel. Biernat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - Fc Korona Kielce 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaszaloty 29%, Fc Korona Kielce 71%.
Kaszaloty - Fc Korona Kielce 8:0