Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rak polski FC Gwoździec
bnm Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
8% Spel op eigen helft 92%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 18.4
very good Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Artsruni passt de bal in één keer door. Kontopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontopoulos geeft de bal voor. Klungelig pakt Sazak de bal. Sazak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Gagatek is nu in balbezit. Witecki verovert de bal door een tackle van achteren. Witecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sazak de bal. Sazak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kurach kopt de bal weg. Klungelig pakt Kontopoulos de bal. Kontopoulos met een sublieme pass. Sazak is nu in balbezit. Sazak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - FC Gwoździec 1:0

4e minuut.
Daar is Stopa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stopa probeert naar een medespeler te passen. Sazak is nu in balbezit. Kontopoulos is nu in balbezit. Kontopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pogorzelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kontopoulos speelt de bal door. Daar is Sazak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sazak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - FC Gwoździec 2:0

11e minuut.
Stempel met een sublieme pass. Daar is Pogorzelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sazak is nu in balbezit. Sazak draait met de bal, schiet en ... Witczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - FC Gwoździec 3:0

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chindea zal de hoekschop nemen. Sazak rent richting de bal. Sazak draait met de bal, schiet en ... Odrowąż probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - FC Gwoździec 4:0

20e minuut.
Gagatek rent richting de bal. Kontopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kontopoulos passt de bal zonder na te denken. Sazak heeft problemen om de bal te vangen. Sazak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Witczyk bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gagatek onderschept slim de pass. Krzewiński onderschept slim de pass. Krzewiński met een sublieme pass. Sazak rent richting de bal. Sazak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gagatek rent richting de bal. Kontopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kontopoulos passt de bal met de wreef. Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak haalt uit met een fantastische trap. Witczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kurach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chindea rent richting de bal. Chindea passt de bal zonder na te denken. Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak draait met de bal, schiet en ... Witczyk bokst de bal weg. Pogorzelski kopt de bal weg. Witecki probeert naar een medespeler te passen. Kontopoulos rent richting de bal. Kontopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Artsruni geeft een hoge lob. Edwikowski kopt de bal weg. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea geeft de bal voor. Sazak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - FC Gwoździec 5:0

32e minuut.
Sazak met een sublieme pass. Chindea rent richting de bal. Chindea passt de bal zonder na te denken. Kontopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Witecki met een sublieme pass. Artsruni rent richting de bal. Artsruni geeft de bal voor. Sazak krijgt zijn hoofd ertegen. Witczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - FC Gwoździec 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rak polski 6%, FC Gwoździec 94%.
rak polski - FC Gwoździec 6:0

48e minuut.
Pogorzelski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chindea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kontopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontopoulos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Krzewiński passt de bal zonder na te denken. Kontopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Kontopoulos speelt de bal door. Sazak is nu in balbezit. Sazak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pogorzelski rent richting de bal. Kontopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kontopoulos passt de bal zonder na te denken. Sazak is nu in balbezit. Sazak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pogorzelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Witecki verovert de bal door een tackle van achteren. Witecki probeert naar een medespeler te passen. Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - FC Gwoździec 7:0

57e minuut.
Kontopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Kontopoulos passt de bal in één keer door. Sosnowski is nu in balbezit. Sazak onderschept slim de pass. Sazak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Witczyk trapt de bal weg. Kontopoulos kopt de bal weg. Sazak is nu in balbezit. Sazak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Chindea de bal. Chindea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Odrowąż de bal. Sazak rent richting de bal. Sazak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Barrett zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea geeft een hoge lob. Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pogorzelski rent richting de bal. Krzewiński onderschept slim de pass. Krzewiński geeft een hoge lob. Sazak is nu in balbezit. Sazak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - FC Gwoździec 8:0

75e minuut.
Artsruni onderschept slim de pass. Artsruni probeert naar een medespeler te passen. Odrowąż rent richting de bal. Sazak verovert de bal door een tackle van achteren. Sazak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Sosnowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stempel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Artsruni geeft een hoge lob. Sazak maakt een snoekduik en kopt de bal. Witczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Sosnowski geeft een hoge lob. Inworp. Artsruni met een snelle inworp. Kontopoulos rent richting de bal. Kontopoulos geeft een lange en hoge pass. Paal!

85e minuut.
Pogorzelski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Artsruni met de inworp. Kontopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontopoulos geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - FC Gwoździec 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rak polski 10%, FC Gwoździec 90%.
rak polski - FC Gwoździec 9:0