Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Wiocha sda
541 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 18.4
excellent Schieten average
good Passen poor
very good Verdedigen poor


14e minuut.
Pisoń probeert de bal aan de voet te houden. Ekiert rent richting de bal. Ekiert geeft een lange en hoge pass. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pisoń heeft problemen om de bal te vangen. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - sda 1:0

17e minuut.
Jelen passt de bal met de wreef. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki met een sublieme pass. Klungelig pakt Foster de bal. Foster schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Machnacki is nu in balbezit. Ambroszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroszkiewicz geeft een hoge lob. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - sda 2:0

22e minuut.
Gawroński is nu in balbezit. Jelen verovert de bal door een tackle van achteren. Jelen passt de bal zonder na te denken. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - sda 3:0

29e minuut.
Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki onderschept slim de pass. Machnacki passt de bal met de wreef. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anielski bokst de bal weg.

32e minuut.
Machnacki probeert naar een medespeler te passen. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pisoń de bal onder controle te krijgen. Anielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - sda 4:0

32e minuut.
Krasuski met een sublieme pass. Cupi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzierżak. Dzierżak krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Baniera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekiert verovert de bal door een tackle van achteren. Ekiert passt de bal zonder na te denken. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - sda 5:0

34e minuut.
Baniera met een sublieme pass. Klungelig pakt Krasuski de bal. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Dzierżak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zadwórny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cupi probeert naar een medespeler te passen. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Anielski trapt de bal weg. Rowiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Foster de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Machnacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupi passt de bal zonder na te denken. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Anielski trapt de bal weg. Baniera kopt de bal weg. Klungelig pakt Foster de bal. Foster schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Anielski trapt de bal weg van het doel. Machnacki kopt de bal weg. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel. Anielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - sda 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Wiocha 23%, sda 77%.
K.S. Wiocha - sda 6:0

46e minuut.
Krasuski probeert naar een medespeler te passen. Baniera speelt de bal door. Daar is Zadwórny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Gawroński rent richting de bal. Machnacki onderschept slim de pass. Machnacki passt de bal in één keer door. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Rowiński geeft een lange en hoge pass. Dąbski geeft een lange en hoge pass. Gawroński heeft problemen om de bal te vangen. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap. Anielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Ambroszkiewicz controleert de bal met de borst. Ambroszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster schiet op doel. Anielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - sda 7:0

64e minuut.
Jelen rent richting de bal. Jelen geeft de bal voor. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel. Anielski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

64e minuut.
Jelen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dzierżak de bal. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - sda 8:0

65e minuut.
Baniera passt de bal zonder na te denken. Musiał rent richting de bal. Musiał passt de bal met de wreef. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster draait met de bal, schiet en ... Anielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Baniera bereikt de bal nog maar net als eerste. Łętowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ekiert geeft een lange en hoge pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cupi neemt de hoekschop. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Nawrocik rent richting de bal. Nawrocik geeft de bal voor. Cupi rent richting de bal. Cupi schiet op doel. Anielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Krasuski is nu in balbezit. Zadylak onderschept slim de pass. Zadylak geeft een lange en hoge pass. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - sda 9:0

76e minuut.
Cupi verovert de bal door een tackle van achteren. Cupi met een sublieme pass. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pisoń de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cupi zal de hoekschop nemen. Foster springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - sda 10:0

82e minuut.
Ekiert probeert naar een medespeler te passen. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki speelt de bal door. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zadwórny is nu in balbezit. Machnacki onderschept slim de pass. Machnacki probeert naar een medespeler te passen. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... Anielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jelen neemt de hoekschop. Foster maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - sda 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Wiocha 19%, sda 81%.
K.S. Wiocha - sda 11:0