Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łódzka Flota StoProcent
testowa Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
36 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


9e minuut.
Ciubotariu passt de bal in één keer door. Semaver geeft de bal voor. Klungelig pakt Dawidowski de bal. Kin Wai rent richting de bal. Kin Wai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Semaver neemt de hoekschop. Kin Wai krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Marecki met een snelle inworp. Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Semaver. Wrocki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

15e minuut.
Semaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver passt de bal in één keer door. Kin Wai rent richting de bal. Kin Wai schiet op doel. Dawidowski probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Wekkawet heeft problemen om de bal te vangen. Wekkawet met een sublieme pass. Pajtak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kin Wai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kin Wai draait met de bal, schiet en ... Przewoźnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Daar is Pajtak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajtak geeft een hoge lob. Marecki rent richting de bal. Kin Wai onderschept slim de pass. Kin Wai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Klungelig pakt Kozera de bal. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Wekkawet rent richting de bal. Wekkawet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Semaver geeft een lange en hoge pass. Wekkawet is nu in balbezit. Stasiuk onderschept slim de pass. Kin Wai is nu in balbezit. Kin Wai draait met de bal, schiet en ... Przewoźnik bokst de bal weg. Pajtak controleert de bal met de borst. Pajtak haalt uit met een fantastische trap. Murdza probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzka Flota - StoProcent 1:0

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Semaver zal de hoekschop nemen. Kin Wai kopt de bal weg. Daar is Stasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wekkawet neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pajtak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajtak passt de bal zonder na te denken. Semaver met een sublieme pass. Kin Wai heeft problemen om de bal te vangen. Kin Wai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Łysik passt de bal in één keer door. Wekkawet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wekkawet passt de bal zonder na te denken. Kin Wai heeft problemen om de bal te vangen. Kin Wai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kin Wai rent richting de bal. Marecki is nu in balbezit. Kin Wai onderschept slim de pass. Kin Wai haalt uit met een fantastische trap. Przewoźnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Semaver met een sublieme pass. Pajtak heeft problemen om de bal te vangen. Pajtak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kin Wai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kin Wai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzka Flota - StoProcent 2:0

44e minuut.
Salva onderschept slim de pass. Salva passt de bal zonder na te denken. Wekkawet met een sublieme pass. Kin Wai rent richting de bal. Kin Wai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzka Flota - StoProcent 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzka Flota 34%, StoProcent 66%.
Łódzka Flota - StoProcent 3:0

49e minuut.
Guida is nu in balbezit. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Kin Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzka Flota - StoProcent 4:0

52e minuut.
Guida rent richting de bal. Guida probeert naar een medespeler te passen. Wekkawet probeert naar een medespeler te passen. Kin Wai rent richting de bal. Kin Wai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Murdza is nu in balbezit. Pajtak onderschept slim de pass. Pajtak passt de bal in één keer door. Kin Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzka Flota - StoProcent 5:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Semaver met een snelle inworp. Marecki geeft een hoge lob. Guida rent richting de bal. Guida geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Guida onderschept slim de pass. Guida geeft een hoge lob. Pajtak probeert naar een medespeler te passen. Kin Wai rent richting de bal. Kin Wai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Kin Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wai schiet op doel. Przewoźnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzka Flota - StoProcent 6:0

73e minuut.
Wekkawet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wekkawet geeft een lange en hoge pass. Dawidowski rent richting de bal. Kin Wai verovert de bal door een tackle van achteren. Kin Wai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Przewoźnik trapt de bal weg. Ciubotariu kopt de bal weg. Dawidowski is nu in balbezit. Kin Wai verovert de bal door een tackle van achteren. Kin Wai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzka Flota - StoProcent 7:0

84e minuut.
Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Kin Wai is nu in balbezit. Kin Wai passt de bal zonder na te denken. Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Wekkawet onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzka Flota - StoProcent 8:0

89e minuut.
Guida passt de bal zonder na te denken. Semaver met een sublieme pass. Pajtak probeert naar een medespeler te passen. Kin Wai rent richting de bal. Kin Wai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzka Flota 20%, StoProcent 80%.
Łódzka Flota - StoProcent 8:0