Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Lublin Krypta Pysowy
off Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 16.4
very good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kasperczak passt de bal in één keer door. Sluţchi rent richting de bal. Tylki is nu in balbezit. Sluţchi verovert de bal door een tackle van achteren. Sluţchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rogóż rent richting de bal. Rogóż draait met de bal, schiet en ... Chęciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Lublin - Krypta Pysowy 1:0

7e minuut.
Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marză zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zębalski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Marză geeft de bal voor. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Sluţchi is nu in balbezit. Sluţchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Lublin - Krypta Pysowy 2:0

14e minuut.
Marză geeft een hoge lob. Sluţchi kan de bal niet met de borst controleren. Sluţchi passt de bal in één keer door. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rajkowski is nu in balbezit. Zębalski onderschept slim de pass. Zębalski met een sublieme pass. Klungelig pakt Marză de bal. Marză geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Lublin - Krypta Pysowy 3:0

23e minuut.
Matyas passt de bal zonder na te denken. Daar is Samborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sluţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sluţchi schiet op doel. Chęciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Lublin - Krypta Pysowy 4:0

26e minuut.
Tylki heeft problemen om de bal te vangen. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rogóż is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rogóż zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Lublin - Krypta Pysowy 5:0

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Rajkowski de bal onder controle te krijgen. Zębalski geeft een lange en hoge pass. Daar is Tylki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sluţchi is nu in balbezit. Sluţchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Grabas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zębalski verovert de bal door een tackle van achteren. Zębalski met een sublieme pass. Sluţchi rent richting de bal. Sluţchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kasperczak passt de bal met de wreef. Sluţchi is nu in balbezit. Sluţchi passt de bal zonder na te denken. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Samborski met een harde bal richting middenveld. Zębalski is nu in balbezit. Zębalski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rogóż de bal. Rogóż schiet op doel. Chęciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sluţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sluţchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Lublin - Krypta Pysowy 6:0

37e minuut.
Matyas speelt de bal door. Marză rent richting de bal. Marză met een sublieme pass. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Zębalski probeert naar een medespeler te passen. Kasperczak rent richting de bal. Kasperczak probeert naar een medespeler te passen. Sluţchi is nu in balbezit. Sluţchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek geeft een lange en hoge pass. Samborski rent richting de bal. Rogóż verovert de bal door een tackle van achteren. Rogóż draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tylki kopt de bal weg. Daar is Rogóż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogóż passt de bal in één keer door. Sluţchi is nu in balbezit. Sluţchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Lublin 29%, Krypta Pysowy 71%.
SK Lublin - Krypta Pysowy 6:0

51e minuut.
Watola geeft een hoge lob. Kasperczak met een sublieme pass. Sluţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż haalt uit met een fantastische trap. Chęciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sluţchi de bal. Sluţchi schiet op doel. Chęciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Poczta geeft een hoge lob. Bajera is nu in balbezit. Bajera speelt de bal door. Sluţchi rent richting de bal. Sluţchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Lublin - Krypta Pysowy 7:0

57e minuut.
Vidaković passt de bal in één keer door. Sluţchi is nu in balbezit. Sluţchi geeft de bal voor. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Poczta geeft een hoge lob. Kasperczak geeft de bal voor. Rogóż kopt de bal weg. Sluţchi kan de bal niet met de borst controleren. Sluţchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Lublin - Krypta Pysowy 8:0

67e minuut.
Watola is nu in balbezit. Watola speelt de bal door. Kasperczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Sluţchi de bal. Sluţchi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marză verovert de bal door een tackle van achteren. Marză geeft een lange en hoge pass. Sluţchi heeft problemen om de bal te vangen. Sluţchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Matyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zębalski verovert de bal door een tackle van achteren. Zębalski probeert naar een medespeler te passen. Sluţchi is nu in balbezit. Sluţchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Lublin - Krypta Pysowy 9:0

79e minuut.
Poczta probeert naar een medespeler te passen. Rajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zębalski. Zębalski krijgt een gele kaart. Rajkowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rajkowski kan niet meer verder spelen. Abakanowicz komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Kasperczak is nu in balbezit. Kasperczak geeft een hoge lob. Sluţchi controleert de bal met de borst. Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogóż schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Zawidowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Zębalski de bal. Zębalski probeert naar een medespeler te passen. Sluţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sluţchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Lublin 23%, Krypta Pysowy 77%.
SK Lublin - Krypta Pysowy 9:0