Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rogacze Tecza Szropy
433 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 16.7
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kosider verovert de bal door een tackle van achteren. Kosider passt de bal met de wreef. Juc is nu in balbezit. Juc geeft een hoge lob. Chiţu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Grudzień rent richting de bal. Caxaría verovert de bal door een tackle van achteren. Caxaría probeert naar een medespeler te passen. Chiţu rent richting de bal. Chiţu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Tecza Szropy 1:0

5e minuut.
Chiţu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cieciula de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Năstăsescu neemt de hoekschop. Łopaciuk kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Tecza Szropy 2:0

12e minuut.
Grudzień is nu in balbezit. Caxaría onderschept slim de pass. Caxaría speelt de bal door. Chiţu is nu in balbezit. Chiţu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu geeft een hoge lob. Juc is nu in balbezit. Juc geeft een lange en hoge pass. Chiţu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Cieciula heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Juc zal de hoekschop nemen. Cieciula kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Juc neemt de hoekschop. Cieciula kopt de bal weg. Dzierżyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiţu rent richting de bal. Chiţu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Tecza Szropy 3:0

26e minuut.
Grudzień bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu onderschept slim de pass. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Juc heeft problemen om de bal te vangen. Juc geeft de bal voor. Hackler kopt de bal weg. Chiţu is nu in balbezit. Chiţu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Tecza Szropy 4:0

31e minuut.
Wołucki is nu in balbezit. Herrebrandt onderschept slim de pass. Herrebrandt speelt de bal door. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Tecza Szropy 5:0

32e minuut.
Herrebrandt met een sublieme pass. Juc rent richting de bal. Juc met een sublieme pass. Hackler rent richting de bal. Hackler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Grygo geeft de bal voor. Cieciula heeft problemen om de bal te vangen. Hackler is nu in balbezit. Hackler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Tecza Szropy 6:0

36e minuut.
Năstăsescu met een sublieme pass. Hackler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hackler passt de bal in één keer door. Chiţu rent richting de bal. Chiţu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dzierżyński trapt de bal weg van het doel. Hackler kopt de bal weg. Chiţu is nu in balbezit. Chiţu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Tecza Szropy 7:0

45e minuut.
Herrebrandt rent richting de bal. Hackler rent richting de bal. Chiţu is nu in balbezit. Chiţu schiet op doel. Cieciula probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rogacze 23%, Tecza Szropy 77%.
FC Rogacze - Tecza Szropy 7:0

46e minuut.
Montwiłł komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hackler kopt de bal weg. Herrebrandt is nu in balbezit. Herrebrandt met een sublieme pass. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Grudzień is nu in balbezit. Hackler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hackler speelt de bal door. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Tecza Szropy 8:0

62e minuut.
Grudzień probeert naar een medespeler te passen. Łeptuch rent richting de bal. Łeptuch probeert naar een medespeler te passen. Kurman is nu in balbezit. Kurman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Năstăsescu met de inworp. Hackler geeft een lange en hoge pass. Herrebrandt probeert de bal met de borst te controleren. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... Dzierżyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Herrebrandt passt de bal met de wreef. Caxaría geeft een hoge lob. Cieciula heeft problemen om de bal te vangen. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogacze - Tecza Szropy 9:0

77e minuut.
Hackler geeft een hoge lob. Kosider bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosider passt de bal in één keer door. Juc bereikt de bal nog maar net als eerste. Juc geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rogacze 25%, Tecza Szropy 75%.
FC Rogacze - Tecza Szropy 9:0