Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orkan Września The Barons
442 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 17.7
excellent Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
Rermkjjakam probeert naar een medespeler te passen. Kotinurmi is nu in balbezit. Kotinurmi passt de bal in één keer door. Ptasiński rent richting de bal. Ptasiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bihun geeft een lange en hoge pass. Cardador kopt de bal weg. Cerber heeft problemen om de bal te vangen. Əmirquliyev is nu in balbezit. Əmirquliyev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Daar is Szczupak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobeş onderschept slim de pass. Bobeş met een sublieme pass. Dorożyński is nu in balbezit. Dorożyński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kotinurmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotinurmi passt de bal met de wreef. Əmirquliyev met een sublieme pass. Klungelig pakt Ptasiński de bal. Ptasiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nadolny trapt de bal weg van het doel. Bobeş kopt de bal weg. Kotinurmi heeft problemen om de bal te vangen. Kotinurmi geeft de bal voor. Ptasiński springt en kopt de bal. Nadolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Klungelig pakt Dorożyński de bal. Dorożyński passt de bal in één keer door. Kotinurmi rent richting de bal. Bobeş is nu in balbezit. Bobeş geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ptasiński rent richting de bal. Ptasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 1:0

22e minuut.
Skup rent richting de bal. Cardador is nu in balbezit. Cardador passt de bal zonder na te denken. Ptasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptasiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Əmirquliyev met een sublieme pass. Ptasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczupak rent richting de bal. Ptasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Ptasiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Jerlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirquliyev met een sublieme pass. Ptasiński is nu in balbezit. Ptasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 2:0

28e minuut.
Əmirquliyev is nu in balbezit. Kotinurmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotinurmi geeft de bal voor. Ptasiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 3:0

31e minuut.
Jerlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeş verovert de bal door een tackle van achteren. Bobeş met een sublieme pass. Əmirquliyev is nu in balbezit. Əmirquliyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 4:0

34e minuut.
Kotinurmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotinurmi geeft een hoge lob. Nadolny probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Ptasiński de bal. Ptasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 5:0

36e minuut.
Nadolny met een harde bal richting middenveld. Kotinurmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotinurmi speelt de bal door. Ptasiński rent richting de bal. Ptasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 6:0

38e minuut.
Butryn geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kotinurmi met de inworp. Rermkjjakam rent richting de bal. Rermkjjakam geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nadolny trapt de bal weg. Skup kopt de bal weg. Cerber is nu in balbezit. Əmirquliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirquliyev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ptasiński is nu in balbezit. Ptasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 7:0

44e minuut.
Bobeş probeert naar een medespeler te passen. Ptasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptasiński geeft de bal voor. Əmirquliyev heeft problemen om de bal te vangen. Əmirquliyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Września 21%, The Barons 79%.
Orkan Września - The Barons 8:0

48e minuut.
Bobeş rent richting de bal. Bobeş met een sublieme pass. Ptasiński is nu in balbezit. Ptasiński haalt uit met een fantastische trap. Nadolny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 9:0

48e minuut.
Chrupek passt de bal met de wreef. Əmirquliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirquliyev met een sublieme pass. Ptasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptasiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bobeş onderschept slim de pass. Bobeş passt de bal in één keer door. Əmirquliyev is nu in balbezit. Əmirquliyev draait met de bal, schiet en ... Nadolny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 10:0

52e minuut.
Wölfli rent richting de bal. Wölfli geeft een hoge lob. Bobeş probeert naar een medespeler te passen. Ptasiński heeft problemen om de bal te vangen. Ptasiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bobeş passt de bal zonder na te denken. Ptasiński rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bihun ... Strafschop! Ptasiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Əmirquliyev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 11:0

58e minuut.
Bobeş rent richting de bal. Bobeş geeft een lange en hoge pass. Butryn rent richting de bal. Əmirquliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirquliyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 12:0

62e minuut.
Szczupak rent richting de bal. Bobeş onderschept slim de pass. Bobeş passt de bal met de wreef. Daar is Ptasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ptasiński schiet op doel. Nadolny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Əmirquliyev heeft problemen om de bal te vangen. Butryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirquliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirquliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 13:0

64e minuut.
Əmirquliyev is nu in balbezit. Əmirquliyev passt de bal in één keer door. Bihun heeft problemen om de bal te vangen. Ptasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptasiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 14:0

68e minuut.
Bobeş rent richting de bal. Əmirquliyev is nu in balbezit. Əmirquliyev passt de bal zonder na te denken. Ptasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptasiński draait met de bal, schiet en ... Nadolny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 15:0

74e minuut.
Kotinurmi met een snelle inworp. Daar is Cardador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardador geeft een lange en hoge pass. Ptasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptasiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 16:0

78e minuut.
Butryn is nu in balbezit. Butryn geeft de bal voor. Cardador kopt de bal weg. Əmirquliyev rent richting de bal. Əmirquliyev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nadolny trapt de bal weg van het doel. Bobeş kopt de bal weg. Daar is Əmirquliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ptasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptasiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 17:0

81e minuut.
Bobeş is nu in balbezit. Bobeş schiet op doel. Daar is Bihun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ptasiński is nu in balbezit. Ptasiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 18:0

84e minuut.
Ptasiński passt de bal met de wreef. Bobeş is nu in balbezit. Əmirquliyev is nu in balbezit. Əmirquliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 19:0

85e minuut.
Ptasiński passt de bal in één keer door. Dorożyński rent richting de bal. Dorożyński geeft een lange en hoge pass. Əmirquliyev is nu in balbezit. Əmirquliyev met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Əmirquliyev probeert naar een medespeler te passen. Bobeş rent richting de bal. Bobeş geeft een hoge lob. Ptasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptasiński schiet op doel. Nadolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Bihun geeft een hoge lob. Rermkjjakam rent richting de bal. Rermkjjakam passt de bal in één keer door. Ptasiński rent richting de bal. Ptasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 20:0

89e minuut.
Butryn heeft problemen om de bal te vangen. Əmirquliyev rent richting de bal. Əmirquliyev geeft een lange en hoge pass. Ptasiński is nu in balbezit. Ptasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - The Barons 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Września 11%, The Barons 89%.
Orkan Września - The Barons 21:0