Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morzycko Moryń FC Górnik konin 04
4 liga Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
14% Spel op eigen helft 86%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 16
very good Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Franczak verovert de bal door een tackle van achteren. Franczak geeft de bal voor. Grisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morzycko Moryń - FC Górnik konin 04 1:0

6e minuut.
Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczak onderschept slim de pass. Franczak passt de bal zonder na te denken. Grisi rent richting de bal. Grisi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Özçelik kopt de bal weg. Zincirkıran probeert naar een medespeler te passen. Franczak rent richting de bal. Franczak geeft de bal voor. Grisi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Korczewski met een harde bal richting middenveld. Franczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Peijnenburg de bal. Peijnenburg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Piórek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peijnenburg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zincirkıran verovert de bal door een tackle van achteren. Zincirkıran geeft de bal voor. Klungelig pakt Piórek de bal. Grisi rent richting de bal. Grisi schiet op doel. Korczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzycko Moryń - FC Górnik konin 04 2:0

16e minuut.
Zincirkıran verovert de bal door een tackle van achteren. Zincirkıran geeft de bal voor. Grisi kopt de bal weg. Peijnenburg rent richting de bal. Peijnenburg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Franczak heeft problemen om de bal te vangen. Chwałek is nu in balbezit. Franczak verovert de bal door een tackle van achteren. Franczak geeft de bal voor. Grisi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Georgariou met de inworp. Franczak probeert naar een medespeler te passen. Grisi rent richting de bal. Grisi draait met de bal, schiet en ... Korczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzycko Moryń - FC Górnik konin 04 3:0

33e minuut.
Grisi draait met de bal, schiet en ... Korczewski met een sublieme pass. Franczak kopt de bal weg. Grisi is nu in balbezit. Grisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morzycko Moryń - FC Górnik konin 04 4:0

35e minuut.
Franczak passt de bal zonder na te denken. Grisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisi passt de bal in één keer door. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doeltrap. Korczewski trapt de bal weg van het doel. Georgariou kopt de bal weg. Franczak probeert de bal met de borst te controleren. Franczak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Skrzyński onderschept slim de pass. Zincirkıran onderschept slim de pass. Zincirkıran geeft de bal voor. Grisi springt en kopt de bal. Korczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzycko Moryń - FC Górnik konin 04 5:0

42e minuut.
Klungelig pakt Kopaniecki de bal. Franczak rent richting de bal. Franczak geeft de bal voor. Grisi is nu in balbezit. Grisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Korwin-Mikke geeft een hoge lob. Inworp. Peijnenburg met de inworp. Grisi rent richting de bal. Grisi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rołka geeft de bal voor. Franczak kopt de bal weg. Peijnenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Grisi de bal. Grisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzycko Moryń - FC Górnik konin 04 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morzycko Moryń 15%, FC Górnik konin 04 85%.
Morzycko Moryń - FC Górnik konin 04 6:0

47e minuut.
Rołka onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Franczak zal de hoekschop nemen. Grisi springt en kopt de bal. Korczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzycko Moryń - FC Górnik konin 04 7:0

51e minuut.
Georgariou onderschept slim de pass. Georgariou speelt de bal door. Franczak met een sublieme pass. Grisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Franczak met de inworp. Chwałek geeft een lange en hoge pass. Özçelik geeft een lange en hoge pass. Grisi is nu in balbezit. Grisi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Widacha rent richting de bal. Zincirkıran verovert de bal door een tackle van achteren. Zincirkıran passt de bal in één keer door. Grisi is nu in balbezit. Grisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morzycko Moryń - FC Górnik konin 04 8:0

57e minuut.
Skrzyński is nu in balbezit. Georgariou verovert de bal door een tackle van achteren. Georgariou passt de bal in één keer door. Peijnenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Peijnenburg geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Zincirkıran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zincirkıran geeft een hoge lob. Kopaniecki kopt de bal weg. Grisi is nu in balbezit. Grisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Özçelik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peijnenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Peijnenburg passt de bal zonder na te denken. Grisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzycko Moryń - FC Górnik konin 04 9:0

64e minuut.
Grisi kopt de bal weg. Klungelig pakt Chwałek de bal. Peijnenburg verovert de bal door een tackle van achteren. Grisi rent richting de bal. Grisi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Munhoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franczak geeft een hoge lob. Piórek heeft problemen om de bal te vangen. Grisi rent richting de bal. Grisi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Morzycko Moryń - FC Górnik konin 04 10:0

70e minuut.
Franczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczak geeft een lange en hoge pass. Peijnenburg controleert de bal met de borst. Grisi is nu in balbezit. Grisi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Korwin-Mikke kopt de bal weg. Inworp. Peijnenburg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grisi rent richting de bal. Grisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Korczewski probeert naar een medespeler te passen. Munhoz geeft de bal voor. Rołka heeft problemen om de bal te vangen. Grisi is nu in balbezit. Grisi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Chwałek rent richting de bal. Georgariou verovert de bal door een tackle van achteren. Georgariou passt de bal zonder na te denken. Grisi rent richting de bal. Grisi schiet op doel. Paal! Korczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Anasiak rent richting de bal. Anasiak passt de bal zonder na te denken. Snopek is nu in balbezit. Dobeş verovert de bal door een tackle van achteren. Dobeş geeft een hoge lob. Korczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morzycko Moryń 13%, FC Górnik konin 04 87%.
Morzycko Moryń - FC Górnik konin 04 10:0